Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy się ;) Dziwię się, że dopiero tutaj trafiłam... jesteście może na malamucim forum? Bo skądś Was kojarzę ;).
Świetne stado :loveu:
I do tego jeszcze syryjczyk :D

PeeS: Znaleziony pies przypomina raczej husky. Skontaktuj się może z SOS Husky? Dziewczyny co prawda mają pracy od groma, ale zawsze pomogą...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Yuki_']Wiecie co? Dziś mnie szlag trafił.
Myślałam że Figa to mądry pies i rozumie słowa. O tuż tak nie jest. Jak mówię do niej siad, to ona automatycznie waruje, potem próbuje się turlać. Myślałam że ze złości ją kopnę lub cokolwiek innego, i ledwo powstrzymywałam się by jej czegoś nie zrobić...:shake:
Ten pies czasami doprowadza do szału...!
Czemuż nie mogę mieć właśnie teraz malinoisa lub bordera...?
Ludzie podnieście mnie na duchu bosz nie wiem co będzie dalej z tym psem.
Jeszcze boi się uczyć nowych rzeczych, ciągle się drze na wszystko, co z tego że ją kocham, skoro z nią ciężko się żyje?
I tracę cierpliwość przy niej?[/QUOTE]
Nie wierzę w to co czytam:shake:
Moje psy też nie są idealne, ale nigdy nie przeszło mi przez myśl żeby coś takiego napisać. :shake:

Posted

[quote name='Yuki_']Po prostu tracę cierpliwość.
Ale Figa po prostu też przestaje się zastanawiać co ona właściwie robi...:shake:
jeszcze trochę i ją tata uśpi, bo czasem potrafi rzucić się z zębami na domowników którzy wchodzą do domu.
Jakiś diabeł wcielony w nią wstąpił.[/QUOTE]
Ile ty masz lat, 10?:shake: