Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja mam zostawione wszystko po mojej Psocie niemogla bym tak poprostu ich wyrzucic juz wole zeby jakis inny psiak z nich korzystal niz mialy by byc na smietniku

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czyli widzę że z westem wszystko idzie w dobrym kierunku ? :lol:

a co do pytania MC, to złego nic w tym też nie widzę, ale .. też nie wiem czy dałabym nowemu psu wyprawkę po tym który odszedł.. legowisko ok, smycz ok, ale miski, obróżka i jakieś ulubione zabawki to są takie 'osobiste' rzeczy psa i nie chciałabym widzieć psa który odszedł, kiedy bym popatrzyła na bawiącego się zabawką tamtego tego psa.. ee trochę niestylistycznie, bo nie wiem jak to napisać :eviltong:
po prostu nie chciałabym żeby mój nowy pies, używał 'osobistych' ze tak powiem, rzeczy tamtego psa
[quote name='dadiii']a ja mam zostawione wszystko po mojej Psocie niemogla bym tak poprostu ich wyrzucic juz wole zeby jakis inny psiak z nich korzystal niz mialy by byc na smietniku[/quote]
ja też bym nie wyrzuciła ^^ np. rzeczy mojego królika, tzn miska poidełko, klatka i resztka wapna leżą w piwnicy, bo nikt nie ma odwagi i chęci tego wyrzucać ani cokolwiek z tym robić..

Posted

ale cos mi sie zdaje ze tych misek niebede dawala bo beda poprostu za duze
a zabawek mam duzo i jest tez pelno tych ktorymi psota sie nie bawila nawet ich nei widziala bo nakupowalam ich tyle ze niby kazda na kazda okazje czyli np. urodziny czy siweta i tylko te mam zamiar dac malej o ile wogole dam

po moim chomiku tez zostalo wszystko i rowniez nie mam zamiaru sie z tym rozstac , nawet mama mi nie kaze tego wyrzucac :D

i mam jeszcze pytanie czy zakladac oddzielny watek na galerie malej jesli sie urodzi oczywiscie :D czy mam dalej kontynulowac ta galerie?? tylko pieorsza strone zmienie wtedy

Posted

nieno chodzilo mi tylko o to zeby dopisac pewne szczegoly i wkleic zdjecie malej :loveu: :D:D juz nie omge sie doczekc!! nieiwem ciesze sie jak glupia choc nic jeszcze niewiadomo
nawet tata sie mnie dzisiaj apytal czy znalazlam jakas inna hodowle w razie czego :D
ale mam nadzieje ze sie urodzi choc jedna suczka i bedzie moja!! :loveu: mam nadzieje ze tym razem nei bede miala takiego pecha jak zawsze tylko mi sie uda :D
i chyba jednak nazwe ja Mira ale to nie jest pewne caly czas nad Tosia rozmyslam :D

i moja suma powiekszyla sie o 3 zl :D

Posted

Ja bym całkiem nowy założyła a ten zamknęła - z resztą takie GIGANTY strasznie obciążają dogomanie i nie zdziw się, jak admin sam Ci to 'rozetnie' a i po co?

Ja nie mówie, żeby wyrzucać. Też mam rzeczy po poprzedniej suni, leżą w czarnym worku schowane na strychu i nikt nie ma prawa ich naruszyć, a tym bardziej nowy pies. Zgadzam się z Isią, że rzeczy 'osobistych' poprzedniego psa nowy nie powinien naruszać. Ja kupiłam wszystko nowe, łącznie z legowiskiem. Zapach poprzedniego psa możesz wyprać w pralce, ale wspomnień nie wybielisz w żaden sposób. Ja bym się chyba za każdym razem rozklejała, jakbym widziała, że Arni wlaśnie rozszarpuje na strzępy ulubioną niegdyś przytulanke Molly
[*] i tak dalej.. Nowy pies, nowy rozdział w życiu, nowe akcesoria-co za tym idzie. I tyle.

