Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fakt,jakieś fatum... :shake:- nasz psiur "poprawił" sobie "troszkę" włos:angryy:...mam teraz niezłą zagwózdkę,jak go teraz upodobnić do cockera :hmmmm:

Całe szczęście,że zawsze sobie powtarzam,że nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło....:roll:

Posted

[quote name='katik']Tak, ja z Magią będe w szczeniakach i mamy 1 konkurentkę w klasie. :cool3: I liczę na 2 lokatę, ale to będzie debiut małej na ringu. Bardzo jestem ciekawa jak Magia zachowa sie na ringu (ona chyba zgłupieje widząc tyle psów i ludzi), no i ciekawe czy spodoba sie sędzinie.
Cieszę się, ze Was spotkamy. :multi:[/quote]

super! Będę trzymać kciuki za Magię. Mojego Terry'ego to będzie trzecia wystawa, ale też mam obawy, czy nie zgłupieje, bo ma chyba adhd ;)

u nas w młodzieży Terry ma 2 poważnych konkurentów, więc pewnie szanse mamy tylko na trzecie miejsce, ale liczę że coś podpatrzę od specjalistów i że Terry będzie szczęśliwi widząc tyle innych cairnów.
Więc do zobaczenia na ósmym ringu!

Posted

[quote name='marymek']Kurcze co jest z tymi Katowicami :shake: Wszystkie psy nagle kontuzjowane, bądź cieczkują, właściciele chorują :roll:[/quote]

Ja mam zgłoszone 2 suki... ale tylko jedna pojedzie:shake: Druga miesiac po cieczce i ciazy urojonej z brazowym nosem:shake:
Coś w tym musi byc:angryy:

Posted

[B][FONT=Arial Black][SIZE=5][COLOR=darkred][U]Oferuję swoją pomoc przy wystawianiu psiaków w Katowicach.[/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial Black][SIZE=5][COLOR=darkred][U]Jestem w sobotę.[/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Potrzebujesz kogoś do wystawienia swojego podopiecznego - skontaktuj sie ze mną
PW, mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] , gg: 3912750, kom: 0 -504-728-745

Posted

[quote name='Nugatika'][B][FONT=Arial Black][SIZE=5][COLOR=darkred][U]Oferuję swoją pomoc przy wystawianiu psiaków w Katowicach.[/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial Black][SIZE=5][COLOR=darkred][U]Jestem w sobotę.[/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Potrzebujesz kogoś do wystawienia swojego podopiecznego - skontaktuj sie ze mną
PW, mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] , gg: 3912750, kom: 0 -504-728-745[/QUOTE]
Przekażę tą informację do mojej koleżanki, która być może będzie Cię właśnie potrzebować :loveu:

Posted

[quote name='pokoik1']Ale w końcu to XIII wystawa w Katowicach :angryy:[/quote]

No właśnie, że też ja tego nie zauważyłam, jak zgłaszałam! 13 zawsze była dla mnie pechowa. Mój pies jest w klasie z psem z Czech, któremu w całej karierze wystawowej raz zdarzyło się zająć 2. lokatę, na kilkudziesięciu wystawach zgarniał wszystko. Klasa otwarta jest pusta, to nie - mnie się zachciało championów. A do tego ja mam zapalenie zatok i nie wiem, czy jest sens wlec się w tej sytuacji po przegraną, zwłaszcza że jesteśmy na lodowisku, więc pewnie jeszcze się doprawię. :angryy:

Posted

[quote name='AlaNowak']A ja uważam, że zawsze jest sens.[/quote]

Sens byłby wtedy, gdybym była zdrowa. Zastanawiam się nad sensem nie dlatego, że mój pies najprawdopodobniej przegra (w końcu nie pierwszy raz i nie ostatni), tylko dlatego, że koszmarnie się czuję i nie wiem, jak wytrzymam 6 godzin jazdy samochodem i parę godzin na lodowisku. :(

Posted

Nie no, zastanawiam się czy jest sens jechać po przegraną w sytuacji, gdy jestem chora. Dla wygranej pewnie bym się poświęciła. ;) Jest kilka za i przeciw dla mojego wyjazdu na tę wystawę. Za przemawia to, że spotkałabym się z kilkoma osobami, z którymi mam okazję spotykać się tylko na wystawach, i że zobaczyłabym, jak wystawia się po raz pierwszy w klasie młodzieży młodsze rodzeństwo mojego psa. Przeciw przemawia moja choroba, duże prawdopodobieństwo przegranej i fakt, że nie lubię wystawy w Katowicach i zgłosiłam mojego psa tylko na zasadzie "dla towarzystwa Cygan dał się powiesić". :evil_lol:

Posted

Buuu... Beata... Aż tak źle jest? Kuruj się! :)

U nas też pechowo. Stawka minimalna, ale mała wiedziała, którą łapę rozwalić - przedramię, idealnie frontem do sędziego :/ Więc przy porównaniu... Cóż... Ale że rzadko mam wystawę niemal pod nosem, oczywiście będziemy :)

Posted

Ech... super pierwsza wystawa w życiu- numer 13 :placz: no ale dla moich rodziców 13 to szczęśliwa liczba :razz: my też jedziemy- ja zdrowa, Birka zdrowa i matka zdrowa! :evil_lol: Jutro będę przygotowywać Birkę- konieczna kąpiel i dokładne szczotkowanie i powtórzenie pozy wystawowej i prawidłowego chodu :eviltong:
Wszyscy się mnie pytają czy się stresuję przed tą wystawą :P ja no trochę... ale to chyba pies się powinien stresować nie ja! :eviltong:

Posted

na wystawę do Katowic jedziemy pierwszy raz w życiu,
z pembroczką Cookie, moją pierwsza wystawowa suczką,
sędzia - Brytyjczyk, a ona śniada i z ogonem:razz:
co to będzie....:cool1:
walczymy w pośredniej

Posted

[quote name='goldenka245']Co do spotkań to my z basia_bonnie będziemy miały chuste dogomaniacką, także zatrzymywać nas:cool3:[/quote]
ewentualnie wołajcie za nami, bo możemy nie zajarzyć najpierw:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']Przekażę tą informację do mojej koleżanki, która być może będzie Cię właśnie potrzebować :loveu:[/quote]

Jasne, nie ma sprawy :)
Jak cos to dajcie znać wczesniej :)

Posted

[B][U][COLOR=darkred]PILNIE POSZUKUJE TRANSPORTU DO KATOWIC (SOBOTA).[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=darkred]JADE (jak oczywiście ktoś o dobrym serduchu się znajdzie) SAMA, BEZ PSA. ;-) Rzeszów-Katowice.[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=darkred]DOKŁADAM SIĘ DO PALIWA. :-)[/COLOR][/U][/B]

GG: 2449980
e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Posted

[quote name='Love-Wab']Ja juz mam potwierdzenie a wy??[/quote]

Ja już z tydzień... :)

Kto jeszcze będzie w niedziele? :)

[COLOR=red][B]Do sobotniaków: Proszę o zdjęcia leonbergerów! [/B][/COLOR][COLOR=black]- i jakby ktoś z nimi też na ringu był i by mu się nudziło, to szczególnie interesuje mnie klasa otwarta suk, gdzie jest 5 i młodzieży psów, gdzie jest 7![/COLOR]