Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maja602']A co z bazarkiem, na który wysłałam troche drobiazgów? Może nie były to bardzo wartościowe rzeczy ale parę zł. by było dla suni.[/QUOTE]
bylam w trakcie przeprowadzki ... fanty wyslalam innej \cioteczce bo bez neta i tak nie dam rady zrobic
dorzucilam jeszcze 2 paczki od siebie /na potrzeby niewidomej \grafi i wtedy dolaczy sie ta sunie do bazarku ale jeszcze bazarku nie ma
Elza22 a co u suni czy byla juz sterylka? czy domek jeszcze czeka na decyzje co do adopcji jak sie przedstawia teraz sytuacja
mysle,ze trzeba wpisac uzbierana z bazarku kwote w finansach suni/ta z bazarku skarpetkowego i cos zdecydowac co z tymi pieniazkami dalej, bo rowniez Cioteczki mdk8 i maja602 wplacily

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Co z bazarkiem dla suni?
Tymczasem zapraszam na bazarek dla Teriego. Grozi mu powrót do schroniska.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248049-KOSMETYKI-UBRANIA-KSIĄŻKI-super-bazar-dla-Teriego!-do-15-11-20-00[/URL]

• 1 month later...
Posted

[quote name='maja602']Co słychać w sprawie suni? Czy sterylka została zrobiona? Były na to zbierane pieniadze. Co z bazarkiem dla suni? Wysłałam fanty i o bazarku nic nie słyszałam.[/QUOTE]

minelo sporo czasu
zapytam asiuniab co z bazarkiem rzeczy wyslalam ale mial robic ktos inny

Posted

[quote name='beataczl']minelo sporo czasu
zapytam asiuniab co z bazarkiem rzeczy wyslalam ale mial robic ktos inny[/QUOTE]

bazarek bedzie w styczniu jak asiuniab bedzie miala urlop, do tamtej cioteczki dalej kolejka bazarkowa nie odczekamy sie.
gdybym wiedziala,ze tak dlugo to bedzie y\trwalo to bym szybciej sama zrobila moze po 2 mcach ale juz byloby wczesniej..

Posted

[quote name='Elza22']Niestety nie udało mi się pomóc suni:-(;-(;-( Przeprowadziłam się wiec już nie będę widywać dziewczynki. Niestety będę musiała zamknąć wątek[/QUOTE]

pewnie juz urodzila male...:(