Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj dostalam od [B]AniaB[/B] 30 zl i od [B]weszka[/B] 20 zl dla Saruni...dziekujemy:loveu: mozemy juz spokojnie szczepic dziewczynke..
tylko jeszcze nie mam pomyslu kiedy:oops:

Posted

ja pomoge z transportem, tylko w przyszłym tygodniu mnie nie ma - jade na delegacje.. Wracam w piątek.. A;le w tym tygodniu jestem i moge sie troche zaangazować po południu..:)

Posted

a wiec tak...dzieki p.Tomkowi mamy wiecej pieniazkow bo odpuscila nam pobyt Sary w hotelu-DZIEKUJEMY:loveu: :loveu:
a wiec na szczepienie mamy calosc:)
na 18.09 wtorek umowilam Maxa na godz 9 na operacje przepuklinki...moj Pan weterynarz zrobi to za darmo:loveu:
mysle by go od razy ciachnac,na to przydaloby sie zebrac troszke pieniazkow...
i jesli ktos da rade pomoc nam dostac sie do lecznicy bede wdzieczna...

Posted

karusia - a o której ta operacja? rano?
co do sary to ja moge kazdego dnia wieczorem od 17.09..
20.09 mam urlop i w zasadzie ok. 11.00 jestem juz dostepna..Moze wtedy mogłybyśmy ją zaszczepić?

Posted

ja w tym tygodniu jestem popołudniami do dyspozycji..
rano niestety gorzej..
18.09 bedzie problem z zawiezieniem małego na operacje..
kto pomoze?
karusiap - jakbyscie nie zaszczepiły sary 18.09 to moze podjedziemy z nia nawet i tego 18.09 wieczorkiem (tj ok. 19.00) ??

Posted

ja dostane szalu,dzwonie powiedzec ze jutro maly ma zabieg i co slysze?ze prawdopodobnie to by go jednak oddali...:shake:
100 razy zmiana zdania,a jak na razie tam wroci a oni znowu zmienia zdanie??ehhhh

Posted

[quote name='karusiap']ja dostane szalu,dzwonie powiedzec ze jutro maly ma zabieg i co slysze?ze prawdopodobnie to by go jednak oddali...:shake:
100 razy zmiana zdania,a jak na razie tam wroci a oni znowu zmienia zdanie??ehhhh[/quote]
i on coraz starszy i o dom coraz trudniej :angryy:

Posted

[SIZE=3][SIZE=2]Niewiem czy aktualne, z takim tekstem, jest ok?[/SIZE]
[/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Black][COLOR=#00B100][FONT=times new roman,times,serif][I]Śliczny szczeniaczek poszukuje pilnie dobrego i kochającego domu, inaczej zostanie skazany na życie na łańcuchu. Jest bardzo towarzyski, radosny i przytulny:)[/I][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Black][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Black][COLOR=#00B100][FONT=times new roman,times,serif][I]Zwierzątko wiele przeszło w swoim krótkim życiu, zasługuje na wspaniały dom.[/I][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Black][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Black][COLOR=#00B100][FONT=times new roman,times,serif][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Black][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Black][COLOR=#00B100][FONT=times new roman,times,serif][I]Ma ok. 7 miesiecy. Urośnie nie duży, jest odrobaczony i zaszczepiony.[/I][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Black][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Black][COLOR=#00B100][FONT=times new roman,times,serif][I]Kontakt:[/I][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Black][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Black][COLOR=#00B100][FONT=times new roman,times,serif][I]507058628 [/I][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Black][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=black][COLOR=#00B100][FONT=times new roman,times,serif][I][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE]

Posted

nie Aniu Sara jeszcze nie:oops:
Maxiu ma zoperowana przepuklinke i jest wykastrowany....nie mialysmy serca odwiesc go tam ...do jutra odpoczywa u naszej dogomaniaczki [B]lizzki-[/B]dziekujemy:loveu:
Ale...jutro bardzo by sie przydal tymczas na dluzej ,do czasu znalezienia mu domu...inaczej musimy Go tam jutro odwiesc:(a jak znowu sie rozmysla...
Jest cudownym psiakiem...

Posted

maluch zoperowany.dzwonilam do Agnieszki,znalazl sobie swoj kat,jest podobno bardzo grzeczny i karny po prostu uroczy:loveu::loveu:
czy ktos moze dac mu tymczas do czasu znalezienia domku??