Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jasna doopa!! właśnie, że nie będę beczeć tylko podskakiwać ze szczęśćia. Właśnie nakryłam Nikę na wyżeraniu zupy grzybowej z garnka, którą to na szybko studzę w zlewie z wodą:mad:

• Replies 639
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, tak, tak, ja tez zamiast beczec za Muchomorkiem bede sobie przypominac, jak mi zezarl smietane do knedli, na ktore sie tak cieszylam... I te kuwete 4 razy dziennie sprzatana... I....
ech, bede ryczec i juz

a Bazylkowi superdomku zycze i calej ekipie tez. Szybko zmykac, bo cioteczka ratowac kociuchow innych nie moze, noooo!!

Posted

[quote name='fona']
a Bazylkowi superdomku zycze i calej ekipie tez. Szybko zmykac, bo cioteczka ratowac kociuchow innych nie moze, noooo!![/quote]

no właśnie, bo tu tyle biedy a te się rozkładają po łóżkach jak hrabiostwo.

Chyba wcześniej jednak je uduszę, juz 4 sztuki pożywiały się grzybową zupką:angryy: Albo się taraz zasr...ją na smierć.

Niech no ktoś tylko mi powie, że ja żle gotuję:evil_lol:

Posted

Najnowsze wieści są takie Bonifacy idzie do domu w poniedziałek, będzie dość bliskim sąsiadem Felicjana. Bazyl idzie w środę będzie mieszkał w Nowej Hucie. Najsmieszniejsze jest to. że co drugi kot mieszka w moim sąsiedztwie a kolejny to drugi koniec Krakowa dla mnie:evil_lol:

Posted

Tweety napisał(a):
Najnowsze wieści są takie Bonifacy idzie do domu w poniedziałek, będzie dość bliskim sąsiadem Felicjana. Bazyl idzie w środę będzie mieszkał w Nowej Hucie. Najsmieszniejsze jest to. że co drugi kot mieszka w moim sąsiedztwie a kolejny to drugi koniec Krakowa dla mnie:evil_lol:

W której części Nowej Huty ??
Ja mieszkam w Starej części nowej huty.

Posted

Ale się pozmieniało!!!:lol: Miauciki mają wzięcie:cool3: Po tylu miesiącach należą się im najlepsze domki, kciuki za domek dla Nikusi!!!!

Posted

Patsi napisał(a):
Ale się pozmieniało!!!:lol: Miauciki mają wzięcie:cool3: Po tylu miesiącach należą się im najlepsze domki, kciuki za domek dla Nikusi!!!!
to dowód na koniec wysypu małych kociąt:roll:UUFFF!!!

Posted

myslę, że Zwirciu załapie się wcześniej:loveu:
Bonifacy odstawiony, od razu zwiedził mieszkanie, chodził po meblach. Nie wychowałam w ogóle tych kotów tylko rozpuścilam do granic mozliwości:oops:
Potem podeszłam do Felicjana w odwiedziny. Jaki wielki kot :crazyeye:Większy od Bonifacego chyba z jedna piatą a przeciez Bonifacy najpotężniejszy. Może ja nie dbam o nie tak jak trzeba? :shake:

E, do luftu to wszystko. Nikt nie chce kotów - źle, zabierają - jeszcze gorzej. Tymczas ze mnie jak z koziego ogona waltornia:oops:

Posted

Super, to mamy po jednym.

I ja sobie przyrzekam - koniec tymczasow, przynajmniej na jakis czas. Preczolgaly mnie pięcioraczki, najpierw fizycznie, potem psychicznie, jak sie trzeba rozstac...

Posted

mnie szóstka Miaucików, o śmierci Miauci i schodzeniu Bazyla nie wspominając, rownież nieźle przegimnastykowała:shake: Ale kocham je wszystkie:loveu:

Posted

fona napisał(a):
Super, to mamy po jednym.

I ja sobie przyrzekam - koniec tymczasow, przynajmniej na jakis czas. Preczolgaly mnie pięcioraczki, najpierw fizycznie, potem psychicznie, jak sie trzeba rozstac...

Ja też mam jednego tymczasowicza.

I też chce mieć spokój z tymczasami ja się na to nie nadaje......

Posted

fona napisał(a):
Tweety, pisze do Ciebie na gadu, bo mam zgryz z domkiem dla zwirka, pan dzwonil, pomoz, dobra kobieto...

pogadamy dzisiaj wieczorem trzymaj się cieplutko:loveu:

Posted

już kontaktował się Pan od Bonifacego, że kociuch sobie umościł legowisko na kolanach jego TZ-tki a Pan Andrzej czuje się lokko skrzywdzony z tego powodu. Oczywiście kociuch leży tam z właczonym traktorkiem i jest cały happy

Wogóle , zdrajca, nie tęskni za mną, a ja tu beczę, bo wszystkie kociuszki przyszły się przywitać a jego nie było ;(

Posted

Tweety napisał(a):
już kontaktował się Pan od Bonifacego, że kociuch sobie umościł legowisko na kolanach jego TZ-tki a Pan Andrzej czuje się lokko skrzywdzony z tego powodu. Oczywiście kociuch leży tam z właczonym traktorkiem i jest cały happy

Wogóle , zdrajca, nie tęskni za mną, a ja tu beczę, bo wszystkie kociuszki przyszły się przywitać a jego nie było ;(

Eh, te kociaki

Posted

Musiałam pognać wczoraj do Bonifacego, bo jest pewien problem i zaniosłam scannomune.
Jak wracalismy od Patsi to jechała z nami kocurek, który okazało się, żę jest chory na panleukopenię:-( Miauciki raczej nie mają szans zachorować ale adopcje wstrzymane do poniedziałku.