Marlena:) Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Zaglądamy,zaglądamy;) ....Właśnie wracamy ze spacerku,byliśmy na nim całą czwórką :cool3: : Ja,Spajk,Toffik i Idi....No jeszcze byli z nami: wróbel Adolf i krucza dama-Tina :evil_lol: :evil_lol: ... W górę Idefixiu :multi: .....NA PIERWSZĄ!!!! Quote
maciaszek Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Trzymamy, trzymamy !!!! Ale powiedz coś więcej... Quote
Marlena:) Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Ja już wiem :cool3: ...jestem pewna,ze się uda...A jak jestem czegoś pewna to tak jest:eviltong: ... Quote
dariaopole Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Hihi no to się cieszę że się uda !!! no i trzymam kciuki za białaska :thumbs: Quote
dariaopole Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 kurcze dziewczyny do niedzieli daleko, moje zaciekawienie sięgnie zenitu do tego czasu , ale wiem wiem nie można zapeszać więc grzecznie czekam na dalsze wieści !!! Quote
makacja Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Mhmmm ... nie wiem czy mogę sie ujawnić skoro to tajemnica ;) ale jeżeli nikt nas nie ubiegł to my jesteśmy zainteresowani Idim :lol::lol: Zauroczył nas od pierwszego wejrzenia :loveu::loveu: i raczej na 1000% sie uda :cool3: (chyba że nam go nie oddacie) ;) Przyjaciel już na niego czeka (nasz Rhodesianek 7 miesięczny) :) Pozdrawiamy Agnieszka i Jarek Quote
maciaszek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Ujwaniać się, ujawniać. Nie trzymać nas w niepewności ;) Witaj(cie) na dogo :) I witaj domku dla Idefixa !!! Quote
jogi Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Witajcie kochani:) Nie miałam pojęcia, że Idi wypatrzony na dogo (myslałam że z bloga wyborczej) i tym bardziej, że Was tu zastanę;) Ale miła niespodzianka:lol: Quote
makacja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Witamy, witamy :) W zasadzie to wypatrzyliśmy go na adopcje.org, ale od kilku dni przeglądam to forum i przypadkiem i tutaj Idi sie znalazł :) Już sie wystraszyliśmy, że go oddacie komuś innemu :P Ale my sie nie damy ;) Pozdrawiamy Quote
Marlena:) Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Jejku witajcie:multi: ... Cieszę się,ze tu jesteście....a rzeczywiście kciuki były z myślą o Was:evil_lol: ... Jogi dużo mi o Was mówiła...i o waszym 7-mies psiaku:loveu: ... Idi też już o Was wie:cool3: ....opowiadałam mu jaki super domek będzie miał itp.:lol: .... Dzisiaj kapnęłam się,ze niuniek panicznie boi się klatek schodowych (mieszkam w domu:razz: )....tak więc poszliśmy do klatki i uczyliśmy się,żeby nie bać się schodów...a ludzie tylko patrzyli(patrzyli to mało powiedziane :lol: mysleli sobie-co za wariatka:p )... Jutro wielka kąpiel-i Idefix będzie całkiem gotowy do podróży:multi: ... Mam nadzieję,że te procenty(1000%) to tak na serio :cool3: :cool3: ... Quote
makacja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Oj procenty na pewno, na pewno :P Jak my już sobie coś postanowimy to nie ma rady :) Mam nadzieje że Idi domkiem sie nie rozczaruje :oops: To już będzie nasz trzeci piesek, teraz mamy Aresa a wcześniej mieliśmy Miśka też schroniskowego mieszańca, który niestety odszedł w grudniu :placz: Tu jest jego mini wąteczek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67527 Co do chodzenia po klatce to skądś to znam :D:D Nasz Aruś jak był jeszcze takim malutkim szczeniaczkiem (teraz ponad 25 kg) :evil_lol: to taki był nieporadny że ześliznął sie ze schodka i teraz schodzi tylko koło ściany, o innej drodze nie ma mowy :D Także jak ktoś przypadkiem zatarasuje mu jego przejście muszę przepraszać i prosić, żeby się ludzie odsunęli, więc też na mnie dziwnie patrzą :roll::razz: Czekamy z utęsknieniem na Idiego czy wykąpanego czy nie ;) Pozdrawiamy :) Quote
dariaopole Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Coś czuję że Idi będzie miał wspaniały domeczek :loveu: Quote
makacja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 A m już tylko czekamy :P (i sie doczekać nie możemy) :roll::lol::lol: Quote
jogi Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 No my już dziś wyjeżdzamy:) Także do zobaczenia w niedziele:multi: Quote
makacja Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 a oto nowy przyjaciel Idiego , nasze pierwsze dziecko Aruś :) Quote
makacja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Noi Idi już u nas :loveu::loveu: Dziękujemy wam wszystkim :) Niebawem wkleimy fotki :D Quote
dariaopole Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Buziaki dla Idiego i jego nowej rodzinki :loveu: Quote
maciaszek Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 No to wszystkiego dobrego :) Dzięki. I czekamy na zdjęcia :) Quote
makacja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Jak na razie to piesek jest a jakby go nie było ;) Idi sobie smacznie śpi :D:D Byliśmy na spacerku - tylko by sie z pieskami bawiL. a wieczorkiem będą zdjątka :) Quote
Recommended Posts