Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesli wszystko pojdzie dobrze, to we wrzesniu ten DONek znajdzie dom az we Wroclawiu :kciuki: Prosze o kciuki :modla:
[img]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/owczarek%20niedl%20(2).JPG[/img]

Posted

Kiedyś próbowałam, ale spełzło na niczym:shake: .
Przyjmuje psy z dokładnym opisem charakteru itp., ja wiem tylko tyle, co jest napisane na stronie schroniska.

Posted

[SIZE="3"][COLOR="Teal"][B]DON pojedzie do Wroclawia 30.wrzesnia. Takiego maila napisala jego przyszla Pancia[/B][/COLOR][/SIZE] :multi:

Reszta onkow czeka na domy.

Posted

[quote name='Ulka18'][SIZE=3][COLOR=teal][B]DON pojedzie do Wroclawia 30.wrzesnia. Takiego maila napisala jego przyszla Pancia[/B][/COLOR][/SIZE] :multi:

Tak :) Już sie nie moge doczekać strasznie żałuje, że nie moge po niego pojechać szybciej. Praca to coś okropnego takie problemy z czasem :( W domu już wszystko i wszyscy czekaja. Onek piekny szkoda, że nie ma imienia chociaż dla niewtajemniczonych Don to też ładne imie :D Codziennie jak wracam z pracy to juz sobie myśle jak to będzie fajnie móc wyjść z psem na spacer. Strasznie mi sie ciagnie ten wrzesień :(
Ja też trzymam kciuki za reszte ONków z Mielca.
A co do strony anashara to jest tam troche psów i " Don" też tam sie znajduje wiec chyba te obostrzenia nie sa takie straszne.
Czy ktos potrafi przyspieszyć wrzesień??

Posted

[quote name='graynew'][quote name='Ulka18'][SIZE=3][COLOR=teal][B]DON pojedzie do Wroclawia 30.wrzesnia. Takiego maila napisala jego przyszla Pancia[/B][/COLOR][/SIZE] :multi:

Tak :) Już sie nie moge doczekać strasznie żałuje, że nie moge po niego pojechać szybciej. Praca to coś okropnego takie problemy z czasem :( W domu już wszystko i wszyscy czekaja. Onek piekny szkoda, że nie ma imienia chociaż dla niewtajemniczonych Don to też ładne imie :D Codziennie jak wracam z pracy to juz sobie myśle jak to będzie fajnie móc wyjść z psem na spacer. Strasznie mi sie ciagnie ten wrzesień :(
Ja też trzymam kciuki za reszte ONków z Mielca.
A co do strony anashara to jest tam troche psów i " Don" też tam sie znajduje wiec chyba te obostrzenia nie sa takie straszne.
Czy ktos potrafi przyspieszyć wrzesień??[/quote]

Witaj graynew! Jak dobrze, że pokochałaś ONka i dajesz mu dom.
A czas leci, ani się obejrzysz już będziesz tuliła psiaka.
A imię możemy wymyślić.
Prosimy o propozycje!
Ja proponuję GRYF:cool1:

Musę sobie sprawdzić jakie ONki są u Anashara i uzupełni ew. listę.:roll:

Posted

[quote name='terra'][quote name='graynew']

Witaj graynew! Jak dobrze, że pokochałaś ONka i dajesz mu dom.
A czas leci, ani się obejrzysz już będziesz tuliła psiaka.
A imię możemy wymyślić.
Prosimy o propozycje!
Ja proponuję GRYF:cool1:

Czas leci wiem, ale jakoś powoli w tym miesiącu. A co do imienia to ja jestem otwarta na propozycjęm nie wiem tylko co tak leciwy starszy pan (DON) na to ?? :) W domu naciski na REXa bo tak nazywał sie nasz pierwszy ONek, też staruszek i też ze schroniska brany już jako leciwy pan.
I dopiero on mi uświadomił, że takie stare psy są chyba najukochańsze i naprawdę jest mało takich " świrów" jak ja, którzy biorą 10 letnie albo starsze psy.
No nic, ale tak czy inaczej konkurs na imię otwarty :D Czekamy na dalsze popozycje...

Posted

Graynew, jasna sprawa, że imię musi odpowiadać Wam i pieskowi.
Rex to bardzo ładne imię.
No ale może jeszcze ktoś zaproponuje jakieś inne?

Mieleckie psiaki czekają, by ktoś je pokochał.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...