psiulka Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='C&B']http://lh5.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/S2SSapGGcRI/AAAAAAAAEN4/VP9IhTBmHpo/s640/Obraz%20011.jpg Oj, ja biedna... Biedna, Paulina ją dorwała :evil_lol: [quote name='Kisses']Jak ja Czikową uwielbiam :D Ilona - ZDJĘCIA WOMBATA Ona Cię też (chyba) :loveu: A są. I co chwila mi się komp zacina, jak je włączam. ^^ [quote name='Bartiśkowa_']No nareszcie cos tu się dzieje ;p Ilona wiesz co tak galerią zanidbać http://lh3.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/S2SSOCNSKKI/AAAAAAAAENc/D3PUlLXHUDg/s640/Obraz%20007.jpg jaka słodka ona jest :) Nie mam już tyle czasu, co kiedyś, coraz więcej nauki ;( Na szczęście za tydz. ferie, więc prawdopodobnie coś tu wstawię. ;) [quote name='Talia']Śliczna rudaczka :loveu: Jakieś fotki ze spacerku też dostaniemy, czy Ruda nie wychodzi w taka pogodę? :D Witamy! :multi: Wychodzi, mamy dużo śniegowych zdjęć. Teraz nawet bardziej jej się chce wychodzić, bo niedawno skończyła cieczkę i przez cały czas siedziała w domu, a na pole szła tylko załatwiać potrzeby. O dłuższym spacerze nie było wtedy mowy, bo od razu naokoło zbierała się gromada psów, egzystujących pod domem. Niektóre nawet w te największe mrozy spały na wycieraczce przed domem, a przeganiane ugniatały sobie "ciepłe" posłanko w śniegu :diabloti: Quote
gosiulaa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 http://lh4.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/S2SRgTLCJMI/AAAAAAAAENI/J0LfgxdcHgA/s640/Obraz%20001.jpg a czemu ona ma taki groźno-przerażony wyraz pyszczka? Paulina co żeś jej zrobiła????:evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 woooow tu byly fotki :mdleje:http://lh5.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/S2SSapGGcRI/AAAAAAAAEN4/VP9IhTBmHpo/s640/Obraz%20011.jpg :loveu::loveu: Quote
Kisses Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='psiulka']Ona Cię też (chyba) :loveu: A są. I co chwila mi się komp zacina, jak je włączam. ^^[/QUOTE] Żadne 'chyba', na pewno! :loveu: Akurat, jak je przeglądasz? :D Quote
psiulka Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='gosiulaa']http://lh4.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/S2SRgTLCJMI/AAAAAAAAENI/J0LfgxdcHgA/s640/Obraz%20001.jpg a czemu ona ma taki groźno-przerażony wyraz pyszczka? Paulina co żeś jej zrobiła????:evil_lol: Mnie tam nie było, nie mam pojęcia, co się działo :diabloti: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']woooow tu byly fotki :mdleje:http://lh5.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/S2SSapGGcRI/AAAAAAAAEN4/VP9IhTBmHpo/s640/Obraz%20011.jpg :loveu::loveu: Jeszcze będą :) [quote name='Kisses']Żadne 'chyba', na pewno! :loveu: Akurat, jak je przeglądasz? :D Przeglądam je, przeglądam, pyk! i nie przeglądam (usiłuję przywrócić kompa do normalności) :D Quote
Bartiśkowa_ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 No to widzę że nie tylko ja będę odpoczywac ;p Widziałam że z Alisiem debiutujesz w Kato piękny psiak. Quote
psiulka Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']No to widzę że nie tylko ja będę odpoczywac ;p Widziałam że z Alisiem debiutujesz w Kato piękny psiak. Może w końcu odwiedziłabyś Rzeszów z piesami? Baaaaardzo ładnie proszę :loveu: Mała poprawka - nie w Kato, a w Rzeszowie :) Debiut z Alisiem, ale na MP drugi raz (mam nadzieję, że udany!). Quote
Moniek193 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 No proszę, kto odwiedził swoją galerię :diabloti: Quote
Kaya93 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='psiulka'] Mała poprawka - nie w Kato, a w Rzeszowie :) Debiut z Alisiem, ale na MP drugi raz (mam nadzieję, że udany!).[/QUOTE] No ba! Pewnie, że udany! Wkońcu ćwiczyłaś z samą Gretundą xP :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Jejku ja ostatnio głupoty piszę. xd Ty no a jak ja tam dojechać bym miała hy ? ;p\ A może ty do Jaworznia byś trafiła. Też masz ferie teraz ? Quote
