paula_t Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Będąc dzisiaj na spacerze ze swoim psem spotkałam sąsiadkę, która właśnie wróciła z wakacji z okolic Karłowa. Na miejscu od kilku dni błąka się podobno podrostek psa w typie goldena (przynajmniej tak mi powiedziała, nie wiem na ile zna się na zwierzakach:/). Jest bardzo przyjacielski, chodzi za każdym, kto wykaże choć minimalne zainteresowanie, jeszcze jest troszkę ciapowaty, bo to młodziutki psiak. Zrobiła małe rozeznanie i podobno turyści spędzający tam wakacje po prostu pewnego dnia wyjechali i zostawili biedaka :( Teraz jest sezon turystyczny, więc co rusz ktoś daje mu coś do jedzenia czy do picia, ale co potem, wolę nie myśleć :( Czy jest tu może ktoś z okolicy [B]KARŁOWA[/B], kto mógłby zrobić rozeznanie? Zobaczcie proszę na mapie czy to nie Wasza okolica..... Quote
Poker Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Jeżeli to jest Karłów na Dolnym Śląsku to w pobliżu jest Kłodzko, Kudowa Zdrój, Polanica, Radków. Chyba ktoś jest z tych miejscowości ,ale niestety nie pamiętam kto. Quote
paula_t Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Zaraz poszukam w wyszukiwarce użytkowników, a nuż uda się kogoś znaleźć, dziękuję :) Quote
paula_t Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='paula_t']Zaraz poszukam w wyszukiwarce użytkowników, a nuż uda się kogoś znaleźć, dziękuję :)[/QUOTE] Niestety z Radkowa i Polanicy nie ma nikogo, z Kudowy Zdrój jedna osoba, a z Kłodzka kilka, ale większość niedostępna od wielu miesięcy:/ Quote
paula_t Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='Poker']To może na Face booku napisać o nim ?[/QUOTE] Poker, ja niestety nie fb:shake: Martwi mnie ten psiak strasznie, chciałam się zorientować w sytuacji. Może gdyby się okazało, że to faktycznie psiak w typie goldena, to udałoby się szybko znaleźć mu domek poprzez ogłoszenia (potrzebne byłyby zdjęcia i chociażby po to szukam osoby, która jest na miejscu), a jeśli nie, to ....sama nie wiem, bo mam już dwa psiaki na utrzymaniu, którym póki co bezskutecznie szukam domów....może jakaś fundacja od goldenów:roll: Quote
Recommended Posts