Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Pieseczkowo napisał(a):
o mamuśku chyba fryzjera nie widziałam od Bydgoszczy xD

skąd wiedziałaś? :D:D

Evelynkaa napisał(a):
Ech tam ona tak powoli zarasta że po co :P Mordeczka :) To gdzie teraz uderzacie?

na razie mamy pauzę :D gdyż dopadła nas cieczka :D ale myślę żeby w maju do Łodzi się znowu przejechać :D
później może Kalisz i Będzin :D może nawet Piotrków bo to niedużo ponad pół godziny samochodem od nas więc bliziutko xD ale to wszystko zależy od taty niestety... no i od tego jak wypadnie kolejna cieczka :D

i możliwe, że w ten weekend pojedziemy do związku u nas w łodzi z papierami z wystaw :D

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
to teraz jak ma przerwe.powycinajcie te cudne brazowe wlosiska :D Fajny fajny. Dla jednych to tylko wpis dla drugich mega wydarzenie xD

cos strasznie nie lubisz tych naszych brazowych mordkowych wloskow :D:D

• 1 month later...
Posted

[quote name='dadiii']Niedługo atakujemy Kalisz :p
[url]http://i.pinger.pl/pgr313/2d889e530012b58c4dbc430d/DSCN0239.JPG[/url][/QUOTE]
To ekstra ! :loveu:
śliczny pychol! :D

Posted

w pon wizyta u pani Naze :p
gdy Ti będzie robiona na bóstwo ja będę szukała mojego aparaciku :D:D

pytanie Nikon d3100, d5000 czy canon 500d?
myślę nad tymi modelami :p

Posted

[quote name='dadiii']w pon wizyta u pani Naze :p
gdy Ti będzie robiona na bóstwo ja będę szukała mojego aparaciku :D:D
pytanie Nikon d3100, d5000 czy canon 500d?
myślę nad tymi modelami :p
Ciekawe, na co się zdecydujesz...

Pzdr.

Posted

Tata kupił jednak nikona d3100 :D nie jest taki zły :D są już nawet fotki z jednego spacerku :D tylko Tila niebardzo chciała współpracować... za to Tytus był baardzo chętny do pozowania :D Tytus to lablador który mieszka w klatce obok :D:D Tila tylko cienia szukała żeby się w nim położyć... jest taka leniwa, że aż jej się przytyło... ehh trzeba ja wyrobić do przyszłego miesiąca xd

Posted

efekty widać wyżej xd
tzn zrobiła ją dosyć krótko ale to dlatego, żeby sobie to odrastało i przed wystawą nie będzie ruszać chodzi o głowę i ogon bo reszta to takie małe końcowe poprawki i tyle :D