psiulka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Moniek193 napisał(a):No proszę, kto odwiedził swoją galerię :diabloti: Moniek :o Kaya93 napisał(a):No ba! Pewnie, że udany! Wkońcu ćwiczyłaś z samą Gretundą xP :loveu: Jak cichutko wymignęłaś się od pytań... :diabloti: Bartiśkowa_ napisał(a):Jejku ja ostatnio głupoty piszę. xd Ty no a jak ja tam dojechać bym miała hy ? ;p\ A może ty do Jaworznia byś trafiła. Też masz ferie teraz ? W pociąg wsiadaj i po kłopocie! Ja nie mogę jechać, bo jest zimno, Ty możesz, bo będziesz się mogła do Bartisia przytulić i Ci będzie ciepło. :D TAAK! :multi: Tak w ogóle to na dzisiejszym MP w Rzeszowie z nowofundlandem uzyskaliśmy 5/5 pkt u sędzi Krystyny Opary, jestem z tego powodu bardzo zadowolona :D Quote
Bartiśkowa_ Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 A no to super. Ty może bym coś w wakcje wymyśliła. Bo w ferie to mało czasu. Powiem ci że nawet pociągu nie umiem sprawdzic hah xd Quote
psiulka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a):A no to super. Ty może bym coś w wakcje wymyśliła. Bo w ferie to mało czasu. Powiem ci że nawet pociągu nie umiem sprawdzic hah xd Pomyślimy coś, ja MUSZĘ poznać Ciebie i Twoje psiaki! :) Quote
Bartiśkowa_ Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 psiulka napisał(a):Pomyślimy coś, ja MUSZĘ poznać Ciebie i Twoje psiaki! :) Spoko ;) Ja też cię i Czikulkę ;* szkoda że na zlot nie dojedziesz xd Ale wymyślimy cosik. Quote
Izuuus Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 My też gratulujemy MP oraz domagam się fotek kulki-Czikulki :) Quote
Bartiśkowa_ Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 haha kulki-cziukulki :evil_lol: Miałam iść już spać ale mnie to rozwaliło :cool3:Ty a ja Ci nawet nie pogratulowałam no :loveu: Quote
psiulka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Pestka napisał(a):Gratuluję wyniku na MP! ;) Izuuus napisał(a):My też gratulujemy MP oraz domagam się fotek kulki-Czikulki :) Bartiśkowa_ napisał(a):haha kulki-cziukulki :evil_lol: Miałam iść już spać ale mnie to rozwaliło :cool3:Ty a ja Ci nawet nie pogratulowałam no :loveu: Dziękuję bardzo! :) W niedzielę na MP zdobyłam z pudelkiem średnim, debiutującym na wystawie, dostaliśmy 4/5 u P. Marii Bruskiej, przy czym z siebie nie jestem zbyt zadowolona, bo nie za dobrze wyszło mi ustawianie i źle sobie "ustawiłam" ringówkę, ale to sobie jeszcze poprawię. Zdecydowanie lepiej wychodzi mi postawa z dużymi psami. :D Właśnie zaglądnęłam do katalogu, żeby sprawdzić kiedy ten pudelek ma urodziny i okazało się, że właśnie 1. miał w dniu wystawy, w walentynki. :loveu: Na wystawie było super, w oba dni byłam przez ok.8h, a zleciało jak maksymalnie 3 :evil_lol: Na zdjęcia musicie troszkę poczekać, bo znowu mam pozmieniane ustawienia ekranu i strasznie dziwnie wyglądają jakiekolwiek zdjęcia, więc muszę to jakoś pozmieniać, żeby było jak wcześniej. :) Quote
psiulka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Taka malutka fotorelacja z wystawy: sobota (foto by Kaya93): I synchron + zamiana psami z Moniek193 Quote
psiulka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 niedziela (foto by Cambel): Już nie mogę doczekać się kolejnego MP :) Quote
Bartiśkowa_ Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Czeesc Do twarzy Ci z niufkiem Musiałam se lekko rozjaśnić żebz to odkryc ;p Quote
Moniek193 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Te pierwsze zdjęcia są chyba za jasne :diabloti: Nie no, ważne że w ogóle są, tym bardziej, że można je sobie rozjaśnić :D Quote
psiulka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Witajcie :) [quote name='Bartiśkowa_']Do twarzy Ci z niufkiem Musiałam se lekko rozjaśnić żebz to odkryc ;p Wiadomo, że mi z niufem do twarzy, to chyba logiczne. :evil_lol: [quote name='Moniek193']Te pierwsze zdjęcia są chyba za jasne :diabloti: Nie no, ważne że w ogóle są, tym bardziej, że można je sobie rozjaśnić :D No właśnie były takie jasne, że musiałam tak bardzo przyciemnić. :evil_lol: Mońkowa, kiedy robimy atak na sklep Hamiltona? Widziałam, że już plany w galerii Twojej na ten temat są prowadzone, ale i tak Ci mówię, że Sarce najładniej w niebieskim. Quote
Pestka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 http://lh3.ggpht.com/_upPPR6_ouxA/S3qdGALIiGI/AAAAAAAAGNo/5bJLcUlMykw/s512/14.jpg Super! ;) Quote
Pestka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 http://lh3.ggpht.com/_upPPR6_ouxA/S3qdGALIiGI/AAAAAAAAGNo/5bJLcUlMykw/s512/14.jpg Super! ;) Quote
Recommended Posts