*Magda* Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Bo Lumpek ma na drapaku jedzenie :) A jak będzie niżej, to dostanie się do niego Theoś albo Tora :mad: Quote
Ty$ka Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Majka, buhahaha, to kiedyś moi znajomi powiedzieli coś o łonach, a ja nie mogłam załapać o co chodzi z tym :lol: Od tamtego czasu mi się przyjęło. ;p Jaki mruczek zadowolony z drapaka :D Tak btw. masz fejsa? Quote
Majkowska Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 magdabroy- a nie zdarzyło się nigdy żeby Theo zjadł karmę któremuś ze zwierząt? Obserwuję zapędy do misek u Kini i dostaję wytrzeszczu żeby tylko nie zjadła granulka...Za to ostatnio już prawie wepchała sobie do buzi ziemniaka którego wyciągnęła z waldkowej miski. A ta sierota zamiast bronić swojego jedzonka stał i się patrzył żałośnie. Tyśka - :oops: No w sumie logiczne, choć zawsze mogły by być jeszcze łąki albo jakoś tak dla zmyłki przeciwnika :evil_lol: My z tż stosujemy termin "poczwarka". Tudzież poczwara dojczlandzka (co nie ma u nas negatywnego oddźwięku, tak sie nam ułożyło). Quote
*Magda* Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='Majkowska']magdabroy- a nie zdarzyło się nigdy żeby Theo zjadł karmę któremuś ze zwierząt? Obserwuję zapędy do misek u Kini i dostaję wytrzeszczu żeby tylko nie zjadła granulka...Za to ostatnio już prawie wepchała sobie do buzi ziemniaka którego wyciągnęła z waldkowej miski. A ta sierota zamiast bronić swojego jedzonka stał i się patrzył żałośnie. [/QUOTE] Hahaha :evil_lol: Raz, Tora dostała resztę ziemniaków i mięsa z obiadu. Miskę trzymał Theoś ;) Po chwili patrzę, a on ręka w miskę i do buzi :evil_lol: Kocią karmę wybiera czasem kotu z miski, ale póki co, nie zauważyłam, żeby ją jadł ;) A nawet gdyby mu się zdarzyło, to nie będę jakoś panikować :) Tora na barf'ie, więc u niej karmy nie ma jak wyjadać :) Quote
Majkowska Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Z tego co słyszę to zjedzenie kulki karmy jest mega groźne dla takiego maleńtasa...Stąd moje obawy też. Quote
*Magda* Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Majkowska']Z tego co słyszę to zjedzenie kulki karmy jest mega groźne dla takiego maleńtasa...Stąd moje obawy też.[/QUOTE] A czemu ma być groźne? Jeśli skład kulki jest taki jak na worku napisał producent, to w karmie nie ma niczego, co mogłoby otruć dziecko ;) Quote
Majkowska Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Bardziej chodzi o wielkość i pęcznienie kulki.Zresztą, nawet jeśli skład będzie taki samo to i tak nie jest o pokarm dobry dla dziecięcego żołądka... Quote
Victoria Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-kmO6s5l92KI/U3BmY3RbcDI/AAAAAAAADSQ/zUUveELMp9Q/w867-h650-no/IMG_2743.JPG[/IMG] [IMG]http://www.rickey.org/wp-content/uploads/2012/06/Lulu-Fat-Pole-Dancer-Americas-Got-Talent-Video.jpg[/IMG] :diabloti: Quote
Majkowska Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Padłam :D On ma przynajmniej białe stópki :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 [quote name='marta1624']Przyszłam odkurzyć galerię ;)[/QUOTE] To ja przewietrzę i otworzę okna :) Quote
Recommended Posts