beataczl Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='maja602']A co z bazarkiem, na który wysłałam troche drobiazgów? Może nie były to bardzo wartościowe rzeczy ale parę zł. by było dla suni.[/QUOTE] bylam w trakcie przeprowadzki ... fanty wyslalam innej \cioteczce bo bez neta i tak nie dam rady zrobic dorzucilam jeszcze 2 paczki od siebie /na potrzeby niewidomej \grafi i wtedy dolaczy sie ta sunie do bazarku ale jeszcze bazarku nie ma Elza22 a co u suni czy byla juz sterylka? czy domek jeszcze czeka na decyzje co do adopcji jak sie przedstawia teraz sytuacja mysle,ze trzeba wpisac uzbierana z bazarku kwote w finansach suni/ta z bazarku skarpetkowego i cos zdecydowac co z tymi pieniazkami dalej, bo rowniez Cioteczki mdk8 i maja602 wplacily Quote
maja602 Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Co z bazarkiem dla suni? Tymczasem zapraszam na bazarek dla Teriego. Grozi mu powrót do schroniska. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248049-KOSMETYKI-UBRANIA-KSIĄŻKI-super-bazar-dla-Teriego!-do-15-11-20-00[/URL] Quote
maja602 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Co słychać w sprawie suni? Czy sterylka została zrobiona? Były na to zbierane pieniadze. Co z bazarkiem dla suni? Wysłałam fanty i o bazarku nic nie słyszałam. Quote
beataczl Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='maja602']Co słychać w sprawie suni? Czy sterylka została zrobiona? Były na to zbierane pieniadze. Co z bazarkiem dla suni? Wysłałam fanty i o bazarku nic nie słyszałam.[/QUOTE] minelo sporo czasu zapytam asiuniab co z bazarkiem rzeczy wyslalam ale mial robic ktos inny Quote
Elza22 Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 Niestety nie udało mi się pomóc suni:-(;-(;-( Przeprowadziłam się wiec już nie będę widywać dziewczynki. Niestety będę musiała zamknąć wątek Quote
beataczl Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='beataczl']minelo sporo czasu zapytam asiuniab co z bazarkiem rzeczy wyslalam ale mial robic ktos inny[/QUOTE] bazarek bedzie w styczniu jak asiuniab bedzie miala urlop, do tamtej cioteczki dalej kolejka bazarkowa nie odczekamy sie. gdybym wiedziala,ze tak dlugo to bedzie y\trwalo to bym szybciej sama zrobila moze po 2 mcach ale juz byloby wczesniej.. Quote
beataczl Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='Elza22']Niestety nie udało mi się pomóc suni:-(;-(;-( Przeprowadziłam się wiec już nie będę widywać dziewczynki. Niestety będę musiała zamknąć wątek[/QUOTE] pewnie juz urodzila male...:( Quote
Ewanka Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Smutne, że nie udało się pomóc suni :( Quote
Elza22 Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 Całkiem zapomniałam że były wpłaty na sterylkę [B]mdk8 -10zł [B]maja602-30 zł poproszę numery konta zrobię zwrot. [/B][/B] Quote
mdk8 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 mojej wpłaty na razie nie oddawaj. Może przyda się dla tego malucha z łańcucha.... Quote
Recommended Posts