Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Elza22']Ostatnio mam mało czasu na dogo. W poniedziałek Widziałam się z chłopakiem jak widać zabrałam go na bardzo długi spacer;-) Zawiozłam karmę,oczywiście będę sprawdzać czy ja dostaje.Fakturę wysłałam we wtorek.Proszę o potwierdzenie jak dojdzie. Kupiłam chłopakowi kolczatkę i smycz oczywiście tą która mu dałam już przegryzł. Nie mam paragonu bo tak mam dużo taniej jak robię zakupy kolczatka 19zł jak widać na zdjęciu a smycz 12 zł. Chciałam Czarkowki zrobić zdjęcia z moim synkiem do ogłoszeń ale próbował go zalizać i jeszcze brak mu ogłady strasznie skacze. Bardzo szybko sie uczy jak wracaliśmy ze spacerku to wracał grzecznie przy nodze;-)[/QUOTE]

Brawo dla Czarka :)
Życzymy smacznego chłopakowi :)
Czekamy na nowe wieści :)

Posted

[quote name='beataczl']swietnie :multi::multi:
i jak sie czuje w BDT sa juz jakies wiesci :)[/QUOTE]

Czarek przeprowadza się za dwa tygodnie chyba ,że szybciej uda mi się z transportem;-) Oczywiście będą wiadomości i zdjęcia ;-)

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Czarek już od dawna w DT niestety chłopak bez problemu pokonuje ogrodzenie przez co muszę znaleźć dla niego coś innego;-( Nie było mnie bardzo długo na dogo bo jakoś ostatnio na nic nie mam czasu. I jeszcze się przeprowadziłam

Posted

[quote name='Elza22']Czarek już od dawna w DT niestety chłopak bez problemu pokonuje ogrodzenie przez co muszę znaleźć dla niego coś innego;-( Nie było mnie bardzo długo na dogo bo jakoś ostatnio na nic nie mam czasu. I jeszcze się przeprowadziłam[/QUOTE]

ma sklonnosci do wloczegostwa...ale polata i wraca rozumiem
zeby kojec mial moze

Posted

[quote name='beataczl']ma sklonnosci do wloczegostwa...ale polata i wraca rozumiem
zeby kojec mial moze[/QUOTE

W tej chwili siedzi w kojcu,niestety to nie jest rozwiązanie. Domek czesto bywa cały dzień poza domem przez co Czarek spędza cały dzień sam w kojcu.

Posted

Elzo, co jest z psiakiem z tego wątku ?
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244451-male%C5%84stwo-na-%C5%82a%C5%84cuchu-ga%C5%9Bnie-w-oczach?p=21679295#post21679295[/url]

• 3 weeks later...
  • 6 months later...