Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja też miałam wątpliwości ale Pani mnie przekonała że wie co robi i że miała psiaka z podobnym problemem i umie sobie z tym poradzić a psa chce mieć baaardzo bo nie potrafi sobie bez niego miejsca w domu znaleźć i koniecznie chce jakiegoś staruszka bo "młode psiaki demolują a taki starszy piesek też zasługuje na szczęście" (to są słowa właśnie tej Pani :D)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane cioteczki!
Jeśli mogę Wam coś poradzić- nie odrzucajcie propozycji tej Pani!
Weszłam na Wasz wątek,bo kocham ONki ponad życie,sama miałam suńkę,a obecnie adoptowanego "prawie" ONka,po wypadku,kulejącego.
Ja też mieszkam w bloku z windą,a te schody wejściowe to max 6-7!
Jeśli Pani ma doświadczenie,to przecież będzie mu podawała leki na te biedne stawy i będzie dużo lepiej,ponadto pies nie będzie narażony na zimno i wilgoć,co przy stawach wiadomo jest zabójcze!
Zaufajcie jej,to nie jest napewno pochopna decyzja tej Pani,widać wie co robi- jak sądzę z miłości do tego psa!
To naprawdę szansa /może jedyna!/ dla niego!!

Posted

Nikt nie bedzie skreślał tej Pani ;) Poprostu boję się, bo w przypadku Presto to nie są chore stawy jak u ONków, tylko objawy neurologiczne, nie każdy zdaje sobie sprawę z tego jak to wygląda :roll:

Posted

byla bardzo sympatyczna i zdecydowana, dopoki nie uslyszala, gdzie Presto teraz jest... zaproponowalam nawet, ze we wtorek, jadac do jastrzebia, moge go jej przedstawic, ale tak jakos dziwnie bylo. ma rozmawiac z mezem o tym, jak sprawe rozwiazac

Posted

przed chwilą dzwonił do mnie mąż tej Pani- pytał o lekarstwa dla Presta i czym się ta choroba objawia.. wytłumaczyłam wszystko i powiedział że jutro pójdzie się skonsultować ze "swoim" weterynarzem w sprawie choroby Presta i że będzie się jeszcze ze mną kontaktował

Posted

[quote name='sara_rokitnica']słuchajcie dzwoniła dzisiaj do mnie Pani zainteresowana adopcją Presta :multi: (dobrze że akurat miałam ciche zastępstwo) jest z Bytomia i strasznie jej się spodobał :D mówiła że wysłała mi e-mail z pytaniami o Presta ale ja nic nie mam na skrzynce... proszę sprawdźcie czy czasem nikt do Was nie wysyłał e-maila z zapytaniem o niego... Pani znalazła jego ogłoszenie z tego co pamiętam na alegratce ale nie jestem pewna więc błagam sprawdźcie swoje skrzynki bo ja nic nie dostałam :([/quote]

[quote name='madzia828']Sara ja nic nie mam na poczcie :shake: na alegratce nie mam konta no to jakaś nadzieja sie pojawiła :cool3:[/quote]

To jest Alegratka Prestusia, prosze sprawcie namiary:

[URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/591700_piekny_starszy_presto_juz_traci.html"]Alegratka[/URL]

Jesli e-mail jest niewlasciwy, to podajcie mi dobry, to zmnienie... Oczywsicie trzymam kciuki aby ten domek wypalil, ale narazie niech ogloszenia Presta (ktorych jeszcze nie zamykam zeby nie zapeszyc) maja wlasciwe namiary...

Posted

[IMG]http://www.nasza-szkapa.idl.pl/gallery/albums/userpics/10001/normal_IMG_1012.JPG[/IMG]

[IMG]http://www.nasza-szkapa.idl.pl/gallery/albums/userpics/10001/normal_IMG_0941.JPG[/IMG]

Posted

Ja też trzymam mocno kciuki za Presta ...
miałam przyjemnośc go wczoraj poznać :)
Jest śliczny...........i taki biedny .....
Nóżki mu się plączą ........:( i potyka się ......
Sercr się kroi , jak się na niego patrzy ........
Jak to dobrze , że jest u met ......
Psychicznie wydobrzeje u niej bardzo szybko , tylko te łapinki ......

Teraz Prestuś jest z naszym lubelskim Kajtkiem w pokoiku :)

Prestusiu , trzymaj się !!!!!