asiak Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 a ja zaproponuje ślicznej Lunce wieczorny :Dog_run: Quote
Apbt_sól Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 idziemy teraz kolo poludnia na specerekkkkkk Quote
asiak Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 :Dog_run: pobiegaj Luneczko przed spankiem, wiem że to nie spacer o którym marzysz i za którym pewnie tęsknisz :-( , ale może dzięki takim spacerkom ktoś Cię wreszcie wypatrzy :loveu: nie poddawaj się maleńka, wiara czyni cuda...;) Quote
Tengusia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 To i ja porywam slicznosci na spacerek :painting: Quote
asiak Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Apbt_sól'] LUNKA się przypomina...:loveu: [FONT=Tahoma]dobry człowieku spraw aby na tej kochanej mordce pojawił się uśmiech[/FONT]... Quote
asiak Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Lunka...kochana główka do góry, nie poddamy się... Quote
asiak Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Tahoma]piękna Lunka wciąż czeka na swojego człowieka :-( [/FONT] [FONT=Tahoma]daj jej szanse...[/FONT]:loveu: Quote
Apbt_sól Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Lunki Juz Nie Ma W Schronie :( Do Zamkniecia Temat :( Quote
CASIA&ttb Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 kogo prosisz o wyjaśnienie,Luny nie ma w schronie została "wydana" i tyle wiemy i niczego innego sie nie dowiemy(dziwnym trafem w tym samym czasie został "wydany" samiec ASTa z którym Luna była w jednym boksie) Quote
asiak Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Casia_i_Figa napisał(a):kogo prosisz o wyjaśnienie,Luny nie ma w schronie została "wydana" i tyle wiemy i niczego innego sie nie dowiemy(dziwnym trafem w tym samym czasie został "wydany" samiec ASTa z którym Luna była w jednym boksie) o wyjaśnienie prosiłam założyciela wątku... napisane zostało ogólnikowo, wieć chyba osoby odwiedzające Lunkę na wątku mogą prosić o wyjaśnienie? Quote
CASIA&ttb Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 asiakas napisał(a):o wyjaśnienie prosiłam założyciela wątku... napisane zostało ogólnikowo, wieć chyba osoby odwiedzające Lunkę na wątku mogą prosić o wyjaśnienie? APBT_sol padł system więc z grzeczności odpowiedziałam bo zanam równie dobrze sytuacje... Jeżeli masz potrzebe przeczytania tego samego od niej to ok ale uzbrój sie w cierpliwość. Quote
asiak Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 odpowiedz mi dlaczego jestes bardzo nie miła? przeczytaj co napisał/a założyciel wątku... czy to problem, że ktoś, kto jako jeden z nielicznych podbijał nieustannie wątek, pyta co się stało z Lunką? Quote
asiak Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Apbt_sól napisał(a):Lunki Juz Nie Ma W Schronie :( Do Zamkniecia Temat :( czy Twoim zdaniem to jest wystarczające? nie miałam prawa zapytac? gdzie tu jest napisane cokolwiek? co można z tego wywniskować Twoim zdaniem? Quote
CASIA&ttb Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 asiakas napisał(a):odpowiedz mi dlaczego jestes bardzo nie miła? przeczytaj co napisał/a założyciel wątku... czy to problem, że ktoś, kto jako jeden z nielicznych podbijał nieustannie wątek, pyta co się stało z Lunką? jestem w rzeczywistości wredna(taka cecha charakteru) ale Tobie bardzo grzecznie odpowiedziałam ale nie usatysfakcjonowało Cie to... ale to już nie mój problem. Mam cichą nadzieję że Lunka trafiła w dobre ręce... :roll: Quote
Apbt_sól Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Luny w schronie nie ma i nie ma 2 asta który był z nia w boksie . co sie znia stało nie wiemy , została wydana komuś. Niczego wiecej sie nie dowiemy . :( Zakładamy tylko tematy psiaką , nie jestesmy w stanie czuwac nad psami ze schronu , tak naprawde nic nie mozemy ... Szczęsliwym trafem jest tylko to ze jesli znajdzie sie chałupka psiak jeszcze jest w schronisku ale nie zawsze sie to tak konczy . Schronisko nas nie informuje o wydaniach i przyjeciach zwierzat bo to nie nasza sprawa tak naprawde . Quote
asiak Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Apbt_sól napisał(a):Luny w schronie nie ma i nie ma 2 asta który był z nia w boksie . co sie znia stało nie wiemy , została wydana komuś. Niczego wiecej sie nie dowiemy . :( Zakładamy tylko tematy psiaką , nie jestesmy w stanie czuwac nad psami ze schronu , tak naprawde nic nie mozemy ... Szczęsliwym trafem jest tylko to ze jesli znajdzie sie chałupka psiak jeszcze jest w schronisku ale nie zawsze sie to tak konczy . Schronisko nas nie informuje o wydaniach i przyjeciach zwierzat bo to nie nasza sprawa tak naprawde . bardzo dziękuje za tą miłą i spokojną odpowiedź... wiem że nie we wszystkich schroniskach jest tak jak u nas w Obornikach, nam tutaj pracownicy nie utrudniają niczego wrecz przeciwnie... jeśli Lunka ma teraz dobrze, a wierzę że ma to super... i jeszcze raz dzięki pozdr. Quote
Recommended Posts