sara_rokitnica Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 :placz: :placz: :placz: ja już nie wiem co robić... najgorsze że NIC nie mogę zrobić :(:(:( ja już sama nie wiem... nienawidzę tych jego byłych właścicieli :( :placz: Quote
Mysia_ Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Trzeba bardzo intensywnie szukac domku.... :roll: Jeśli leczenie nie pomoże pozostaje operacja.... Ale wiadomo, że są duże koszty, a dodatkowo ryzko spowodowane jego wiekiem :-( :-( :-( Quote
sara_rokitnica Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 tylko gdzie tego domu szukać?? w sprawie DT jeszcze nikt się nie odezwał.. zaraz zabiorę się chyba za inne województwa... Quote
beka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Sara ja sie odezwałam. Ale moge pomóc tylko finansowo. Mam 3 swoje i 3 tymczasowe psy i pekam w szwach :( Quote
sara_rokitnica Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 tak wiem.. ale pisałam jeszcze do ludzi z bezpośrednią prośbą o DT i nikt się nie odezwał :( dzięki za pomoc :* jeśli dojdzie do tej operacji to pewnie finansowa pomoc się przyda... Quote
madzia828 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 kurcze nie wyglada to dobrze:-(:-( biedaczek może jednak te leki pomoga Quote
sara_rokitnica Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 chciałabym żeby tak było... :( Quote
Szarik Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='sara_rokitnica']nom... może ktoś by go tam zauważył... teraz mi tak do głowy przyszło że może dać Presta do MP??[/quote] Biedny Presto... najgorsza jest ta bezradność. Kur*a, gdybym tylko mieszkała sama, to już by był w drodze do mnie, a tak to czuję się taka bezsilna i uzależniona od rodziców, to straszne. Dla ludzkiej wygody ma zgasnąć czyjeś życie :-( Tez myślałam o MP, ale do tego trzeba pieniędzy, prawda? Quote
sara_rokitnica Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 no ja tak samo... mam duże mieszkanie i na parterze więc dla Presta idealnie ale moja mama jest trochę tak... nie po naszemu nastawiona do psów... właśnie nie wiem czy trzeba czy nie... wiem że w MP był kiedyś Kencik z naszego schronu... trzeba się Mysi zapytać czy za to się płaci... Quote
Szarik Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ok bo to rozpowszechnione, może tam by się udało. Ja mam małe mieszkanko na 6 pietrze, ale do swojego pokoju bym jeszcze ze 3 psy wepchnęła, spokojnie, napewno lepiej u mnie, niż w schronie. Pytałam teraz dwuch koleżanek z domami. Ale nie chcą się narażac na koszty, poza tym rodzice i wogóle. Nie chcą. :( Quote
sara_rokitnica Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 wiesz... te dodatkowe koszty bylibyśmy w stanie pokryć (lekarstwa, karma) no ale na rodziców to ja nic nie poradzę :shake: Quote
Szarik Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Własnie też mówiłam, że koszty pokryjemy, ale rodziców nie wymienimy. Jeszcze jutro zamieszcze informacje na 3 forach internetowych, ale... zobaczymy. Quote
sara_rokitnica Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 ok... dzięki :*:*:* :loveu: Quote
Szarik Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Przepraszam, za ten beznadziejny banner, ale oczy mi sie kleja, a chciałam juz dziś zamieścić. Jutro to wszystko poprawie i porozwieszam ogłoszenia i takie tam. I mam jeszcze jednego kandydata na posiadacza psa :) Pukajcie, a otworzą Wam. Szukajcie, a znajdziecie (DT dla Presto). Quote
Dea Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Przepraszam, że głupio zapytam - jest na forum owczarkowym i na stronie adopcyjnej owczarków? Quote
