dadiii Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 II nocna wystawa walentynkowa: ocena: doskonała, lotaka: 3, medal: brązowy + ugryzienie tili przez amstafa gdy szłyśmy na ring-.- 2 wystawa za... 2 godzinki :) trzymajcie kciuki :) Quote
Ania :) Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 dadiii napisał(a):II nocna wystawa walentynkowa: ocena: doskonała, lotaka: 3, medal: brązowy + ugryzienie tili przez amstafa gdy szłyśmy na ring-.- 2 wystawa za... 2 godzinki :) trzymajcie kciuki :) Gratulujemy ;) i czekamy na relacje z drugiej wystawy :) Quote
dadiii Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 tym razem bez lokaty :) ale również ocena doskonała :) Quote
Evelynkaa Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 No brawo brawo :multi::multi::multi: foteczki poprosimy :D Quote
Evelynkaa Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 No ty nie mów że nie masz fotek bo nie uwierzę :P...a w ogóle poopowiadaj trochę, jak Ci wyszedł tapirek i w ogóle Quote
dadiii Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 no właśnie problem jest bo dać mojemu tacie aparat... Quote
Evelynkaa Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 No ty nie mów że nie masz fotek bo nie uwierzę :P...a w ogóle poopowiadaj trochę, jak Ci wyszedł tapirek i w ogóle Quote
Asiaczek Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Gratuluję wyników i tez czekam na foteczki z wystawy. Daj takie, jakie masz.:) Pzdr. Quote
dadiii Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 No dobra nie będę taka :D II nocna wystawa walentynkowa :D kurcze nie mogę tili oduczyć tego żeby przednich łap tak do przodu nie dawała... no i jak ją ustawiam to tego nie widzę tylko na zdjęciach dopiero widać... mini bunt po pokazaniu zębów... już lokaty :D tylko on to dziwnie robił bo najpierw dawał lokatę a później dawał opis i ocenę xd to foto nie jest zbyt twarzowe jeśli chodzi o mnie ale jak wszystkie to wszystkie :D i ocena kolejne foto gdzie nie wyglądamy zbyt korzystnie ani ja ani tila xd kochany tata xd Quote
dadiii Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 II wystawa walentynkowa :) wyrodna Daria zaczyna męczyć biedną wykończoną wczorajszym dniem tile :D tortur ciąg dalszy :D Teraz specjalny dowód dla naszej kochanej Dominiki :diabloti: jak widzisz tila potrafi czasami być grzeczna xD mam nadzieję że to zobaczy po powrocie z ferii :evil_lol: no i tila jak zwykle miała najkrótszą firankę... co nie wyglądał zbyt fajnie przy tych innych psiakach... ale co tam xD i kolejne zdjęcie gdzie nie wyglądamy ładnie :roll: Quote
dadiii Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 ale my niefotogeniczne noo... -.- i na koniec ocena u pani Winiarskiej :) to wszystkie fotki jakie zrobił tata xd Quote
dadiii Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 jak widać NIE POTRAFIĘ robić wystawowej fryzury... mino iż się starałam jak tylko mogłam :) i nie mogę zbyt często jej ćwiczyć bo mój pies będzie łysy przeze mnie :diabloti::diabloti: Quote
kaskaSz Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 http://img132.imageshack.us/img132/1057/dscn0305e.jpg pierwsza babka od lewej jest straasznie podobna do sprzedawczyni z zoologa u mnie ;) A na ostatniej fotce wyglądacie świetnie! Quote
Bewarka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 E tam, świetnie razem wyglądacie i jesteście bardzo fotograficzne :) Mimo że nigdy nie widziałam w realu...:D :eviltong: Quote
Evelynkaa Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 dadiii napisał(a):jak widać NIE POTRAFIĘ robić wystawowej fryzury... mino iż się starałam jak tylko mogłam :) i nie mogę zbyt często jej ćwiczyć bo mój pies będzie łysy przeze mnie :diabloti::diabloti: A żelik i puder był?? i potem lakier? Wiesz co ja bym Ci jednak Dareńko nasza kochana radziła zmienić groomera...bo Tilka mogła by wyglądać dużo lepiej a fryzjerka psuje wszystkie atuty Twojego psiaka... Ale foteczki super :D:D:D I podtuczyłabyś trochę psa bo chude to takie :D Co Ty ją głodzisz :P Quote
