Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie: mam zamiar pojechać w ten weekend do schroniska z tym co uzbierałam na zimę dla psiaków (z wielką pomoca koleżanki Olgi:loveu:) - koce, ręczniki itp. Jest cały bagażnik!:multi:

Czy ktoś coś jeszcze ma na zbyciu? Można przynieść dzisiaj na walne zebranie u p. Grażynki, jakoś się doturlam do domu;)

Posted

W tej chwili siedzę nad moim komputerem i próbuję go zmusić by dało mu się wgrać więcej fotek.

Jak tylko mi się to uda, to jutro jadę dalej pstrykać i zobaczę co u PEDRO słychać.
W tedy też zaktualizuję ten wątek i pokażę nowe duszyczki.

Ostatnio był strasznie zakochany w pewnej młodej suni, ale jak to z pięknymi i młodymi bywa, sunia szybko znalazła nowy dom, a PEDRO dalej czeka.

Posted

Całkiem niedawno na jednej z tyskich stronek pojawiły się dwa ciekawe artykuły dotyczące tyskich DT oraz akcji w city poincie. Zapraszamy do przeczytania ;):

DT: [URL]http://www.tychy.pl/Page/exeConcrete/?mid=69&id=1244[/URL]

CP: [URL]http://www.tychy.pl/Page/exeSingle/?mid=69&id=1208[/URL]

Posted

Bardzo fajne te artykuły na tychy.pl!:multi:

Aha, proszę o dopisanie jeszcze jedej rzeczy do mojej listy;):
- jeżeli uda mi się załatwić z Franciszkanami, można by zrobić wystawę zdjęć zwierzaków ze schroniska w grudniu na żywej szopce!
Tą szopkę odwiedzają z dziećmi rodziny z całych Tychów, a nawet okolic...

Posted

Tyskie zwierzaki do góry!:multi:

Byłam wczoraj w schronisku z kocykami. Jest teraz 133 psów i ponad 40 kotków. W tej liczbie są 3 małe szczeniaki, na razie na kwarantannie.

Aha, no ja też się zgadzam co do wywiadów - p. Grazyna powinna ich zdecydowanie częsciej udzielać...;)

Posted

[quote name='kaja555']Bardzo fajne te artykuły na tychy.pl!:multi:

Aha, proszę o dopisanie jeszcze jedej rzeczy do mojej listy;):
- jeżeli uda mi się załatwić z Franciszkanami, można by zrobić wystawę zdjęć zwierzaków ze schroniska w grudniu na żywej szopce!
Tą szopkę odwiedzają z dziećmi rodziny z całych Tychów, a nawet okolic...[/quote]

Wspaniały pomysł!
SUPER!
Mada nasz protokolancie, prosimy o dopisanie Kaji nowego zadania.

A jeżeli chodzi o wywiad to przede wszystkim zasługa, wspaniałej i ciepłej osoby, która go przeprowadziła i przez długi czas gotowa była wysłuchać mnie i Magdy222.
Marietko serdecznie dziękuję, że chciałaś o nas napisać.

Posted

[quote name='grazyna9915']Wspaniały pomysł!
SUPER!
Mada nasz protokolancie, prosimy o dopisanie Kaji nowego zadania.[/quote]

Nie ma sprawy tylko jest jeden problem - Pani ma notes z zadaniami. :razz: