Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jesteście wielcy!:multi: Akcja świetna. Szkoda tylko, że za późno się zorientowałam. Może i ja będę mogła kiedyś w czymś pomóc.
Basiulka brawo! Jestem pełna podziwu
:mdleje:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][I]jestem troche zawalona robota, w marcu przeprowadzka praca blaa blaa blaaa ;) Ale odnosnie mieska czekam az w firmie pojawi sie handlowiec z łodzi bede go meczyc dalej :)
co do kalenndarzy czekam na oferte ale juz nie bawem :)
dziewczyny jest coraz zimniej cobyscie powiedziały na akcje typu "kocyk" rozkleic np. na wejsciach do marketów plakaty o zbiorce kocy dla schroniska :):):)
chozby nawet jakies dywaniki [/I][/B]

Posted

Basiulka22, to bardzo dobry pomysł. Podczas akcji kilka osób przyniosły torby z kocami itp. Ja obdzwoniłam znajomych i mam właśnie w domu całą hałdę do zawiezienia:) Czekam jeszcze na kilku spóznialskich...:cool1:

Myślę ze każda ilość się przyda, ale w tej chwili po akcji w City Point wszyscy jesteśmy zajęci pomaganiem w adopcji 3 psiaków w DT u p. Grażynki. Akcja się skończyła - a pieski niestety zostały...:-( bez domku...

Jeżeli chcesz się przyłączyć, mamy plakaty do drukowania i rozwieszania - b. przydałąby się pomoc bo drukarki nawalają przy takiej ilośći...:)

Jeżeli jesteś chętna - mogę wysłać plakaty na adres maila;)

Posted

[quote name='kaja555']Przepraszam:oops:

Piesków jest chyba 5 w DT: jeszcze Mały i Nuka - oba pieski otarły się o dom:-([/quote]

Zgadza się jest jeszcze Mały (czyli Misiek) i Nuka, razem z Felusiem, Yoko i Sarą jest 5-ęć sztuk, chyba, że dodać jeszcze kociaka, który na akcji w CITY POINT miała prawie dom, ale...........

Akcja kocyk to dobry pomysł, ale przydał by się ktoś kto zaplanował by ją od początku do końca i poprowadził.

Ja na razie nie mam kiedy.
W każdym razie za niedługo będzie znowu coś nowego, ale więcej powiem jak mi coś wyjdzie.
Narazie muszę nazbierać funduszy.

Posted

[quote name='grazyna9915']I jeszcze jedno.
Plakaty są zrywane, a akcja wyborcza sprawia, że na Felusia nakleją mi jakieś męskie twarze.
Niech już te wybory się zakończą.[/quote]

To prawda, trzeba te wybory przeczekać i wtedy ruszyć z powrotem do akcji. Jak męskie twarze się wreszcie odkleją to może będzie rezultat i będzie ten jeden jedyny telefon do Felka...:razz:

A póki co, skończyłam drugi plakat Sarci, do wszystkich chętnych roześlę w poniedziałek.

Nawet jak zrywają, to przez ten moment co wiszą, pieski mają szanse...:modla::modla::modla:

Posted

A ja znowu nie mogę obejrzeć załączników na poczcie.
Chyba mnie coś trafi..............

Jutro spróbuję znowu, może mi się uda zobaczyć plakat Sarci.

W każdym razie z plakatami Felusia i tak ruszamy.

Posted

Wg mnie taka kocykowa akcja to bardzo dobry pomysł. Może rozklejenie choć kilku plakatów da jakieś rezultaty, niech choćby pare osób przyniesie po kocu dla schroniskowych biedaków... No i w internecie zadziała się oczywiście, żeby jak najwięcej ludzi było poinformowanych.

Wpadłam właśnie w tym momencie na pomysł, a właściwie jego zalążek, bo z jego wykonaniem może być kłopot. Jest dużo, dużo przeróżnych psich i kocich for w necie. Gdyby tak poprosić kilku adminów o umieszczenie reklamy naszych zwierzaków (a ściślej mówiąc strony, bo do wątku na Dogo to chyba nikt u siebie nie pozwoli zalinkować - to przecież konkurencja :cool3: )? Może pare osób by się zgodziło, a nóż na forum znajdzie się ktoś z Tychów lub okolic i zechce pomóc...
Oczywiście łatwo to się pisze, bo z tego co wiem, to na bardziej popularnych forach admini chcą zapłaty za umieszczenie banera :shake: No i jest argument przeciw, że procent ludzi z Tychów na takich stronach może być niewielki. Ale spróbować można ;)
Zarejestruję się dziś na kilku forach i wyślę PW do administratorów. Zobaczymy, co odpiszą :cool3:

EDIT
Pierwsza wersja banera:
[IMG]http://img66.imageshack.us/img66/434/beneragk8.gif[/IMG]
Będzie zalinkowany do adopcje-psow.dog.pl
Czekam na opinie ;)

Posted

[SIZE="5"]UWAGA!
Ja nadal w to nie wierzę :shake:

[CENTER][FONT="Palatino Linotype"][SIZE="7"][COLOR="DarkOrchid"]MUFKA I JAMNICZKA O NR EW. 2399 MAJĄ DOM![/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='grazyna9915']
Psiara&Nusia banerek jest wprost rewelacyjny.
Jest super.
Jest świetny.

BRAK MI SŁÓW.[/quote]

Niech Pani tak nie chwali, bo spocznę na laurach :oops::lol: Dziękuję.

[CENTER][B]Mufcia i Maja mają takiego farta!
Nareszcie domki!
Oby Im się dobrze wiodło :multi:
[/B][/CENTER]

Posted

Chyba spoczynak na laurach specowi od banerków nie grozi...:evil_lol:
A swoją drogą, to to szczera prawda, są super! I niestety nie każdy może się pochwalić takimi umiejętnościami;)

Ja na przykład nie umiem sobie zrobic nawet podpisu, a jak wyśle plakat w załączniku, to nikt go nie umie otworzyć:cool1: taki fachowiec.

Więc Psiara&Nusia tak trzymać! Bo to nie lada umięjetności!

Zwierzaki z tyskiego schroniska maja większe szanse na szczęście dzięki Twojej pracy!

Posted

Dziękuję, dziękuję!... :)
A tak przy okazji - ja kiedy zarejestrowałam się na DGM już dobry kawał czasu temu, nie wiedziałam nawet jak ustawić awatar, a co dopiero mówić o podpisie! :lol: Ale z czasem "naumiało" się tego i owego. Podobno jestem "samouk" :evil_lol:

Tymczasem czekamy niecierpliwie na wieści o nowych właścicielach innych psiaków!
Kto wie, może Mufka i Maja zapoczątkowały "tłuste lata" dla schroniska i teraz nowe domki posypią się jak z rękawa? :cool3:

Banerek stronki jest już na jednym forum! :)

Posted

[quote name='kaja555']Ja też zgłaszam pełną gotowość!:multi:

Bo już Felek, Yoko i Sarcia mają plakaty i nie wiem co dalej będe robić...w pracy...:evil_lol:[/quote]

W schronisku jest 131 psów.
Nie martw się nie pozwolimy byś się stała bezrobotna. :evil_lol:

Posted

Będziemy sadzić nowe drzewa.

Kaja na razie wstrzymaj się z plakatami Felka.
W jego sprawie miałam pierwszy telefon i to nie od chętnych do adoptowania go, lecz od byłych właścicieli, a raczej ich niepełnoletniej córki.