marymek Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Oo, bry EveLka :loveu: Ja już do łózia lece, bom zmęczona a jutro szkoła :placz: Ale jak wróce to na dogo wpadne, może jakieś zdjęcia przyniosę :lol: Dzięki za kciuki, przydadzą się :loveu: ;-) Quote
AneQ Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Hej.:cool3: Faktycznie, Rolficzek to piękne 'maleństwo' :lol::loveu: Quote
Dorkaa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 ,,maleństwo" , dobrze to ujęłaś AneQ :D Już weekend :) Quote
diabelkowa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 boziu boziu jaka on ma slodka mordeczke:loveu: Quote
AneQ Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Dorkaa'],,maleństwo" , dobrze to ujęłaś AneQ :D Już weekend :)[/quote] Taaak... Przecież to takie malutkie, słodkie maleństwo.:lol::eviltong: Ja też się cieszę, że to już weekend.:multi: Quote
marymek Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Hej AneQ :loveu: Witamy diabełkową u nas :loveu: :D Rofeś się cieszy że już weekend, bo w weekend mamy dla niego więcej czasu :p Jutro weterynarz, brat zdaje na Prawo Jazdy ... liczymy na kciuki z waszej strony :cool3: Quote
basia bonnie Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Hej :loveu: trzymamy mocno kciukasy! ;) Quote
panienkabubu Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 no to trzymam kciuki, mój Marcin zdał za 1 razem we wtorek w Tychach :) Quote
marymek Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Dzięki za kciuki :loveu: Kasia - no właśnie też w Tychach zdaje, mam nadzieje że za pierwszym razem zda, bo jak nie ... :roll: Quote
panienkabubu Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='marymek']Dzięki za kciuki :loveu: Kasia - no właśnie też w Tychach zdaje, mam nadzieje że za pierwszym razem zda, bo jak nie ... :roll:[/quote] Będzie dobrze :) Tychy są najprostsze :) Największa zdawalność tam jest :) Ja też zdałam w Tychach za pierwszym razem :) z takim egzaminatorem w okularach miałam ;) Quote
marymek Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='panienkabubu']Będzie dobrze :) Tychy są najprostsze :) Największa zdawalność tam jest :) Ja też zdałam w Tychach za pierwszym razem :) z takim egzaminatorem w okularach miałam ;)[/quote] No zobaczymy jak mu pójdzie. Chociaż on samochodem jeździ od zawsze :lol: Nie ma takiej opcji żeby nie zdał :lol: Wiecie co? Ide sie wyspać bo jutro mam męczący dzień :shake: Dobranoc wszystkim pozytywnie zakręconym na punkcie psowatych, bernardynków przede wszystkim :loveu: PS: Rofeś grzeczne dziecko, śpi, bo już po wieczorynce :loveu: :grins: Quote
marymek Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Witam się porannie :loveu: Mam wspaniałą wiadomość - mój brat zdał :multi: Dobra, uciekam do obowiązków, foty może będą wieczorkiem, ale nie obiecuje :eviltong: Quote
Rybka_39 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Śliczny bernardyn:loveu: U nas kiedyś podobny biegał sobie...chyba był bezdomny...:roll: Quote
AneQ Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='marymek']Witam się porannie :loveu: Mam wspaniałą wiadomość - mój brat zdał :multi: Dobra, uciekam do obowiązków, foty może będą wieczorkiem, ale nie obiecuje :eviltong:[/quote] Cieszymy się. Gratulacje dla Twojego brata. :multi: Mamy nadzieję, że foty będą. :razz: :mad: Quote
Dorkaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Gratki :) AneQ - foty z prawka czy Rolfa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:? Quote
marymek Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 No właśnie :lol: Chcecie foty rolfka czy mojego brata jak zdawał? :lol: Quote
AneQ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Dorkaa'] AneQ - foty z prawka czy Rolfa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:?[/quote] [quote=marymek; 7627361]No właśnie:lol: Chcecie foty rolfka czy mojego brata jak zdawał? :lol:[/quote] Foteczki Rolfinia oczywiście. :loveu::razz: A gratulacje się należą dla Twojego brata. :eviltong: Quote
panienkabubu Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Czesc:) jak tam Rolfik? Dasz troche jego fotek? :) Quote
marymek Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Już, już jestem :) Rolfik ma się bardzo dobrze :loveu: Wróciła mu energia, apetyt, i znowu jest tak: je --> śpi --> szaleje --> śpi -->je --> śpi --> szaleje, czyli tak jak zawsze :loveu: Fotki będą, jak je zgram na kompa ;) Quote
Recommended Posts