Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

narazie jeszcze nic nie wiadomo :/
a hodowla jest w woj. łodzkim wiec ja mam godzinke drogi do nich i nazwa tej hodowli to Beta Plus hoduja westy i beagle

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dadiii']narazie jeszcze nic nie wiadomo :/
a hodowla jest w woj. łodzkim wiec ja mam godzinke drogi do nich i nazwa tej hodowli to Beta Plus hoduja westy i beagle[/QUOTE]
Ta? [url]http://www.beagle.strona.pl/[/url]

Posted

O masz :D Któres z tych maluchów będzie Twoje?

Czy Ty masz czekac na nastepny miot? Bo mowilas ze nie wiadomo, czy urodzi się suczka?
Tu są same pieski
????
[IMG]http://www.beagle.strona.pl/images/s20_t.jpg[/IMG][IMG]http://www.beagle.strona.pl/images/s19_t.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.beagle.strona.pl/images/s10_t.jpg[/IMG]

Posted

zadne z nich bo za pozno do niej maila napisalam i zostal im tylko jeden piesek ale maja suke w ciazy i sie oszczeni na poczatku sierpnia :p juz niemoge sie doczekc !!

poprosu zapozno ich znalazlam jakbym zrobila to szybciej to ktores z tych malestw bylo by moje :D bo mieli 3 suczki w tym miocie oprocz pieskow

Posted

A no juz widze! To na pewno masz maj, Łódź, miedzynarodowa , wrzesien-krajowa w Łodzi ale oni róznym grupom tylko robią, w tym roku np.I, III, V - czyli Westy beda w tym roku, nie wiem czy beda za rok? Bo teraz to za wczesnie dla Was, mała bedzie miala miesiac a mozna jezdzic od 6 miesiecy - no i w Świętokrzyskim w sumie nie tak daleko macie Kielce.

Posted

tata niestety niechce z mala na wystawy jezdzic :(
moze jak sama uzbieram kase za wystawy tona jakas jedna pojedziemy ale to tez nie jest pewne :(

Posted

o gratulacje ! czekamy razem z tobą na nowy miot :loveu:
właśnie, a nie lepiej założyć nową galerię ? a jak nie, to na pierwszej stronie napisz że do strony którejś tam Psotka
[*] a od którejś tam westinka :eviltong: bo czasem wchodzę gdzieś na fbl, widzę na pierwszej stronie załóżmy boksera, a w tytule i na ostatnich stronach york.. no i połap się o co chodzi, albo znajdź szczenięce lata yorka..
co do imienia, to z tych trzech wymienianych moim zdaniem najlepsze Lucy, a potem Tosia
chociaż wszytskie takie dość pospolite :eviltong: nieoryginalne, ale ładne ;)

Posted

nie bede zakladac nowego watku tylko w tytule bedzie wlasnie napisane ze westie bedzie od tej i tej strony
a co do imienia to mozesz dac swoje propozycje :p
bo jeszcze imie niewybrane

Posted

eee.. xD
szczerze mówiąc to nie mam propozycji, mówiłam tak ogólnie :evil_lol: dosyć mi się podoba dla suczki Flopsy albo Axa(ale to moim zdaniem pasuje do większych psów).. poza tym jeszcze Peny, Fibi.. nie mam innych pomysłów :eviltong:

Posted

[quote name='Isia & Chester']eee.. xD
szczerze mówiąc to nie mam propozycji, mówiłam tak ogólnie :evil_lol: dosyć mi się podoba dla suczki Flopsy albo Axa(ale to moim zdaniem pasuje do większych psów).. poza tym jeszcze Peny, Fibi.. nie mam innych pomysłów :eviltong:[/quote]

Flopsy bardzo ładne imię i chyba nie koniecznie dla dużego psa.:cool3:

Posted

[quote name='Skibka']Flopsy bardzo ładne imię i chyba nie koniecznie dla dużego psa.:cool3:[/quote]
do dużego psa chodziło mi o Axe :eviltong: źle napisałam :eviltong:
Flopsy to nawet bardziej pasuje do mniejszego moim zdaniem ;) czy do westa to nie wiem..

Dadii może poszukaj na jakiś portalach z imionami ? na dgm też chyba jest baza imion ?

Guest Agata_B
Posted

Mi się bardzo podoba imię Lussi :loveu:

Guest Agata_B
Posted

Dadiii, spotkałam ostatnio u weterynarza Westa - Lussi :loveu: dlatego napisałam, że to imię mi sie podoba..
Jezuniu jakie cudeńko :loveu::loveu:
mówie Ci, ślicznaaa! Z rodowodem byla, ślicznie ostrzyzona, cudne czarne oczka, taka milutka, chciała zebym ją wzieła na ręce.. teraz bardzo mi się podobają westy sa super :loveu:[SIZE=1][COLOR=LightBlue] [ale i tak wole yorki xD]
[SIZE=2][COLOR=Black]Nawet mojej mamie sie spodobała, więc uwierz ze musiała byc świetna, bo mojej mamie sie rzadko który pies podoba :evil_lol:

aa... i na żywo są 100 razy piękniejsze niż na fotkach ;)
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE]

Posted

wiem wiem :p sliczne sa na zywo :D
tylko boje sie pierwszego trymowania bo malą trzeba bedzie prawie ze na lyso oskubac zeby usunac szczenieca siersc

Guest Agata_B
Posted

[quote name='dadiii']wiem wiem :p sliczne sa na zywo :D
tylko boje sie pierwszego trymowania bo malą trzeba bedzie prawie ze na lyso oskubac zeby usunac szczenieca siersc[/quote]Przeżyjesz :eviltong: