AlaNowak Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witam wszystkich zakochanych z baskach:D No więc nowy temat dotyczy bardzo fajnego pomysłu, który został wymyślony przez... nie pamiętam kogo:P Ale już mówię o co chodzi. Pewni psiarze (tzn bullowcy) wymyślili kalendarz ze swoją rasą! Wyszło im to w 2007r. wspaniale. Chcieliby zrobić to samo dla miłośników innych ras! Co myślicie o powstaniu basko-kalendarza? Zapraszam na [URL]http://www.kalendarz.ergiebe.pl[/URL] po szczegóły;) PS. Według mnie jest to znakomity pomysł, gdyz chyba jeszcze nigdy nie było kalednarza z naszą ukochaną rasą, a chyba każdy zakochany w basenji chciałyby, aby fotki nie tylko psów "jego" rasy, ale także zdjęcia jego psa/psów były w kalendarzach, na kubkach itd:) Taka jest moja opinia na ten temat. A wy co o tym myślicie? Wystarczy ok 30 zdjęć:D Pozdrawiam;) Quote
Basenji Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Takie kalendarze już są. Ale zgłaszam Piesiaka do kalendarza na 2008r. zdrówko:lol: Quote
AlaNowak Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 O basenji w polskim wydaniu? Poważnie? To nie wiedziałam o tym. Sorki:P To super, już dwóch uczestników mamy:D Quote
agabass Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 pomysł dobry Basenji mówi prawde takie kalendarze w Polskiej wersji są robione na zamówienie już od dwóch lat przez Asiaczka. Ja jestem z nich zadowolona bardzo. Zeszłoroczny był fajny, a tegoroczny moim zdaniem jest jeszcze lepszy, pięknie prezentuje się na ścianie. Uwielbiam patrzeć na basenji, a jeszcze na swoje to wogóle rewelka. Jestem za. Quote
AlaNowak Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Oj, coś się niektórzy ociągają:P jak na razi tylko mój BB jest zgłoszony:P Quote
chicken Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [COLOR=Green][B]Zmienilam tytul watku na bardziej czytelny. Na przyszlosc, prosze Was abyscie ukladali bardziej czytelne tytuly aby bylo wiadomo o czym jest dany watek.[/B][/COLOR] Quote
AlaNowak Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 mamten bardziej intrygowal i kusil do zagladniecia:P wedlug mnie Quote
chicken Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='YaBear-CubCammy']mamten bardziej intrygowal i kusil do zagladniecia:P wedlug mnie[/quote] Tak, ale [QUOTE]5. Jeśli jednak rozpoczynasz nowy wątek, zatytułuj go w sposób czytelny i zrozumiały, by inni użytkownicy wiedzieli, czego topic dotyczy. Tytuły: „Pomocy”, „?”, „ ” są nieczytelne i nie zawierają żadnych informacji. [/QUOTE] i w 100% sie z tym zgadzam bo jak kazdy by tytuowal tak watki to byl by wielki balagan i wkoncu nikt by na takie watki nie wchodzil. Nie mowiac juz o tym ze draznia mnie takie tytuly z ktorych nic nie wynika:roll: Quote
AlaNowak Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 dobrze Moderatorze, niech bedzie jak Moderator kaze Quote
chicken Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='YaBear-CubCammy']dobrze Moderatorze, niech bedzie jak Moderator kaze[/quote] :roll: Bez zbednych uwag :cool1: Quote
lately Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Dzięki za te 2 psiaki, które mamy Nie wierzę w to, że nie uzbiera się grupka ludzi, która chce zobaczyć swojego psiaka w kalendarzu. Serdecznie zapraszam do pakowania zdjęć jest jeszcze trochę czasu na to aby powstał polski kalendarz z waszymi psami [IMG]http://kalendarz.ergiebe.pl/images/banerka.gif[/IMG] Quote
Basenji Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='chicken'][COLOR=green][B]Zmienilam tytul watku na bardziej czytelny.[/B][/COLOR] [B][COLOR=green]Na przyszlosc, prosze Was abyscie ukladali bardziej czytelne tytuly aby bylo wiadomo o czym jest dany watek.[/COLOR][/B][/quote] Coś się moderator za bardzo rządzi. To jest jednak forum dla użytkowników a nie jakichś modów. zdrówko:shake: Quote
loango Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='lately']Dzięki za te 2 psiaki, które mamy Nie wierzę w to, że nie uzbiera się grupka ludzi, która chce zobaczyć swojego psiaka w kalendarzu. Serdecznie zapraszam do pakowania zdjęć jest jeszcze trochę czasu na to aby powstał polski kalendarz z waszymi psami [/quote] Wygląda na to ze w basenji każdy robi sam swój kalendarz ! Quote
gmk Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='AlaNowak']Przykre, ale prawdziwe...[/quote] Kwestia przełamywania barier i emocjonalnej samokontroli. Teraz już mamy kwestię rozwiązaną - basenji jest więcej niż 12 stron kalendarza ! Każdy MUSI robić sam !:multi: Quote
Recommended Posts