Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

II nocna wystawa walentynkowa:
ocena: doskonała, lotaka: 3, medal: brązowy
+ ugryzienie tili przez amstafa gdy szłyśmy na ring-.-

2 wystawa za... 2 godzinki :)
trzymajcie kciuki :)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dadiii napisał(a):
II nocna wystawa walentynkowa:
ocena: doskonała, lotaka: 3, medal: brązowy
+ ugryzienie tili przez amstafa gdy szłyśmy na ring-.-

2 wystawa za... 2 godzinki :)
trzymajcie kciuki :)

Gratulujemy ;) i czekamy na relacje z drugiej wystawy :)

Posted

No dobra nie będę taka :D

II nocna wystawa walentynkowa :D

kurcze nie mogę tili oduczyć tego żeby przednich łap tak do przodu nie dawała... no i jak ją ustawiam to tego nie widzę tylko na zdjęciach dopiero widać...

mini bunt po pokazaniu zębów...

już lokaty :D tylko on to dziwnie robił bo najpierw dawał lokatę a później dawał opis i ocenę xd

to foto nie jest zbyt twarzowe jeśli chodzi o mnie ale jak wszystkie to wszystkie :D

i ocena kolejne foto gdzie nie wyglądamy zbyt korzystnie ani ja ani tila xd kochany tata xd

Posted

II wystawa walentynkowa :)

wyrodna Daria zaczyna męczyć biedną wykończoną wczorajszym dniem tile :D

tortur ciąg dalszy :D

Teraz specjalny dowód dla naszej kochanej Dominiki :diabloti: jak widzisz tila potrafi czasami być grzeczna xD mam nadzieję że to zobaczy po powrocie z ferii :evil_lol:

no i tila jak zwykle miała najkrótszą firankę... co nie wyglądał zbyt fajnie przy tych innych psiakach... ale co tam xD i kolejne zdjęcie gdzie nie wyglądamy ładnie :roll:

Posted

jak widać NIE POTRAFIĘ robić wystawowej fryzury...
mino iż się starałam jak tylko mogłam :)
i nie mogę zbyt często jej ćwiczyć bo mój pies będzie łysy przeze mnie :diabloti::diabloti:

Posted

dadiii napisał(a):
jak widać NIE POTRAFIĘ robić wystawowej fryzury...
mino iż się starałam jak tylko mogłam :)
i nie mogę zbyt często jej ćwiczyć bo mój pies będzie łysy przeze mnie :diabloti::diabloti:

A żelik i puder był?? i potem lakier? Wiesz co ja bym Ci jednak Dareńko nasza kochana radziła zmienić groomera...bo Tilka mogła by wyglądać dużo lepiej a fryzjerka psuje wszystkie atuty Twojego psiaka... Ale foteczki super :D:D:D

I podtuczyłabyś trochę psa bo chude to takie :D Co Ty ją głodzisz :P

Posted

kaskaSz napisał(a):
http://img132.imageshack.us/img132/1057/dscn0305e.jpg pierwsza babka od lewej jest straasznie podobna do sprzedawczyni z zoologa u mnie ;)
A na ostatniej fotce wyglądacie świetnie!

:)

Bewarka napisał(a):
E tam, świetnie razem wyglądacie i jesteście bardzo fotograficzne :) Mimo że nigdy nie widziałam w realu...:D :eviltong:

szkoda że tak nie jest :D ja jestem strasznie nie fotogeniczna

Evelynkaa napisał(a):
A żelik i puder był?? i potem lakier? Wiesz co ja bym Ci jednak Dareńko nasza kochana radziła zmienić groomera...bo Tilka mogła by wyglądać dużo lepiej a fryzjerka psuje wszystkie atuty Twojego psiaka... Ale foteczki super :D:D:D

I podtuczyłabyś trochę psa bo chude to takie :D Co Ty ją głodzisz :P

i puder i lakier był :D tylko kurcze ja ja czesze a za chwile wgl nie było widać żeby ona była czesana...
no właśnie każdy mówi, że tila przytyła xD

Posted

A podkład pod puder ?? ten cały kolestral? bo to on chyba trzyma wszystko...tak mi się zdaje, jak alexowi chciałam postawić chryzantemkę to nawet na zwykłej gumie się trzymała :D łysa strasznie jest...ja bym przed następną wysawą tak przynajmniej miesiąc wcześniej poszła do fryzjera, ona ma mało włosa więc akurat na wystawie by miała takie akurat!!. a Wy co ile chodzicie?

Posted

no tego niestety nie mamy bo to jest strasznie drogie a ja już nie miałam pieniędzy żeby to kupić... rodzice też by mi na to nie dali pieniędzy powiedzieli by żebym się w czoło popukała...
wiem że łysa ale inaczej ona miałaby straszne fale jeszcze gorsze niż teraz na tych zdjęciach...
tak co 2-3 miesiące

Posted

Tak jak pisałam sama guma do ludzkich włosów też jest dobra :P potem na to puder i tapirek i cacy :D Tylko potem okąpać ...zmyć to świństewko...
Oj ta nasza kochana Tileczka :D Kiedy idziecie na następną wystawę i gdzie? Może katowice??

Posted

Evelynkaa napisał(a):
Tak jak pisałam sama guma do ludzkich włosów też jest dobra :P potem na to puder i tapirek i cacy :D Tylko potem okąpać ...zmyć to świństewko...
Oj ta nasza kochana Tileczka :D Kiedy idziecie na następną wystawę i gdzie? Może katowice??

tam mnie tata nie zawiezie niestety...
ale myślimy nad łodzią znowu :D i może uda się znowu do kalisza w wakacje :D tylko nie wiem jak to z tą cieczką będzie teraz :P

Posted

dadiii napisał(a):
tam mnie tata nie zawiezie niestety...
ale myślimy nad łodzią znowu :D i może uda się znowu do kalisza w wakacje :D tylko nie wiem jak to z tą cieczką będzie teraz :P

ZNOWU do Kalisza ? Czemu ja nic nie wiem, że wy tu jeździcie ? :D Jak będziecie teraz to proszę pisać :D

Posted

szczerze to ja wolałabym nie bo sama widziałaś jaka tila jest, chodzi mi tu o sierść bo pod innymi względami chyba tak tragicznie z nią nie jest.
tylko, że słyszałam jak tata dyskutuje na ten temat z mamą...

Posted

Ania :) napisał(a):
ZNOWU do Kalisza ? Czemu ja nic nie wiem, że wy tu jeździcie ? :D Jak będziecie teraz to proszę pisać :D

tzn znowu planuję :D bo ostatnio z planów nic nie wyszło xd