Apbt_sól Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ktoś mnie porzucil na klatce schrodowej w jednymz Wałbrzyskich blokow... przywiazał do słupka i przyczepił karteczke "Nie lubi dzieci"... Odszedł , zostalam sama. Ktos zadzwonił do schroniska i teraz siedze tutaj wypatryjac domu , jest ze mna Ascik pies... Czy mam szanse na adopcje? mam okolo 2 lat i nie mam już gdzie mieszkać.... Zapewne suczka warczala na dzieci i dostała kopa.... Kiedy sie pochodzi do boksu cieszy sie jak szalona... Lunka jest w Wałbrzychu. Prosimy o tymczas!!!! Prosimy o domek!! :( Quote
pusia2405 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Suńka potrzebuje od zaraz domku!! Strasznie tęskni za ciepłem domowym, za pomizianiem w uszko i smaczną michą:-( Widać, że może nie dać rady psychicznie. Wkleja się w kraty boksu, jak tylko podchodzi człowiek. Myśłi tylko o jednym: Kiedy mnie stąd zabiorą. Quote
madzia828 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 kolejna bidulka pozbawiona domku:shake::shake: Quote
asiak Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 co za potwory....:angryy: a suńka przesliczna :loveu: trzymaj się maleńka, kochane cioteczki na pewno wyciągną Ciebie ze schronu :loveu: Quote
Apbt_sól Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Frodowi trza pranie mózgu zrobić heheehh Gdzie ten domek lub tymczasik !!!!!! Quote
CASIA&ttb Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 malutka pokaż sie na pierwszej stronie Luna błaga o domek zanim trafi do przypadkowych "dresów" albo gorzej... :( Quote
martasekret Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ale Ty jestes piekna sunieczko! ktos musi sie w TOBIE zakochac.......!! Quote
CASIA&ttb Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Luna czeka na domek-proszę pomóż jej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
IN_ Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Eeee figurke ma ładną. Nie wygląda na taką, której tuczenia potrzeba... tylko domku. Quote
pusia2405 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 IN_ napisał(a):Eeee figurke ma ładną. Nie wygląda na taką, której tuczenia potrzeba... tylko domku. Oj nie, żeberka wystają jak ta lala. Ale to moja osobista opinia. Może przesadzam:oops: Quote
CASIA&ttb Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 pusia2405 napisał(a):Oj nie, żeberka wystają jak ta lala. Ale to moja osobista opinia. Może przesadzam:oops: Asia mojej Figasi też żeberka widać a ma sie całkiem dobrze-LUNKA potrzebuje PILNIE D O M K U !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
IN_ Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 pusia2405 napisał(a):Oj nie, żeberka wystają jak ta lala. Ale to moja osobista opinia. Może przesadzam:oops: Na żywo jej nie widziałam więc tylko na podstawie zdjęć mogę się wypowiadać... To nie molos, to pies typu bull. Powinnien mieć widoczne żebra, bardzo szczupłą budowę i powinien być sprężysty a nie przypominać tuczną świnię... Suka jak dla mnie wygląda pięknie, nic tylko brać. Gdybym tylko mogła wziełabym ją na tymczas. Ale niestety w moim przypadku jest to całkowicie wykluczone... bo tymczas u mnie raczej stanowiłby dla niej śmiertelne zagrożenie :-( A może faktycznie jakiś hotelik znaleźć, nawet dalej, w Polsce. Ona jest śliczna, wydaje się być zdrowa, piszecie, że psychika też ok. Dom znajdzie napewno... tylko żeby jej ktoś nieodpowiedni wcześniej nie zabrał. Quote
pusia2405 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pewnie macie racje, ale ja ją widziałam na żywo i pozwolicie, że dla mnie zostanie chudzinką. Ale to, że jest piękna i potrzebuje domu od zaraz, to oczywiste!! Więc w górę Luna po domek!! Quote
CASIA&ttb Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 IN_ kurcze nie mamy namiarów na tymczasik czy tani hotelik-ja siedzę caly dzień w pracy i nie mogę wziąć jej na tymczas(na 43m2 4osoby 2psy i kot)-gdyby ktoś ja wziął na tymczas to odemnie jest worek żarcia dla małej(15kg) Quote
asiak Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 piękna Lunka szuka domku.... czy złamie serce jakieś dobrej duszy....???:loveu: Quote
Apbt_sól Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Hallo tu Lunka szukam tymczasu lub domku!!!!! Quote
Recommended Posts