terra Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Mieleckie ONki ruszają na poszukiwanie domów.
Gem Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Byłoby dobrze mieć domek przed nadejściem chłodów :(
terra Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Tyle psów czeka i czeka, a domki zwlekają:shake:
Gem Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Nikt nie chce takich ślicznych ON-ków? Dziwne :roll:
terra Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Mało chętnych na mieleckie ONki:shake:
Ulka18 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Jesli wszystko pojdzie dobrze, to we wrzesniu ten DONek znajdzie dom az we Wroclawiu :kciuki: Prosze o kciuki :modla: [img]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/owczarek%20niedl%20(2).JPG[/img]
terra Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Trzymam :kciuki: :kciuki: :kciuki: może następny znajdzie dom.
terra Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Kiedyś próbowałam, ale spełzło na niczym:shake: . Przyjmuje psy z dokładnym opisem charakteru itp., ja wiem tylko tyle, co jest napisane na stronie schroniska.
Ulka18 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [SIZE="3"][COLOR="Teal"][B]DON pojedzie do Wroclawia 30.wrzesnia. Takiego maila napisala jego przyszla Pancia[/B][/COLOR][/SIZE] :multi: Reszta onkow czeka na domy.
terra Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Tyle pięknych piesków czeka w schronisku.:-( Kto pokocha chociaz jednego, no kto?
terra Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Ja niestety nic nie wiem:shake: Za to podnoszę mieleckie pieski w górę!:multi:
graynew Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='Ulka18'][SIZE=3][COLOR=teal][B]DON pojedzie do Wroclawia 30.wrzesnia. Takiego maila napisala jego przyszla Pancia[/B][/COLOR][/SIZE] :multi: Tak :) Już sie nie moge doczekać strasznie żałuje, że nie moge po niego pojechać szybciej. Praca to coś okropnego takie problemy z czasem :( W domu już wszystko i wszyscy czekaja. Onek piekny szkoda, że nie ma imienia chociaż dla niewtajemniczonych Don to też ładne imie :D Codziennie jak wracam z pracy to juz sobie myśle jak to będzie fajnie móc wyjść z psem na spacer. Strasznie mi sie ciagnie ten wrzesień :( Ja też trzymam kciuki za reszte ONków z Mielca. A co do strony anashara to jest tam troche psów i " Don" też tam sie znajduje wiec chyba te obostrzenia nie sa takie straszne. Czy ktos potrafi przyspieszyć wrzesień??
marillka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 pytałam anashara - mówił że wystawia na stronie mieleckie ONki ... nie ma przeciwwskazań trzeba mu je tylko wysłać w takim układzie opisu jak mówi
terra Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='graynew'][quote name='Ulka18'][SIZE=3][COLOR=teal][B]DON pojedzie do Wroclawia 30.wrzesnia. Takiego maila napisala jego przyszla Pancia[/B][/COLOR][/SIZE] :multi: Tak :) Już sie nie moge doczekać strasznie żałuje, że nie moge po niego pojechać szybciej. Praca to coś okropnego takie problemy z czasem :( W domu już wszystko i wszyscy czekaja. Onek piekny szkoda, że nie ma imienia chociaż dla niewtajemniczonych Don to też ładne imie :D Codziennie jak wracam z pracy to juz sobie myśle jak to będzie fajnie móc wyjść z psem na spacer. Strasznie mi sie ciagnie ten wrzesień :( Ja też trzymam kciuki za reszte ONków z Mielca. A co do strony anashara to jest tam troche psów i " Don" też tam sie znajduje wiec chyba te obostrzenia nie sa takie straszne. Czy ktos potrafi przyspieszyć wrzesień??[/quote] Witaj graynew! Jak dobrze, że pokochałaś ONka i dajesz mu dom. A czas leci, ani się obejrzysz już będziesz tuliła psiaka. A imię możemy wymyślić. Prosimy o propozycje! Ja proponuję GRYF:cool1: Musę sobie sprawdzić jakie ONki są u Anashara i uzupełni ew. listę.:roll:
marillka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 cieszę się anashar to dobry człowiek i fajna tą stronę zrobił :) myślę że umieści wysłane onki tylko ten układ informacji trzeba by zachować :)
graynew Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='terra'][quote name='graynew'] Witaj graynew! Jak dobrze, że pokochałaś ONka i dajesz mu dom. A czas leci, ani się obejrzysz już będziesz tuliła psiaka. A imię możemy wymyślić. Prosimy o propozycje! Ja proponuję GRYF:cool1: Czas leci wiem, ale jakoś powoli w tym miesiącu. A co do imienia to ja jestem otwarta na propozycjęm nie wiem tylko co tak leciwy starszy pan (DON) na to ?? :) W domu naciski na REXa bo tak nazywał sie nasz pierwszy ONek, też staruszek i też ze schroniska brany już jako leciwy pan. I dopiero on mi uświadomił, że takie stare psy są chyba najukochańsze i naprawdę jest mało takich " świrów" jak ja, którzy biorą 10 letnie albo starsze psy. No nic, ale tak czy inaczej konkurs na imię otwarty :D Czekamy na dalsze popozycje...
terra Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Graynew, jasna sprawa, że imię musi odpowiadać Wam i pieskowi. Rex to bardzo ładne imię. No ale może jeszcze ktoś zaproponuje jakieś inne? Mieleckie psiaki czekają, by ktoś je pokochał.
Recommended Posts