TerierSzkocki Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Dzisiaj na spacerze zaczepiło Nas dwóch facetów z zachwytem "jaka piękna, chyba młoda? ile ma?" kiedy usłyszeli że ma 4 miesiące usłyszałam "o, to teraz już będzie można ją uczyć "łapę", "siad". Rzuciłam szeroki uśmiech i wyliczyłam co JUŻ potrafi. Nie wierzył i sprawdził jeden z nich, a JODA krok po kroku bez zawahania wszystko wykonała i do tego "za darmo" . Byli w szoku... A to jeszcze nie koniec, uczę ją kolejnych komend. Bardzo szybko łapie o co chodzi. Proszę: http://youtu.be/rkNWj-G3aYY Quote
WiedźmOla Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Jak ślicznie :loveu: A przy 'daj głos' tak ją odrzuciło jakby z czegoś strzelała :loveu: Quote
sylwiao2 Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 mój mały był na początku bardzo niechętny do nauki jakichkolwiek sztuczek ;) jednak przekupstwo poskutkowało i obecnie potrafi: podać łapę, warować, dać głos oraz zrobić "hopsia na klatę" :D rasa: bernardyn ;) Quote
WiedźmOla Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Moje psisko tak się nakręca na smaki, że ciężko jest go uczyć, muszę spróbować zabawek, bo żarcie mu móżdżek wypala :angryy: :lol: Quote
Dave Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Mój umie to wszystko oprócz daj głos... Nie chce szczekać jak trzymam mu smakołyk nad głową :angryy: Quote
kropi124 Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Dave napisał(a):Mój umie to wszystko oprócz daj głos... Nie chce szczekać jak trzymam mu smakołyk nad głową :angryy: Nie martw się:) Ja próbowałam szczekać razem z psem, dawać smakołyk a nawet go drażnić zeby zaszczekał i nic nie pomogło:placz: Quote
Recommended Posts