dadiii Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 kaskaSz napisał(a):http://img132.imageshack.us/img132/1057/dscn0305e.jpg pierwsza babka od lewej jest straasznie podobna do sprzedawczyni z zoologa u mnie ;) A na ostatniej fotce wyglądacie świetnie! :) Bewarka napisał(a):E tam, świetnie razem wyglądacie i jesteście bardzo fotograficzne :) Mimo że nigdy nie widziałam w realu...:D :eviltong: szkoda że tak nie jest :D ja jestem strasznie nie fotogeniczna Evelynkaa napisał(a):A żelik i puder był?? i potem lakier? Wiesz co ja bym Ci jednak Dareńko nasza kochana radziła zmienić groomera...bo Tilka mogła by wyglądać dużo lepiej a fryzjerka psuje wszystkie atuty Twojego psiaka... Ale foteczki super :D:D:D I podtuczyłabyś trochę psa bo chude to takie :D Co Ty ją głodzisz :P i puder i lakier był :D tylko kurcze ja ja czesze a za chwile wgl nie było widać żeby ona była czesana... no właśnie każdy mówi, że tila przytyła xD Quote
Evelynkaa Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 A podkład pod puder ?? ten cały kolestral? bo to on chyba trzyma wszystko...tak mi się zdaje, jak alexowi chciałam postawić chryzantemkę to nawet na zwykłej gumie się trzymała :D łysa strasznie jest...ja bym przed następną wysawą tak przynajmniej miesiąc wcześniej poszła do fryzjera, ona ma mało włosa więc akurat na wystawie by miała takie akurat!!. a Wy co ile chodzicie? Quote
dadiii Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 no tego niestety nie mamy bo to jest strasznie drogie a ja już nie miałam pieniędzy żeby to kupić... rodzice też by mi na to nie dali pieniędzy powiedzieli by żebym się w czoło popukała... wiem że łysa ale inaczej ona miałaby straszne fale jeszcze gorsze niż teraz na tych zdjęciach... tak co 2-3 miesiące Quote
Evelynkaa Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Tak jak pisałam sama guma do ludzkich włosów też jest dobra :P potem na to puder i tapirek i cacy :D Tylko potem okąpać ...zmyć to świństewko... Oj ta nasza kochana Tileczka :D Kiedy idziecie na następną wystawę i gdzie? Może katowice?? Quote
dadiii Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Evelynkaa napisał(a):Tak jak pisałam sama guma do ludzkich włosów też jest dobra :P potem na to puder i tapirek i cacy :D Tylko potem okąpać ...zmyć to świństewko... Oj ta nasza kochana Tileczka :D Kiedy idziecie na następną wystawę i gdzie? Może katowice?? tam mnie tata nie zawiezie niestety... ale myślimy nad łodzią znowu :D i może uda się znowu do kalisza w wakacje :D tylko nie wiem jak to z tą cieczką będzie teraz :P Quote
Ania :) Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 dadiii napisał(a):tam mnie tata nie zawiezie niestety... ale myślimy nad łodzią znowu :D i może uda się znowu do kalisza w wakacje :D tylko nie wiem jak to z tą cieczką będzie teraz :P ZNOWU do Kalisza ? Czemu ja nic nie wiem, że wy tu jeździcie ? :D Jak będziecie teraz to proszę pisać :D Quote
dadiii Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 szczerze to ja wolałabym nie bo sama widziałaś jaka tila jest, chodzi mi tu o sierść bo pod innymi względami chyba tak tragicznie z nią nie jest. tylko, że słyszałam jak tata dyskutuje na ten temat z mamą... Quote
dadiii Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Ania :) napisał(a):ZNOWU do Kalisza ? Czemu ja nic nie wiem, że wy tu jeździcie ? :D Jak będziecie teraz to proszę pisać :D tzn znowu planuję :D bo ostatnio z planów nic nie wyszło xd Quote
Ania :) Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 dadiii napisał(a):tzn znowu planuję :D bo ostatnio z planów nic nie wyszło xd To jak będziesz wiedzieć to pisz :D Chętnie się z Tobą i Tilą zapoznam :) :) Quote
Recommended Posts