Niewyspana Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Witam :) Śliczne psiaki :loveu: Gdzie macie taką super wodę? Quote
334maja Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Witajcie! :D Figa jest fajnie nakręcona na frisbee :D Quote
334maja Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Czasami wchodzę, ale nie udzielam się za bardzo ;) [quote name='Yuki_']Proszę kolejny filmik z udziałem Figi:) [video=youtube;LkWfep45TSs]http://www.youtube.com/watch?v=LkWfep45TSs&feature=youtu.be[/video][/QUOTE] Figa pojętna psica widać :) Quote
334maja Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Może powinnaś ją nagradzać po każdej sztuczce (bo na filmiku tego nie widać ;)) smakołykiem lub jak woli zabawką i radośnie, piskliwie wołać "dobrrry piees!", "suuupeeer!", "taaak!", psy to na prawdę motywuje ;) Quote
334maja Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 To fajnie, że obserwujesz co bardziej i mniej motywuje Figę ;) Ale uważaj tylko z tym kamieniem, bo pies może łatwo sobie uszkodzić ząbki taką zabawą. My też klikamy sobie różne sztuczki :lol: Quote
ewaw Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Super sfora! Zazdroszczę Ci takiej, ja jestem dopiero na etapie przygotowań do adopcji drugiego psiaka :lol: A nie masz problemów np. z zazdrością psów wobec siebie, bo ja się boję, że tak będzie z moimi... Quote
wiki4 Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Nie myślałaś żeby ją nauczyć obchodzenia? Chyba znacznie by Wam to ułatwiło pracę :) Jak tu: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=Zaj1ZkTLroE[/URL] Quote
Koszmaria Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 dlaczego wybraliście haszczaki? mi się te psy wydają mega trudne edit:pokazuj zdjęcia,pokazuj:) świetne masz psiaki Quote
*Magda* Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='Yuki_']kto nas jeszcze ogląda i zapisuje?[/QUOTE] Tak, ja ;) A tak poza tym, to dobry wieczór :) Quote
angineuuka Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='Koszmaria']ej,a jak się zapisuje jakiś wątek?[/QUOTE] jak napiszesz na wątku, to ci się zapisuje :p Quote
Recommended Posts