Yorija Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Małe czarne znalazły domy. Weci się postarali. A dokąd to tak na wakacje bez nas? Baron słyszysz? Pogodę Ci popsuliśmy chyba z tęsknoty. Quote
Yorija Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 No to wyszło na to, że teraz nocne spacerki ze mną Ci pozostały chłopie. Quote
madcat1981 Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Ja zaglądam, ale spacerować mi się w nocy nie chce;-) Quote
Yorija Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 no dziś to był ładny dzień na spacer Quote
agata51 Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Już jestem, Baronie. I znów Betka i Mixer tropiły. Quote
Yorija Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='agata51']Już jestem, Baronie. I znów Betka i Mixer tropiły.[/QUOTE] no nareszcie - co on będzie tak sypiał po nocy Quote
agata51 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='Yorija']Małe czarne znalazły domy. Weci się postarali. A dokąd to tak na wakacje bez nas? Baron słyszysz? Pogodę Ci popsuliśmy chyba z tęsknoty.[/QUOTE] Cieszę się, że nie zostałaś z małymi czarnymi. One pewnie też się cieszą. A pogodę rzeczywiście popsuliście. Z tęsknoty - akurat! Matko, jak ja marzłam!!! [quote name='madcat1981']Ja zaglądam, ale spacerować mi się w nocy nie chce;-)[/QUOTE] Kasiu, a kto by cię po nocy na spacery wyciągał! [quote name='Yorija']no nareszcie - co on będzie tak sypiał po nocy[/QUOTE] Noc nie jest do spania - zrobiła się, kurczę, moda na skróty myślowe - tylko do spa[B]cerowan[/B]ia. Quote
agata51 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Baronie, piękne dni nastały dla nas, wyżłów. Quote
agata51 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Baronie, cudne dni nastały dla nas, wyżłów. Październik jest nasz! Quote
Yorija Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 I noce Wasze. Pachnie i ładnie wygląda ten październik, no... Quote
agata51 Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 [quote name='Yorija']I noce Wasze. Pachnie i ładnie wygląda ten październik, no...[/QUOTE] Przestał!!! Zimno jak w psiarni :placz: Quote
Yorija Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='agata51']Znów jest pięknie. I cieplutko będzie![/QUOTE] O jak ciepło. Teraz mam jeszcze otwarty balkon. Ale mam "Sajgon". Szucz moja po operacji - listwa mleczna jedna poszła, sparaliżowany kot Maniek. I pracy po kokardę - nowy projekt - się zaczyna przebieranie nóżkami bo ma wystartować w styczniu a postęp prac wygląda kiepsko. Czuję się jak bym nie zaglądała tutaj rok. Quote
agata51 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 A bo czas tak szybko leci. Ja balkonu nocą otwierać nie mogę, bo jagdterierka jazgocze. A trochę sajgonu też mam - z głową Holki coraz gorzej. Quote
Yorija Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='agata51']Baronie, nie lubię listopada.[/QUOTE] bywa słoneczny... Quote
Yorija Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Jak Holka? U mnie nadal sparaliżowany Maniek. Z białaczką. I chyba jednak nie będzie chodził bo kręgosłup jednak złamany. Quote
agata51 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 W sobotę odprowadziliśmy Holkę za TM. Yorijko, widać mnie łatwiej podjąć tę najtrudniejszą z decyzji. Już taka zołza jestem. Brakuje mi jej jak cholera. Who's next? Dzisiaj policzyłam i wyszło mi, że Mixer ma ca 12 lat. Baronie, a ty żyjesz jeszcze? Quote
Yorija Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Miałyście szczęści i Holka i Ty, że miałyście siebie i resztę futer. Przytulam jeśli to cokolwiek da. Niestety musiałam też podjąć te najtrudniejsze z decyzji. Marzy mi się taki rok, żeby nie było trzeba. No ale jak tak gdy co rusz trafia się staruszek. No i też się "rozglądam" kto dalej. Ale samo się znajdzie. Mój porażeniec pojechał do Krakowa. Po za zapaleniem pęcherza to ma się całkiem nieźle. Na zabawy mu się zbiera. Jego czas jeszcze nie nadszedł. A Mixer... no chłopie - piękny wiek. Piękny. Quote
agata51 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 (edited) Przytulanie dało. Nawet nie wiesz, ile. A pokażę Holkę Baronowi, co tam, niech ma. [IMG]http://img22.imageshack.us/img22/8821/dsc04341.jpg[/IMG] Mixer, czarny nochal, chlapta cię ozorem. "Chlapta" to nie jest za bardzo po polsku, ale on to robi. I cóż ja na to poradzę? Edited December 6, 2013 by agata51 Quote
Yorija Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Jakie one piękne. Czarnuchy jedne. Baronie Ty też w ich typie. Z nochalem wielkim i czarnym. Ksawery dał Tobie w kość? Wiesz Agato - ja się tak strasznie boję, że gdy znów tu zaglądnę ktoś wpiszę kolejną smutną wieść. Coś za dużo tych nochali i łapek się ostatnio pożegnało. Tak bez do widzenia... Smutno jak cholera. Quote
agata51 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Ja chyba jestem skazana na czarne nochale - nawet moje rude tymczasy miały czarne nochale. W końcu zamarzy mi się jakiś biały bulterier z różowym, zobaczysz. Baron ma (jeśli ma) jakieś 12/13 lat. Tyle co Mixer. Też się boję tu zaglądać. Quote
Yorija Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Moje biszkoptowe/rude/płowe/białe/pszeniczne też mają czarne nochale. i co będzie? Tyle lat i tylko nadzieja jeszcze pozostała. A Baron ma wydarzenie na fb? Miał kiedyś? Quote
agata51 Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Pojęcia nie mam. Nie istnieję na FB. Nawet nie wiem, czy ma jakieś ogłoszenia. Jeśli to zbiorowe schroniskowe. "Co będzie?" Naprawdę chcesz, żebym ci odpowiedziała? Quote
Recommended Posts