Pianka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ja jestem za zbieraniem pieniędzy juz teraz. Te pieniądze jesli nie będa potrzebne to napewno się nie zmarnuja, a jesli będa potrzebne to będziemy chociaz już troche mieli. Sara daj na pierwsza strone: [B]KONTO POMOCY PSOM[/B] [B]mBank nr konta 28114020040000300245428483[/B][B] Wł. Maria Stranz [/B] [B]Z dopiskiem "Presto"[/B] Quote
Mysia_ Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Dea']Przepraszam, że głupio zapytam - jest na forum owczarkowym i na stronie adopcyjnej owczarków?[/quote] Napewno jest na stronie adopcyjnej prowadzonej przez Anashara ;) Zaraz sprawdzę czy jeszcze gdzies..... Quote
Mysia_ Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Chyba go nie ma na tym forum owczarków.... Czy mógłby ktos się upewnić i ewentualnie tam dać? Bo ja nawet nie znam adresu i nie jestem zarejestrowana :roll: Pianka, dzieki za to konto. Można w takim razie spróbować z jakimiś bazarkami cy Allegro? Przyznam się szczerze, że zupełnie się na tym nie znam, jeszcze nigdy nie zbierałam kasy na dogomani... :roll: A co do ogłoszeń w MP to możemy spróbować, ale czasem trzeba czekać nawet 2-3 miesiące, a my czasu mamy mało :( No i z MP nigdy nie było odezwu :shake: Quote
sara_rokitnica Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 wkleiłam adres konta... możemy teraz się zabrać za aukcje i bazarki... na allegro mniej więcej wiem jak to działa ale może lepiej żeby zrobił to ktoś to ma w tym doświadczenie... bazarki nie mam pojęcia jak się robi :roll: zaraz napiszę do Oktawii- wiem że ona jakieś bazarki robiła i może nam pomoże... czyli może w takim razie z MP zrezygnujemy... rzeczywiście nie ma tyle czasu... jak to ma trwać parę miesięcy... :shake: Quote
eria Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']Chyba go nie ma na tym forum owczarków.... Czy mógłby ktos się upewnić i ewentualnie tam dać? Bo ja nawet nie znam adresu i nie jestem zarejestrowana :roll: Pianka, dzieki za to konto. Można w takim razie spróbować z jakimiś bazarkami cy Allegro? Przyznam się szczerze, że zupełnie się na tym nie znam, jeszcze nigdy nie zbierałam kasy na dogomani... :roll: A co do ogłoszeń w MP to możemy spróbować, ale czasem trzeba czekać nawet 2-3 miesiące, a my czasu mamy mało :( No i z MP nigdy nie było odezwu :shake:[/quote] ja jestem zarejestrowana na forum owczarków (mimo że za nimi nie przepadam:eviltong: ) mogę go tam ogłosić, ale prosiłabym o jakiś tekst do wklejenia tam.... a co do MP , to nasza Green swego czasu miała tam ogloszenie ze zdjęciem a i tak odzew był niewielki :( Quote
sara_rokitnica Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 dzięki Eria :* :loveu: tekst jest na pierwszej stronie wątku- napisała go Pianka... Quote
sara_rokitnica Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 qrczę głupio mi prosić o bazarek jak jeszcze nie mamy żadnych rzeczy które byśmy posprzedawały... może niech każdy kto może coś zadeklaruje (ale żeby to było na 100%) i wtedy będziemy wiedzieć na czym stoimy... ja zapytam mamy i pewnie będę mogła dać jakieś książki i może coś jeszcze... popytam też znajomych czy coś mają... Edit: Ok. ja mam już pewnych parę książek, które wystawie (gat. fantasy- tylko takie czytam :P ) + jeszcze jakieś pierdoły (maskotki, obrazki itp. ) Quote
eria Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [URL]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=11782&PID=587886#587886[/URL] ogłosiłam tutaj Presta :lol: a co do bazarku - być może coś będę mieć, zaraz pomyślę i poszperam! edit-mam dwie książki-pomoce dla uczniów liceum i dwie bransoletki, wysyłam pw z fotami i opisami.pokombinuję co by tu jeszcze zbazarkować :D Quote
Mysia_ Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 jak będą jakies bazarki to dajcie tu linki ;) Quote
Recommended Posts