Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaglądamy,zaglądamy;) ....Właśnie wracamy ze spacerku,byliśmy na nim całą czwórką :cool3: : Ja,Spajk,Toffik i Idi....No jeszcze byli z nami: wróbel Adolf i krucza dama-Tina :evil_lol: :evil_lol: ...

W górę Idefixiu :multi: .....NA PIERWSZĄ!!!!

Posted

Mhmmm ... nie wiem czy mogę sie ujawnić skoro to tajemnica ;) ale jeżeli nikt nas nie ubiegł to my jesteśmy zainteresowani Idim :lol::lol:
Zauroczył nas od pierwszego wejrzenia :loveu::loveu:
i raczej na 1000% sie uda :cool3: (chyba że nam go nie oddacie) ;)
Przyjaciel już na niego czeka (nasz Rhodesianek 7 miesięczny) :)
Pozdrawiamy
Agnieszka i Jarek

Posted

Witajcie kochani:)
Nie miałam pojęcia, że Idi wypatrzony na dogo (myslałam że z bloga wyborczej) i tym bardziej, że Was tu zastanę;)
Ale miła niespodzianka:lol:

Posted

Witamy, witamy :)
W zasadzie to wypatrzyliśmy go na adopcje.org, ale od kilku dni przeglądam to forum i przypadkiem i tutaj Idi sie znalazł :) Już sie wystraszyliśmy, że go oddacie komuś innemu :P Ale my sie nie damy ;)
Pozdrawiamy

Posted

Jejku witajcie:multi: ...
Cieszę się,ze tu jesteście....a rzeczywiście kciuki były z myślą o Was:evil_lol: ...
Jogi dużo mi o Was mówiła...i o waszym 7-mies psiaku:loveu: ...
Idi też już o Was wie:cool3: ....opowiadałam mu jaki super domek będzie miał itp.:lol: ....
Dzisiaj kapnęłam się,ze niuniek panicznie boi się klatek schodowych (mieszkam w domu:razz: )....tak więc poszliśmy do klatki i uczyliśmy się,żeby nie bać się schodów...a ludzie tylko patrzyli(patrzyli to mało powiedziane :lol: mysleli sobie-co za wariatka:p )...
Jutro wielka kąpiel-i Idefix będzie całkiem gotowy do podróży:multi: ...
Mam nadzieję,że te procenty(1000%) to tak na serio :cool3: :cool3: ...

Posted

Oj procenty na pewno, na pewno :P Jak my już sobie coś postanowimy to nie ma rady :)
Mam nadzieje że Idi domkiem sie nie rozczaruje :oops:
To już będzie nasz trzeci piesek, teraz mamy Aresa a wcześniej mieliśmy Miśka też schroniskowego mieszańca, który niestety odszedł w grudniu :placz:
Tu jest jego mini wąteczek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67527
Co do chodzenia po klatce to skądś to znam :D:D Nasz Aruś jak był jeszcze takim malutkim szczeniaczkiem (teraz ponad 25 kg) :evil_lol: to taki był nieporadny że ześliznął sie ze schodka i teraz schodzi tylko koło ściany, o innej drodze nie ma mowy :D Także jak ktoś przypadkiem zatarasuje mu jego przejście muszę przepraszać i prosić, żeby się ludzie odsunęli, więc też na mnie dziwnie patrzą :roll::razz:
Czekamy z utęsknieniem na Idiego czy wykąpanego czy nie ;)
Pozdrawiamy :)

Posted

Jak na razie to piesek jest a jakby go nie było ;)
Idi sobie smacznie śpi :D:D
Byliśmy na spacerku - tylko by sie z pieskami bawiL.
a wieczorkiem będą zdjątka :)