justynavege Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 moze wieczorem sie wrooblowa odezwie......... Quote
wroobelterrorystka Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 jestem, jestem <zmęczona> dopiero wróciłam do domu, nie wiem czy suńka przychodziła czy nie, postaram się jutro iść do sąsiadki, przez całą wycieczkę o niej myślałam i modliłam się o jej zdrowie :( ktoś napisał, że tyle wytrzymała to i to przetrzyma- owszem wytrzymała ale wtedy była zdrowa :( Quote
Koperek Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 No to czekamy na wieści- oczywiście, jak najlepsze... Quote
justynavege Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 wroobel jak tylko cos bediesz wiedziec daj znac i zapraszam do Uciechowa :loveu: Quote
wroobelterrorystka Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 lało cały dzień, sąsiadki nie widziałam więc nic nie wiem. postaram się Serduszka Uciechowskie odwiedzić jak najszybciej ale teraz pomagam zdać chłopakowi (jak zwykle z facetami) Quote
justynavege Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 wroobelku moze jutro sie sunia napatoczy a moze asiadka ma jakies wiesci ( oby kurcze ) powodzenia zycz facetowi w egzaminach :) Quote
wroobelterrorystka Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 sąsiadka powiedziała że sunia była 3 dni temu zjadła i uciekła, teraz te deszcze może się gdzieś schowała... :( Quote
*Gajowa* Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Cieszę się, że Kenia się pojawiła... czy mozna wiedzieć jaki macie plan ? Quote
wroobelterrorystka Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 ja mogę złapać sunie jak na nią natrafię i nie wiem co dalej mam robić ;( Quote
yewcia1 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Oj plan potrzebny na już. Justyna dziś bez netu, ale jak jej łącznośc wróci , może coś doradzi. Quote
Koperek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ja po sunię pojadę tylko muszę wiedzieć, gdzie to dokładnie jest (ale to na PW sobie wyjaśnimy) i musi to być wolny dzień (czyli od piątkowego popołudnia do niedzieli). A co później to już wroobl'owa wie;) Innego planu nie mam... Quote
wroobelterrorystka Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 jak zobaczę dzisiaj sąsiadkę to jej powiem ze jak zobaczy Suńkę to ma mnie wołać ja ja wtedy łapie tylko co później z nią zrobić? do kogo dzwonić? z Wrocławia się jedzie godzinę a tu coś szybciej trzeba bo nie wiem jak ona zareaguje na sznurek na szyi, czarno widze złapanie jej :( teraz od jutra od 16 mam wolne do poniedziałku więc mogę się przyczaić bo ona przychodzi tak raczej jak ja w szkole jestem i czaaasem wieczorem. Quote
justynavege Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 wroobel czyli pasuje w weekend od popołudnia?? tzn koperkowej czy sunia ma obrózkę ( gupie pytanie podejrzewam ze nie ma ale wole spytać) bedziemy myslec Quote
wroobelterrorystka Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 właśnie! obroża! nie ma obroży a ja mam jedną tylko dla swojej Warki, muszę iść i kupić jakąś :) tylko z tym łapaniem to nie może wyglądać tak że od jutra od popołudnia do niedzieli wieczór siedzi kilka kobiet na podwórku bo ona boi się podejść wtedy... :( a nie można byłoby zrobić tak, że ja ją łapie dzwonie do Cioci Justyny później po Koperkową i sunia jest u Justyny już bezpieczna w domku albo w jakimś kojcu bo trzymanie jej na podwórku jest złym pomysłem a czekanie na nią aż przyjdzie jeszcze gorszym, bo zdarzało się że nie przychodziła przez 3 dni :( Quote
*Gajowa* Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Mam obrożę /smycz też/ dla Kenii mogę jutro wysłać - tylko nie wiem czy dojdzie na czas. Proszę o adres na pw . Quote
justynavege Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='wroobelterrorystka']właśnie! obroża! nie ma obroży a ja mam jedną tylko dla swojej Warki, muszę iść i kupić jakąś :) tylko z tym łapaniem to nie może wyglądać tak że od jutra od popołudnia do niedzieli wieczór siedzi kilka kobiet na podwórku bo ona boi się podejść wtedy... :( a nie można byłoby zrobić tak, że ja ją łapie dzwonie do Cioci Justyny później po Koperkową i sunia jest u Justyny już bezpieczna w domku albo w jakimś kojcu bo trzymanie jej na podwórku jest złym pomysłem a czekanie na nią aż przyjdzie jeszcze gorszym, bo zdarzało się że nie przychodziła przez 3 dni :([/quote] [B]czegoś nei rozumiem[/B] [B]prosze jeszcze raz i po kolei i prosze o cierpliwosc dla mnie bo ostatnio ze zdrowiem kruchutko :shake: [/B] [B]Wroobelku czy umowilas sie z koperkowa ze Ona odbierze suczke jak bedize zlapana??[/B] [B]jesli bede mogla pomoge w zlapaniu suni [/B] [B]ale nijak nie mam co z nia zrobic......[/B] Quote
justynavege Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 smycz mam w torebce od czasow Dziny nosze ja wszedzie ze soba obrozke mozna pozyczyc z Uciechowa jutro mnie tam nie ma a w piatek jeszcze nie wiem zalezy jak bede sie czula Quote
*Gajowa* Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Obróżkę + smycz wysłałam dziś rano priorytetem -powinna być w piątek. Quote
justynavege Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 szkoda ze sie wczesniej nie dogadałysmy z obrozka :shake: wroobel gdziez Ty sie podziewasz bo nie wiadomo o co chodzi.......:oops: Quote
wroobelterrorystka Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 przepraszam, przepraszam ale od rana nie było mnie w domu :) chodziło mi o to że jakbym złapała Kenie to czy można byłoby ją przetrzymać u Ciebie do czasu przyjazdu Koperkowej? bo u mnie zwierzaki :( Quote
justynavege Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='wroobelterrorystka']przepraszam, przepraszam ale od rana nie było mnie w domu :) chodziło mi o to że jakbym złapała Kenie to czy można byłoby ją przetrzymać u Ciebie do czasu przyjazdu Koperkowej? bo u mnie zwierzaki :([/quote] wroobelku czyli Kenia jedzie do Wrocka i tam bedzie leczona?? wroobel neistety ze wzgledow ode mnie niezaleznych nie moge :placz: ale jesli tylko bede mogla pomoge w probie zlapania suni pisze probie bo juz od kilku dni o tym mysle zastanawiam sie jak to zrobic obysmy jej nie sploszyly Quote
wroobelterrorystka Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 złapać to ja sobie poradzę bo ona nie jest agresywna po prostu jej założę obroże ze smyczą tylko co dalej? ja do domu jej zanieść też nie mogę ani na 2 minutki i jeszcze problem w tym że ona przychodzi kiedy chce a nie o jakichś stałych godzinach :( Quote
masienka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 a czy ona przypadkiem nie ma gdzies szczeniakow skoro zniknela na kilka dni a teraz pojawia sporadycznie? Quote
wroobelterrorystka Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 nawet mnie nie strasz, przecież to by była tragedia :placz: jak byśmy ją złapały i ona faktycznie ma szczeniaki to wyrok śmierci dla tych maluchów :placz: a cycuchów jej nie widziałam bo ma dużo sierści Quote
masienka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 tak mi tylko przyszlo do glowy bo pogoda to raczej jej znikniec nie mozna tlumaczyc. W kazdym razie jesli ja zlapiecie to wymacajcie te cycuchy, lepiej sie upewnic Quote
Recommended Posts