AgaGP Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Oto najnowsze zdjęcia z wczorajszego spaceru od Anety i Wiktora: Dziś Apacz ze swoimi koleżankami był na spacerku w Lasku Łagiewnickim. Chłopak bardzo ładnie spacerował a jeszcze ładniej prosił o smaczki Api ze swoimi koleżankami Api czeka na smaczki Apacz wśród piesków Api wie, co Ewa ma w torbie tak ładnie Api prosi Quote
AgaGP Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 A tu opinie o słodziaczku: Cytat: eSka w Dzisiaj o 00:02:21 Piękny, mądry i bardzo inteligentny. Apacz podbił moje serce od pierwszej chwili kiedy go ujrzałam, ale jaką On przeszedł będąc u Swych Opiekunów metamorfozę, to Pies nie do poznania. Aneta i Wiktor, Apacz i do tych zalet trzeba dodać: wielki pieszczoch Quote
KasiaT Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Chłopakowi nalezy sie najwspanialszy domek na świecie ,a jemu DT wielkie ukłony za taka przepiekną metamorfozę Quote
AgaGP Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Słodziak na dobranoc: Nie przeszkadzać, Api śpi Quote
AgaGP Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Najnowsze zdjęcia z wczoraj od Anety i Wiktora: Szaleństwa Apacza z Luną Quote
AgaGP Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 I dzisiejsze zdjęcia Apacza: Api wśród krzewów Api szuka za siatką psa sąsiada, może da się oszczekać Apacz sprawdza teren, czy nie ma kretów Quote
rita60 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 No co ty Apacz...nie można tak traktować blondyneczki;):evil_lol: http://img827.imageshack.us/img827/1448/dsos.jpg Quote
Marycha35 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Małgoniu soreczki, że na PW nie dałam znać jak cudownie trafił Apacz:):):) Na starym wątku jest odsyłacz do tego;) Żałuję, że jestem poza Łodzią, spacerek pycha mi koło nosa przeszedł. Ale Apacz do schrupania, taki wesoły, nie ma śladu po smutasku z zakichanej działki!!! Quote
AgaGP Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 A oto zdjęcia z wczoraj od Anety i Wiktora:Apacz doskonale dogaduje się z naszymi dziewczynami: z Lunką - dobrze jest się pobawić, zaś Baja to szefowa -jej trzeba słuchać Api z Bają ... lepiej już od niej odejdę a tak Baja śpi koło Apacza Quote
ktiger Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 No i kolejny weekend przed nami... ale ten czas szybko leci Quote
AgaGP Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 I fotki z dnia dzisiejszego: Api i Baja wspólnie śpią na kanapie Quote
AgaGP Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Nowe wiesci od Anety i Wiktora: Apacz uwielbia smaczki, zwłaszcza te przygotowywane przez Wiktora Api je uszko wieprzowe Taki mały, grzeczny piesek ze mnie A tak sobie biegam ..... a tak szukam śladów kotów (chyba dzisiejszej nocy duuużżo ich chodziło) Api nie lubi aparatu, gdy tylko może to ucieka i chowa się w krzakach jednak długo tam nie siedzi Quote
Recommended Posts