Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich zakochanych z baskach:D No więc nowy temat dotyczy bardzo fajnego pomysłu, który został wymyślony przez... nie pamiętam kogo:P Ale już mówię o co chodzi. Pewni psiarze (tzn bullowcy) wymyślili kalendarz ze swoją rasą! Wyszło im to w 2007r. wspaniale. Chcieliby zrobić to samo dla miłośników innych ras! Co myślicie o powstaniu basko-kalendarza? Zapraszam na [URL]http://www.kalendarz.ergiebe.pl[/URL] po szczegóły;)

PS. Według mnie jest to znakomity pomysł, gdyz chyba jeszcze nigdy nie było kalednarza z naszą ukochaną rasą, a chyba każdy zakochany w basenji chciałyby, aby fotki nie tylko psów "jego" rasy, ale także zdjęcia jego psa/psów były w kalendarzach, na kubkach itd:) Taka jest moja opinia na ten temat. A wy co o tym myślicie? Wystarczy ok 30 zdjęć:D Pozdrawiam;)

Posted

pomysł dobry

Basenji mówi prawde takie kalendarze w Polskiej wersji są robione na zamówienie już od dwóch lat przez Asiaczka. Ja jestem z nich zadowolona bardzo. Zeszłoroczny był fajny, a tegoroczny moim zdaniem jest jeszcze lepszy, pięknie prezentuje się na ścianie. Uwielbiam patrzeć na basenji, a jeszcze na swoje to wogóle rewelka.
Jestem za.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

[COLOR=Green][B]Zmienilam tytul watku na bardziej czytelny.
Na przyszlosc, prosze Was abyscie ukladali bardziej czytelne tytuly aby bylo wiadomo o czym jest dany watek.[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='YaBear-CubCammy']mamten bardziej intrygowal i kusil do zagladniecia:P wedlug mnie[/quote]
Tak, ale
[QUOTE]5. Jeśli jednak rozpoczynasz nowy wątek, zatytułuj go w sposób czytelny i zrozumiały, by inni użytkownicy wiedzieli, czego topic dotyczy. Tytuły: „Pomocy”, „?”, „ ” są nieczytelne i nie zawierają żadnych informacji.
[/QUOTE]

i w 100% sie z tym zgadzam bo jak kazdy by tytuowal tak watki to byl by wielki balagan i wkoncu nikt by na takie watki nie wchodzil.
Nie mowiac juz o tym ze draznia mnie takie tytuly z ktorych nic nie wynika:roll:

• 4 weeks later...
Posted

Dzięki za te 2 psiaki, które mamy
Nie wierzę w to, że nie uzbiera się grupka ludzi, która chce zobaczyć swojego psiaka w kalendarzu. Serdecznie zapraszam do pakowania zdjęć jest jeszcze trochę czasu na to aby powstał polski kalendarz z waszymi psami

[IMG]http://kalendarz.ergiebe.pl/images/banerka.gif[/IMG]

Posted

[quote name='chicken'][COLOR=green][B]Zmienilam tytul watku na bardziej czytelny.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]Na przyszlosc, prosze Was abyscie ukladali bardziej czytelne tytuly aby bylo wiadomo o czym jest dany watek.[/COLOR][/B][/quote]
Coś się moderator za bardzo rządzi.
To jest jednak forum dla użytkowników a nie jakichś modów.
zdrówko:shake:

• 1 year later...
Posted

[quote name='lately']Dzięki za te 2 psiaki, które mamy
Nie wierzę w to, że nie uzbiera się grupka ludzi, która chce zobaczyć swojego psiaka w kalendarzu. Serdecznie zapraszam do pakowania zdjęć jest jeszcze trochę czasu na to aby powstał polski kalendarz z waszymi psami

[/quote]

Wygląda na to ze w basenji każdy robi sam swój kalendarz !

Posted

[quote name='AlaNowak']Przykre, ale prawdziwe...[/quote]

Kwestia przełamywania barier i emocjonalnej samokontroli.
Teraz już mamy kwestię rozwiązaną - basenji jest więcej niż 12 stron kalendarza !
Każdy MUSI robić sam !:multi: