Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:Dog_run: pobiegaj Luneczko przed spankiem, wiem że to nie spacer o którym marzysz i za którym pewnie tęsknisz :-( , ale może dzięki takim spacerkom ktoś Cię wreszcie wypatrzy :loveu:
nie poddawaj się maleńka, wiara czyni cuda...;)

Posted

[quote name='Apbt_sól']

LUNKA się przypomina...:loveu:
[FONT=Tahoma]dobry człowieku spraw aby na tej kochanej mordce pojawił się uśmiech[/FONT]...

Posted

kogo prosisz o wyjaśnienie,Luny nie ma w schronie została "wydana" i tyle wiemy i niczego innego sie nie dowiemy(dziwnym trafem w tym samym czasie został "wydany" samiec ASTa z którym Luna była w jednym boksie)

Posted

Casia_i_Figa napisał(a):
kogo prosisz o wyjaśnienie,Luny nie ma w schronie została "wydana" i tyle wiemy i niczego innego sie nie dowiemy(dziwnym trafem w tym samym czasie został "wydany" samiec ASTa z którym Luna była w jednym boksie)

o wyjaśnienie prosiłam założyciela wątku...
napisane zostało ogólnikowo, wieć chyba osoby odwiedzające Lunkę na wątku mogą prosić o wyjaśnienie?

Posted

asiakas napisał(a):
o wyjaśnienie prosiłam założyciela wątku...
napisane zostało ogólnikowo, wieć chyba osoby odwiedzające Lunkę na wątku mogą prosić o wyjaśnienie?

APBT_sol padł system więc z grzeczności odpowiedziałam bo zanam równie dobrze sytuacje...
Jeżeli masz potrzebe przeczytania tego samego od niej to ok ale uzbrój sie w cierpliwość.

Posted

odpowiedz mi dlaczego jestes bardzo nie miła?
przeczytaj co napisał/a założyciel wątku...
czy to problem, że ktoś, kto jako jeden z nielicznych podbijał nieustannie wątek, pyta co się stało z Lunką?

Posted

Apbt_sól napisał(a):
Lunki Juz Nie Ma W Schronie :( Do Zamkniecia Temat :(

czy Twoim zdaniem to jest wystarczające?
nie miałam prawa zapytac?
gdzie tu jest napisane cokolwiek?
co można z tego wywniskować Twoim zdaniem?

Posted

asiakas napisał(a):
odpowiedz mi dlaczego jestes bardzo nie miła?
przeczytaj co napisał/a założyciel wątku...
czy to problem, że ktoś, kto jako jeden z nielicznych podbijał nieustannie wątek, pyta co się stało z Lunką?

jestem w rzeczywistości wredna(taka cecha charakteru) ale Tobie bardzo grzecznie odpowiedziałam ale nie usatysfakcjonowało Cie to... ale to już nie mój problem.

Mam cichą nadzieję że Lunka trafiła w dobre ręce... :roll:

Posted

Luny w schronie nie ma i nie ma 2 asta który był z nia w boksie .
co sie znia stało nie wiemy , została wydana komuś.
Niczego wiecej sie nie dowiemy . :(
Zakładamy tylko tematy psiaką , nie jestesmy w stanie czuwac nad psami ze schronu , tak naprawde nic nie mozemy ...
Szczęsliwym trafem jest tylko to ze jesli znajdzie sie chałupka psiak jeszcze jest w schronisku ale nie zawsze sie to tak konczy .
Schronisko nas nie informuje o wydaniach i przyjeciach zwierzat bo to nie nasza sprawa tak naprawde .

Posted

Apbt_sól napisał(a):
Luny w schronie nie ma i nie ma 2 asta który był z nia w boksie .
co sie znia stało nie wiemy , została wydana komuś.
Niczego wiecej sie nie dowiemy . :(
Zakładamy tylko tematy psiaką , nie jestesmy w stanie czuwac nad psami ze schronu , tak naprawde nic nie mozemy ...
Szczęsliwym trafem jest tylko to ze jesli znajdzie sie chałupka psiak jeszcze jest w schronisku ale nie zawsze sie to tak konczy .
Schronisko nas nie informuje o wydaniach i przyjeciach zwierzat bo to nie nasza sprawa tak naprawde .

bardzo dziękuje za tą miłą i spokojną odpowiedź...
wiem że nie we wszystkich schroniskach jest tak jak u nas w Obornikach, nam tutaj pracownicy nie utrudniają niczego wrecz przeciwnie...
jeśli Lunka ma teraz dobrze, a wierzę że ma to super...
i jeszcze raz dzięki

pozdr.