Guest Agata_B
Posted

[quote name='dadiii']nieno chodzilo mi tylko o to zeby dopisac pewne szczegoly i wkleic zdjecie malej :loveu: :D:D juz nie omge sie doczekc!! nieiwem ciesze sie jak glupia choc nic jeszcze niewiadomo
nawet tata sie mnie dzisiaj apytal czy znalazlam jakas inna hodowle w razie czego :D
ale mam nadzieje ze sie urodzi choc jedna suczka i bedzie moja!! :loveu: mam nadzieje ze tym razem nei bede miala takiego pecha jak zawsze tylko mi sie uda :D
i chyba jednak nazwe ja Mira ale to nie jest pewne caly czas nad Tosia rozmyslam :D

i moja suma powiekszyla sie o 3 zl :D[/quote]Nie nazywaj Mira :eviltong: Brzydko :D
Mira kojarzy mi się z Mirką, Mirosławą :shake: czyli jakąś starą babą.
Tosia albo Lucy ładniej ^^

Posted

[quote name='Agata_B']Nie nazywaj Mira :eviltong: Brzydko :D
Tosia albo Lucy ładniej ^^[/QUOTE]
Mi też się Mira nie podoba. :eviltong:
Lucy też tak jakoś... nijakoś.
[SIZE="4"][COLOR="Lime"][B]Tosia is the best![/B][/COLOR][/SIZE]

Guest Agata_B
Posted

No Tosia pasuje to takiego małego łobuza :loveu:

Posted

[quote name='Kincia']Kontynułuj.
Dopisz tylko to co masz dopisac a nie zmieniaj wszystkiego na 1 stronie.[/quote]Potwierdzam. Napisz, że od str. tej i tej jest nowy psiak i cool ;)

[quote name='Agata_B']
Tosia albo Lucy ładniej ^^[/quote]Mi się Tosia też podoba, chociaż gdyby się uparł to...kojarzy się z Antoniną. :eviltong: Ale ładnie brzmi :loveu:

Posted

sluchajcie dzisiaj bylam w salonie dla psow u nas znalazlam taki jeden cale szczescie niedaleko mieszkania mojego dziadka wiec tam dosyc czestawo jestem no i spytalam sie ile kosztuje trymowanie westa u nich a babka mi walła cene ze ok 65 zl!!!! myslalam ze niewiem to wyszlam i popukalam sie w glowe :D
ale mieli taki sliczne obrozki tylko zapomnialam sie zapytac ile kosztuje ale na to jeszcze czas bedzie

Posted

[quote name='dadiii']no morze nie piec ale 40 by [B]im raczej[/B] wystarczylo :p[/quote]

[B]Im raczej[/B] nie, skoro życzą sobie 65 :eviltong: Ale słuchaj, nie ma się co spieszyć, może w Twoim mieście jest jeszcze jakiś inny zakład? Ja znalazłam u siebie w mieście drugi, nie dość, że 1/3 tańszy, też robią dobrze co zrobić mają, to jeszcze na sąsiednim do mojego osiedlu, a do tamtego pół miasta musiałam jechać.. Tylko, że tamten się wszędzie reklamuje, a ten koło mnie jeszcze ma nie skończoną strone internetową nawet, dlatego tak o nich cicho i znalalzlam przypadkiem. Popytaj, może znajdziesz jakiś akurat u siebie?

Posted

niestety wszyscy moi znajomi ktorzy choda z psami do fryzjera to tylko tam :( bo innych nieznaja ale ja sama beda mala rczej trymowala bo ta babka u ktorej najprawdopodobniej kupie psa sama trymuje swoje psy wiec da mi kilka wskazowek :p

Posted

No właśnie ;)) Ja tez znam ludzi, ktorzy sami trymują. Ale to takie skubanie czasochłonne, że wolą przed wystawą dać do fryzjera, zapłacić i miec z głowy :) Kwestia wygody, na prawde.