Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwona1984 napisał(a):
a mi nic nie napisali ani nie zadzwonili...:placz::placz:

Bo cza prosić kochaniutka :cool3: . Ja zawsze proszę o potwierdzenie otrzymania maila i zgłoszeń i zawsze je otrzymuję. Wtedy wiem, że jest ok. Samo się nie przyśle :razz: :lol:

Posted

Juta napisał(a):
Bo cza prosić kochaniutka :cool3: . Ja zawsze proszę o potwierdzenie otrzymania maila i zgłoszeń i zawsze je otrzymuję. Wtedy wiem, że jest ok. Samo się nie przyśle :razz: :lol:

no tak ..zadzwonie w poniedziałek.a jezeli nic nie dostane to co?i jak?ja bede wystawiała Ksieciunia bez numerka:placz:

Posted

iwonka_ napisał(a):
Iwona1984, a na liście wystawców jesteś? To porównaj z planem sędziowania i już wiesz jaki numerek ma Księciunio.

a no jestem :multi: mamy numerek 139:cool3:

no ale jak to tak sama mam ten numerek sobie naskrobać w domku:razz::razz:

ps. to moja 3 wystawa a na tamtej to dostałam potwierdzenie do domku a na wystawie z potwierdzeniem dostałam numerek

Posted

Cavisia napisał(a):
Iwona, bierzesz potwierdzenie zgłoszenia (przyjdzie w tym tygodniu pocztą) oraz dowód wpłaty i idziesz na wystawie do sekretariatu. Tam dostaniesz numerek :-)

no to już wszystko wiem

ps. potwierdzenie wysłałam im poczta:cool1:

Posted

Kasia, nie tylko twojego. Choć w moim przypadku to już drugi raz, drugi raz w Przemyślu wrrr. W tamtym roku chciałam to też wcześniej załatwić, ale udało się dopiero na wystawie.

Posted

Hej, ten numer to 0 604 412 976. Nowej karty nie wydawali, tylko poprawili na starej karcie. A ile się musiałam nalatać , to moje. Sędzina stwierdziła, że ona nie może zmienić sobie tak po prostu rasy, tylko musi to zrobić organizator. Więc biegiem do sekretariatu, znaleźć organizatora, który poświęciłby dłuższą chwilę, z pieczątką dodatkowo , i tak razem na ring sędziowski. Koszmar.

Posted

Tak, próbowałam przed. Wtedy to bagatelizowano i powiedziano mi, żebym weszła na ring i powiedziała, że pomylono rasę. Wydało mi się to dziwne. A ciąg dalszy opisany wyżej.

Posted

Cavisia napisał(a):
Iwona, no chyba nie oryginał?

w moim pytaniu nie chodziło oto czy SKAN tylko o to CZY KONIECZNIE TRZEBA?
Bo sie akurat tak porobiło,że moje oba komputery na raz odmówiły współpracy, po czym dane z jednego z nich sobie wyparowały , a wśród nich skan rodowodu. MUSZEM WIĘC SKANOWAĆ OD NOWA I KONIECZNIE SŁAĆ?
/We w związku z powyższą awarią wchodę z kompa znajomych i tam mieli automatyczne logowanie, więć jestem pod cudzym nickiem/

Posted

Xsenna napisał(a):
w moim pytaniu nie chodziło oto czy SKAN tylko o to CZY KONIECZNIE TRZEBA?
Bo sie akurat tak porobiło,że moje oba komputery na raz odmówiły współpracy, po czym dane z jednego z nich sobie wyparowały , a wśród nich skan rodowodu. MUSZEM WIĘC SKANOWAĆ OD NOWA I KONIECZNIE SŁAĆ?
/We w związku z powyższą awarią wchodę z kompa znajomych i tam mieli automatyczne logowanie, więć jestem pod cudzym nickiem/

ale tu chyba chodziło o oryginal wplaty za wystawe:razz: