Norel Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Dziś już poszedł ze mną i Pumą na łąkę na spacer, galopował jakby mu nic nie wycinano:crazyeye: Minimalnie podpuchnięty groszek z trudem przepłukuję(bo nie chce się położyć) a poza tym zero problemów. Żeby tak sunie cudnie mogły ten zabieg przechodzić.... Quote
zaginiona sara Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 U mnie dziewczyny ładnie zabiegi zniosły, blizna na ok. 1 cm, z przepukliną troszkę większe cięcie było. Ładnie się zrastało i musiałam powstrzymywać przed szaleństwem. Quote
Maryna Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 To super.Pamiętam,że mój Gacuś po kastracji już na trzeci dzień był całkiem jak nowy Quote
_Dunaj_ Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Nasz Bugi też jeszcze tego samego troszke poleżał, a potam szalał Quote
Norel Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Taaa, Lukas gania jak szalony,warczy, szczeka na Gastona...jaka mu tam kastracja ;) Quote
_Dunaj_ Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Bugi mimo kastracji spitala na krótko, ale jednak Quote
_Dunaj_ Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Zamarłam przez chwilę wlasnie oglądam film o koniu i własciciel ratował go wypłoszonego wypadkiem, uffff udało się Quote
Recommended Posts