Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba bardzo intensywnie szukac domku.... :roll: Jeśli leczenie nie pomoże pozostaje operacja.... Ale wiadomo, że są duże koszty, a dodatkowo ryzko spowodowane jego wiekiem :-( :-( :-(

Posted

[quote name='sara_rokitnica']nom... może ktoś by go tam zauważył... teraz mi tak do głowy przyszło że może dać Presta do MP??[/quote]

Biedny Presto... najgorsza jest ta bezradność. Kur*a, gdybym tylko mieszkała sama, to już by był w drodze do mnie, a tak to czuję się taka bezsilna i uzależniona od rodziców, to straszne. Dla ludzkiej wygody ma zgasnąć czyjeś życie :-(

Tez myślałam o MP, ale do tego trzeba pieniędzy, prawda?

Posted

no ja tak samo... mam duże mieszkanie i na parterze więc dla Presta idealnie ale moja mama jest trochę tak... nie po naszemu nastawiona do psów...
właśnie nie wiem czy trzeba czy nie... wiem że w MP był kiedyś Kencik z naszego schronu... trzeba się Mysi zapytać czy za to się płaci...

Posted

Ok bo to rozpowszechnione, może tam by się udało.

Ja mam małe mieszkanko na 6 pietrze, ale do swojego pokoju bym jeszcze ze 3 psy wepchnęła, spokojnie, napewno lepiej u mnie, niż w schronie.

Pytałam teraz dwuch koleżanek z domami. Ale nie chcą się narażac na koszty, poza tym rodzice i wogóle. Nie chcą. :(

Posted

Przepraszam, za ten beznadziejny banner, ale oczy mi sie kleja, a chciałam juz dziś zamieścić. Jutro to wszystko poprawie i porozwieszam ogłoszenia i takie tam. I mam jeszcze jednego kandydata na posiadacza psa :)

Pukajcie, a otworzą Wam. Szukajcie, a znajdziecie (DT dla Presto).

Posted

Ja jestem za zbieraniem pieniędzy juz teraz.
Te pieniądze jesli nie będa potrzebne to napewno się nie zmarnuja, a jesli będa potrzebne to będziemy chociaz już troche mieli.

Sara daj na pierwsza strone:
[B]KONTO POMOCY PSOM[/B]
[B]mBank
nr konta 28114020040000300245428483[/B][B]

Wł. Maria Stranz [/B]

[B]Z dopiskiem "Presto"[/B]

Posted

[quote name='Dea']Przepraszam, że głupio zapytam - jest na forum owczarkowym i na stronie adopcyjnej owczarków?[/quote]

Napewno jest na stronie adopcyjnej prowadzonej przez Anashara ;) Zaraz sprawdzę czy jeszcze gdzies.....

Posted

Chyba go nie ma na tym forum owczarków.... Czy mógłby ktos się upewnić i ewentualnie tam dać? Bo ja nawet nie znam adresu i nie jestem zarejestrowana :roll:
Pianka, dzieki za to konto. Można w takim razie spróbować z jakimiś bazarkami cy Allegro? Przyznam się szczerze, że zupełnie się na tym nie znam, jeszcze nigdy nie zbierałam kasy na dogomani... :roll:
A co do ogłoszeń w MP to możemy spróbować, ale czasem trzeba czekać nawet 2-3 miesiące, a my czasu mamy mało :( No i z MP nigdy nie było odezwu :shake:

Posted

wkleiłam adres konta... możemy teraz się zabrać za aukcje i bazarki... na allegro mniej więcej wiem jak to działa ale może lepiej żeby zrobił to ktoś to ma w tym doświadczenie... bazarki nie mam pojęcia jak się robi :roll: zaraz napiszę do Oktawii- wiem że ona jakieś bazarki robiła i może nam pomoże... czyli może w takim razie z MP zrezygnujemy... rzeczywiście nie ma tyle czasu... jak to ma trwać parę miesięcy... :shake:

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']Chyba go nie ma na tym forum owczarków.... Czy mógłby ktos się upewnić i ewentualnie tam dać? Bo ja nawet nie znam adresu i nie jestem zarejestrowana :roll:
Pianka, dzieki za to konto. Można w takim razie spróbować z jakimiś bazarkami cy Allegro? Przyznam się szczerze, że zupełnie się na tym nie znam, jeszcze nigdy nie zbierałam kasy na dogomani... :roll:
A co do ogłoszeń w MP to możemy spróbować, ale czasem trzeba czekać nawet 2-3 miesiące, a my czasu mamy mało :( No i z MP nigdy nie było odezwu :shake:[/quote]

ja jestem zarejestrowana na forum owczarków (mimo że za nimi nie przepadam:eviltong: ) mogę go tam ogłosić, ale prosiłabym o jakiś tekst do wklejenia tam....
a co do MP , to nasza Green swego czasu miała tam ogloszenie ze zdjęciem a i tak odzew był niewielki :(

Posted

qrczę głupio mi prosić o bazarek jak jeszcze nie mamy żadnych rzeczy które byśmy posprzedawały... może niech każdy kto może coś zadeklaruje (ale żeby to było na 100%) i wtedy będziemy wiedzieć na czym stoimy... ja zapytam mamy i pewnie będę mogła dać jakieś książki i może coś jeszcze... popytam też znajomych czy coś mają...

Edit: Ok. ja mam już pewnych parę książek, które wystawie (gat. fantasy- tylko takie czytam :P ) + jeszcze jakieś pierdoły (maskotki, obrazki itp. )

Posted

[URL]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=11782&PID=587886#587886[/URL]
ogłosiłam tutaj Presta :lol:
a co do bazarku - być może coś będę mieć, zaraz pomyślę i poszperam!

edit-mam dwie książki-pomoce dla uczniów liceum i dwie bransoletki, wysyłam pw z fotami i opisami.pokombinuję co by tu jeszcze zbazarkować :D