Jump to content
Dogomania

Bezdomna suka z 11 szczeniakami !!! Błagamy o pomoc! potrzebna karma, szczepienia

Recommended Posts

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jara']Możecie coś o Elzie napisać? Jaki ma charakter? jaki wiek itp Bo fajnie by było ją też ogłosić.[/QUOTE]

Pewnie Asia napisze więcej, od siebie mogę powiedzieć, że to bardzo wdzięczna sunia, nienachalna, delikatna, wpatrzona w człowieka, spragniona uwagi. Ma max 2 lata. Wiele dobrego od człowieka w swoim życiu nie dostała, dopiero u Asi, więc na wszelki przejaw sympatii reaguje niedowierzaniem. Jest cudna, naprawdę.

Posted

[quote name='Jara']Bonsai prze prze prze przepiękne fotki! :)[/QUOTE]

Cieszę się, że się podobają. :) Mam nadzieję, że pomogą w adopcji 11-stki i ich mamy :)

I zapraszam na mój bazarek, na którym oferuję sesje zdjęciowe dla bezdomniaków - co prawda Warszawa, ale może ktoś się zainteresuje... ;) Link w podpisie.

Posted

[quote name='Marycha35']Faktycznie foty mistrzostwo świata:):):) A sunia taka kochana, pycha fota z "Ładną Panią w objęciach":)[/QUOTE]
Od dzisiaj nie jem ,odchudzam sie i nastepnym razem zaloze jakas zswiewna sukienke w kwiatki:lol:

Posted

Z kotami sie jeszcze nie zaznamiajalismy,bo szczeniory mialy kwarantanne i nigdzie ich nie wywozilam.Przejezdzam im tylko kilka razy dziennie autem przed nosem,migam swiatlami,warcze itd.Nie bardzo mam czas,szczerze przyznaje...

Posted

[quote name='Jara']Możecie coś o Elzie napisać? Jaki ma charakter? jaki wiek itp Bo fajnie by było ją też ogłosić.[/QUOTE]
Elza ma maks 2-3 lata,jest b przywiazana,chodzi bez smyczy,dzieciaki ja zabieraja na wycieczki rowerowe i biegnie obok luzem.Jak widac na zdjeciu,spragniona pieszczot,szczepilam,wkladalam reke do gardla z tabl na odrobacz,zero protestow.Ciezko ja tylko ostatnio wtloczyc do boksu,bo szczeniory ja mecza i widac,ze jest przyzwyczajona do wiekszej swobody.Chodzi na smyczy,aportuje,na pewno byla u kogos.Kotow nie sprawdze na razie ,bo nie mam ich teraz u siebie na wsi.Psy zobaczymy.Probowala bronic szczeniat ,chciala dziabnac,kiedy przyjechali ludzie po malego.wiec teraz ja zamykam podczas takich wizyt.

Posted

Troche na dystans do ludzi,podchodzi powolutku,obwachuje i chowa sie za mnie.Juz widze,ze sie bardzo "przykleila "do mnie,wiec nowy wlasciciel musi byc cierpliwy i wyjatkowy.Tak jak ja,ha,ha:evil_lol:

Posted

No i wiadomosc .....wrocilam wczoraj w strugach ulewnego deszczu z wwy ledwo zywa ze spiacym inwentarzem zywym w postaci dzieci i zwierzyny w aucie,ale ..sukces!!:multi:Cudowna ,wspaniala rodzina dla Kornela.Troje dzieci,za tydzien czwarte,ale Panstwo sa wyluzowani,obok dziadek lesnik ,dwa polaczone duze mieszkania,dwa koty-jeden sie nie pokazal, a drugiemu malo galy nie wypadly z oburzenia i niedowierzania ,jak zobaczyl Kornela u siebie w domu.Wyjatkowo pojechalam na PA razem z psem,bo Pani Ala ma urodzic na dniach,dwojka dzieci starsza,psy w rodzinie byly.Babcia tez byla i to zachwycona ,mimo tego,ze obsikany Kornel wskoczyl Jej na biale spodnie.Chcialam zapytac ,czy nie chca zaadoptpwac mnie:lol:ale troche mi bylo glupio.Zawoze malego we wtorek,bo moj mlodzszy syn musial sie pozegnac z Kornelem,bo to Jego wychowanek.

Posted

Pisze tak oddzielnie,bo cos mi tu komp dziczeje i dlatego tez chaotycznie ,ale tez z radosci,bo warto bylo czekac na taka rodzine dla delikatnego Kornelka!A Panstwo od Clinta poinformowali ze Jego 14-letni wlasciciel byl z psiakiem na pierwszych zajeciach w psim przedszkolu!Super,prawda?Jeszcze 6 takich domow i bedzie git:evil_lol:

Posted

[quote name='Jara']A podpisali umowę adopcyjną?[/QUOTE]
Podpisali,nigdy nie daje psa bez.pani inspektor;)
Wczoraj byla fajna rodzina i godzina wybierali miedzy Louisem i Jordanem,poprosilam ,zeby na spokojnie w domu obgadali i zadzwonili.To tez bylby fajny dom,fajni ludzie,wiec trzymajcie kciuki.

Posted

[quote name='yumanji']Podpisali,nigdy nie daje psa bez.pani inspektor;)
Wczoraj byla fajna rodzina i godzina wybierali miedzy Louisem i Jordanem,poprosilam ,zeby na spokojnie w domu obgadali i zadzwonili.To tez bylby fajny dom,fajni ludzie,wiec trzymajcie kciuki.[/QUOTE]

dobrze,ze pilnujesz z tymi papierami bo to wazne:)

trzymam kciuki mocno:)

Posted

Wczoraj poznawalismy szczeniory z moimi doroslymi psami,ale bez matki.Joachim,ktory skonczyl wczoraj 9 lat.uczyl je wchodzenia po schodach.Potem bawilismy sie plastikowymi butelkami,pilkami itd.