Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Majka, buhahaha, to kiedyś moi znajomi powiedzieli coś o łonach, a ja nie mogłam załapać o co chodzi z tym :lol: Od tamtego czasu mi się przyjęło. ;p

Jaki mruczek zadowolony z drapaka :D
Tak btw. masz fejsa?

Posted

magdabroy- a nie zdarzyło się nigdy żeby Theo zjadł karmę któremuś ze zwierząt?
Obserwuję zapędy do misek u Kini i dostaję wytrzeszczu żeby tylko nie zjadła granulka...Za to ostatnio już prawie wepchała sobie do buzi ziemniaka którego wyciągnęła z waldkowej miski. A ta sierota zamiast bronić swojego jedzonka stał i się patrzył żałośnie.

Tyśka - :oops: No w sumie logiczne, choć zawsze mogły by być jeszcze łąki albo jakoś tak dla zmyłki przeciwnika :evil_lol:
My z tż stosujemy termin "poczwarka". Tudzież poczwara dojczlandzka (co nie ma u nas negatywnego oddźwięku, tak sie nam ułożyło).

Posted

[quote name='Majkowska']magdabroy- a nie zdarzyło się nigdy żeby Theo zjadł karmę któremuś ze zwierząt?
Obserwuję zapędy do misek u Kini i dostaję wytrzeszczu żeby tylko nie zjadła granulka...Za to ostatnio już prawie wepchała sobie do buzi ziemniaka którego wyciągnęła z waldkowej miski. A ta sierota zamiast bronić swojego jedzonka stał i się patrzył żałośnie.
[/QUOTE]

Hahaha :evil_lol:
Raz, Tora dostała resztę ziemniaków i mięsa z obiadu. Miskę trzymał Theoś ;) Po chwili patrzę, a on ręka w miskę i do buzi :evil_lol:
Kocią karmę wybiera czasem kotu z miski, ale póki co, nie zauważyłam, żeby ją jadł ;) A nawet gdyby mu się zdarzyło, to nie będę jakoś panikować :)
Tora na barf'ie, więc u niej karmy nie ma jak wyjadać :)

Posted

[quote name='Majkowska']Z tego co słyszę to zjedzenie kulki karmy jest mega groźne dla takiego maleńtasa...Stąd moje obawy też.[/QUOTE]

A czemu ma być groźne?
Jeśli skład kulki jest taki jak na worku napisał producent, to w karmie nie ma niczego, co mogłoby otruć dziecko ;)

Posted

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-kmO6s5l92KI/U3BmY3RbcDI/AAAAAAAADSQ/zUUveELMp9Q/w867-h650-no/IMG_2743.JPG[/IMG]

[IMG]http://www.rickey.org/wp-content/uploads/2012/06/Lulu-Fat-Pole-Dancer-Americas-Got-Talent-Video.jpg[/IMG]

:diabloti: