kinga_kinga7 Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [B]informacje z wczoraj[/B] [QUOTE] ja dzisiaj dzwoniłam do lecznicy i rozmawiałam z lekarzem - Puma ogólnie ma się bardzo dobrze,na skórze ma martwicę,ale lekarze leczą,więc jeszcze trochę musi zostać[/QUOTE] Quote
terra Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Biedactwo kochane, trzymaj się kotuniu i zdrowiej. Quote
Nadziejka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Kocinko trzymamy kciuki :iloveyou::iloveyou::thumbs: Quote
Mysza2 Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Zdrowiej bidulko. A ja zapraszam do naszego nowego kociego znaleziska [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245971-Majki-%C5%9Bliczny-ale-chory-czarny-kocurek-zbiera-na-leczenie[/url] Quote
kinga_kinga7 Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='Kamila Proc']i co u malutkiej?[/QUOTE] nie mogłam się dzisiaj dodzwonić do lecznicy,ale będę próbować ;) Quote
kinga_kinga7 Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='kinga_kinga7']nie mogłam się dzisiaj dodzwonić do lecznicy,ale będę próbować ;)[/QUOTE] właśnie jestem po rozmowie,martwica już prawie wyleczona,z łapką też jest dobrze,Puma to bardzo dzielna dziewczyna,szybko nam zdrowieje,ale nadal prosi cioteczki o wsparcie na leczenie! Quote
kinga_kinga7 Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [B]w pierwszym poście umieszczę rozliczenie wszystkich wpłat na naszą czarnulkę[/B] - za wszystkie z góry pięknie dziękujemy i prosimy o dalsze,bo koszt operacji i pobytu Pumy w lecznicy nas przeraża :-( ale wierzymy,że wspólnymi siłami damy radę! Quote
kinga_kinga7 Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='Kamila Proc']szkoda, ze ja nie ma grosza przy duszy[/QUOTE] cioteczko ważne,że jesteś razem z nami :) a może ktoś zrobiłby dla Pumy bazarek cegiełkowy? Quote
kinga_kinga7 Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='Kamila Proc']ja nawet tego nie umiem[/QUOTE] może ktoś się znajdzie chętny :) Quote
Kamila Proc Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 liczymy na to.. ja moge tylko wirtualnie miziac.... zenada Quote
kinga_kinga7 Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 [quote name='Kamila Proc']liczymy na to.. ja moge tylko wirtualnie miziac.... zenada[/QUOTE] cioteczko jaka żenada ... dziękujemy nawet za to,a przede wszystkim za obecność u Pumy :loveu: Quote
AgusiaP Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Ja też zaglądam do maleńkiej :) Dobrze, ze wraca do zdrówka :) Quote
kinga_kinga7 Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 dziękuje,że zaglądacie do Pumy :p Quote
Recommended Posts