pcheelkaa Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Ale piękny ! Trzymam kciuki za znalezienie mu dobrego domku :) Wytulaj ode mnie Quote
Ty$ka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Witamy się ;) Dziwię się, że dopiero tutaj trafiłam... jesteście może na malamucim forum? Bo skądś Was kojarzę ;). Świetne stado :loveu: I do tego jeszcze syryjczyk :D PeeS: Znaleziony pies przypomina raczej husky. Skontaktuj się może z SOS Husky? Dziewczyny co prawda mają pracy od groma, ale zawsze pomogą... Quote
Aleksa. Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 To nie może być malamut, one nie mają niebieskich oczu :) a jeśli mają to jest to wadą dyskwalifikującą. Zresztą przypomina psiaka w typie hasiorka :loveu: Quote
angineuuka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 toż to widać, że to w typie husky. Napisz do SOS Husky. ;) Quote
Aleksa. Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Może zróbcie najpierw ogłoszenia.. a wiadomo ? może ktoś go szuka ;) Quote
*Magda* Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [url]https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/q77/s720x720/954820_552666331447491_1542028771_n.jpg[/url] jakie ma oczka :loveu: Quote
angineuuka Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='Yuki_']Wiecie co? Dziś mnie szlag trafił. Myślałam że Figa to mądry pies i rozumie słowa. O tuż tak nie jest. Jak mówię do niej siad, to ona automatycznie waruje, potem próbuje się turlać. Myślałam że ze złości ją kopnę lub cokolwiek innego, i ledwo powstrzymywałam się by jej czegoś nie zrobić...:shake: Ten pies czasami doprowadza do szału...! Czemuż nie mogę mieć właśnie teraz malinoisa lub bordera...? Ludzie podnieście mnie na duchu bosz nie wiem co będzie dalej z tym psem. Jeszcze boi się uczyć nowych rzeczych, ciągle się drze na wszystko, co z tego że ją kocham, skoro z nią ciężko się żyje? I tracę cierpliwość przy niej?[/QUOTE] Nie wierzę w to co czytam:shake: Moje psy też nie są idealne, ale nigdy nie przeszło mi przez myśl żeby coś takiego napisać. :shake: Quote
angineuuka Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='Yuki_']Po prostu tracę cierpliwość. Ale Figa po prostu też przestaje się zastanawiać co ona właściwie robi...:shake: jeszcze trochę i ją tata uśpi, bo czasem potrafi rzucić się z zębami na domowników którzy wchodzą do domu. Jakiś diabeł wcielony w nią wstąpił.[/QUOTE] Ile ty masz lat, 10?:shake: Quote
Recommended Posts