Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Będąc dzisiaj na spacerze ze swoim psem spotkałam sąsiadkę, która właśnie wróciła z wakacji z okolic Karłowa. Na miejscu od kilku dni błąka się podobno podrostek psa w typie goldena (przynajmniej tak mi powiedziała, nie wiem na ile zna się na zwierzakach:/). Jest bardzo przyjacielski, chodzi za każdym, kto wykaże choć minimalne zainteresowanie, jeszcze jest troszkę ciapowaty, bo to młodziutki psiak. Zrobiła małe rozeznanie i podobno turyści spędzający tam wakacje po prostu pewnego dnia wyjechali i zostawili biedaka :( Teraz jest sezon turystyczny, więc co rusz ktoś daje mu coś do jedzenia czy do picia, ale co potem, wolę nie myśleć :( Czy jest tu może ktoś z okolicy [B]KARŁOWA[/B], kto mógłby zrobić rozeznanie? Zobaczcie proszę na mapie czy to nie Wasza okolica.....

Posted

Jeżeli to jest Karłów na Dolnym Śląsku to w pobliżu jest Kłodzko, Kudowa Zdrój, Polanica, Radków. Chyba ktoś jest z tych miejscowości ,ale niestety nie pamiętam kto.

Posted

[quote name='paula_t']Zaraz poszukam w wyszukiwarce użytkowników, a nuż uda się kogoś znaleźć, dziękuję :)[/QUOTE]

Niestety z Radkowa i Polanicy nie ma nikogo, z Kudowy Zdrój jedna osoba, a z Kłodzka kilka, ale większość niedostępna od wielu miesięcy:/

Posted

[quote name='Poker']To może na Face booku napisać o nim ?[/QUOTE]

Poker, ja niestety nie fb:shake:
Martwi mnie ten psiak strasznie, chciałam się zorientować w sytuacji.
Może gdyby się okazało, że to faktycznie psiak w typie goldena, to udałoby się szybko znaleźć mu domek poprzez ogłoszenia (potrzebne byłyby zdjęcia i chociażby po to szukam osoby, która jest na miejscu), a jeśli nie, to ....sama nie wiem, bo mam już dwa psiaki na utrzymaniu, którym póki co bezskutecznie szukam domów....może jakaś fundacja od goldenów:roll: