Jump to content
Dogomania

Rolf - ideał psa, bernardyna, przyjaciela ... [']['][']

Recommended Posts

Posted

[quote name='panienkabubu']taaaaaaaaaaaaaaaaaak:evil_lol: zostawie wszystkie :evil_lol:[/quote]

kurcze :loveu:
powiedzmy że będzie 10 maluszków, za rok ... wyjdziesz na spacer, 12 smyczy w dłoni i pomyśl sobie że każdy pies pobiegnie w inną strone :lol:
matko, ale Ci zazdroszcze :evil_lol:

• Replies 921
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marymek']heja :loveu:
dopiero teraz Cie zauważyłam :lol:
tzn. że nie tylko rolfik sie ślini, dzięki pocieszyłaś mnie :evil_lol:[/quote]
Jejku.... wydało się:oops::oops::oops::oops::evil_lol:

Posted

[quote name='marymek']kurcze :loveu:
powiedzmy że będzie 10 maluszków, za rok ... wyjdziesz na spacer, 12 smyczy w dłoni i pomyśl sobie że każdy pies pobiegnie w inną strone :lol:
matko, ale Ci zazdroszcze :evil_lol:[/QUOTE]
hahahah, już to sobie wyobrażam, musiałabym mieć 10metrowe smycze, żeby móc je wszystkie utrzymać, hahaha, błagam nie pisz tak, bo jeszcze wykrakasz, że naprawde z nimi zostane i nikt nie kupi :evil_lol:

Posted

[quote name='goldenka245']Jejku.... wydało się:oops::oops::oops::oops::evil_lol:[/quote]

no widzisz sierotko? :lol:
teraz sie pewnie ślinisz skulona pod biurkiem ze strachu :evil_lol:

[QUOTE]hahahah, już to sobie wyobrażam, musiałabym mieć 10metrowe smycze, żeby móc je wszystkie utrzymać, hahaha, błagam nie pisz tak, bo jeszcze wykrakasz, że naprawde z nimi zostane i nikt nie kupi :evil_lol:[/QUOTE]

oj tam, najwyżej sie podzielimy, Ty pięć i ja pięć i będzie gites :razz: :evil_lol:

[QUOTE]Marysia, wklej jakieś nowe fotki Rolfika, no przecież my się już za nim stęskniliśmy :cool3: :loveu: :loveu:[/QUOTE]

nie ma sprawy, tylko musze poszukać jakichś na których rolfo jest czysty, pachnący i bez ślin :loveu: :cool3:

[QUOTE]Rolfik jest imponujacy :razz:[/QUOTE]

miło mi to słyszeć :loveu:
mi to on imponuje tylko tym, ze nawet jak coś zbroi to sie nie przejmuje, robi mine jakby chciał powiedzieć ,,No co? w końcu żyje sie tylko raz" i idzie dalej do swoich zajęć :p

Posted

[quote name='marymek']no widzisz sierotko? :lol:
teraz sie pewnie ślinisz skulona pod biurkiem ze strachu :evil_lol:
[/quote]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Skąd wiesz? :O Skąd wiesz?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Dzień dobry:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='goldenka245']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Skąd wiesz? :O Skąd wiesz?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Dzień dobry:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]

No widzisz, przede mna nic sie nie ukryje :evil_lol:
bry dzionek :loveu:

Posted

[quote name='goldenka245']Bry dzionek, dzionek bry dzik ma bardzo ostre kły:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Już się nie moge doczekać wiesz czego:loveu:
RYWALIZACJA!:diabloti:
:evil_lol:[/quote]

wiem, wiem :loveu:
tez sie nie moge doczekać :cool3:
ale bedziemy w innych grupach wiekowych :eviltong:
w każdym razie ... podbijemy ringi (a raczej pobijemy sędziów :lol:) :multi:

Posted

[quote name='marymek']wiem, wiem :loveu:
tez sie nie moge doczekać :cool3:
ale bedziemy w innych grupach wiekowych :eviltong:
w każdym razie ... podbijemy ringi (a raczej pobijemy sędziów :lol:) :multi:[/quote]
Ej to i tak ja będe sama i ty!:diabloti:
:evil_lol:

Posted

[quote name='goldenka245']Ej to i tak ja będe sama i ty!:diabloti:

tak, więc obie mamy zapewnioną I lokate, a kto zgarnie Zw. Dnia to sie okaże :diabloti: :megagrin:

Posted

[quote name='marymek']tak, więc obie mamy zapewnioną I lokate, a kto zgarnie Zw. Dnia to sie okaże :diabloti: :megagrin:[/quote]
Wiadomo, że ja:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Bo ja jestem IDEALNA:diabloti:
:evil_lol:

Posted

[quote name='goldenka245']Wiadomo, że ja:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Bo ja jestem IDEALNA:diabloti:

no baaa :lol:
nawet nie śmiem zaprzeczyć :cool3:

Posted

[quote name='goldenka245']No widzisz:cool1:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wiesz, że masz do mnie przyjechać :P[/quote]

No jasne, ale dopiero przez wakacje :eviltong:

nie mam chwilowo aparatu, pożyczyłam kuzynkowi ale jak mi odda to wam nowe fotki powstawiam :loveu:

Posted

[quote name='marymek']No jasne, ale dopiero przez wakacje :eviltong:

nie mam chwilowo aparatu, pożyczyłam kuzynkowi ale jak mi odda to wam nowe fotki powstawiam :loveu:[/quote]
Kuzynowi?:-o A co on chce zdjęcia samochodom robić?:-o Pfff.... my wolimy Rolfka!:loveu::loveu:

Posted

Hej sierrroto
A ja dzisiaj w Radomiu bernardynki oglądałam.... A ty nie e :eviltong: (tylko, że sprzed obiektywu uciekały...:cool3:)
I wkurzyłam się bo p.Marcinkowska przedłużyła MP o dwie godziny, miałam nadzieję, że zostanę, a musiałam spieszyć na pociąg... :shake: :shake: :angryy:
Pogadamy na gg :cool3:
Jeszcze coś- o czym się tu gada?! Hem? Be ze mnie? :eviltong: (Bez emnie, Bez mnie- Boże, jak to się pisze? :o) Goldenka, Maryśka, mówicie o Ustroniu czy Krakowie? Bo jak o Krakowie tio wiecie... możecie sobie marzyć o Zw Dnia bo... ja wsio zgarne z grzywaczem :fadein: :cool3:
(:grin: :grin: :grin:)

Posted

[quote name='EveL']Hej sierrroto
A ja dzisiaj w Radomiu bernardynki oglądałam.... A ty nie e :eviltong: (tylko, że sprzed obiektywu uciekały...:cool3:)
I wkurzyłam się bo p.Marcinkowska przedłużyła MP o dwie godziny, miałam nadzieję, że zostanę, a musiałam spieszyć na pociąg... :shake: :shake: :angryy:
Jeszcze coś- o czym się tu gada?! Hem? Be ze mnie? :eviltong: (Bez emnie, Bez mnie- Boże, jak to się pisze? :o) Goldenka, Maryśka, mówicie o Ustroniu czy Krakowie? Bo jak o Krakowie tio wiecie... możecie sobie marzyć o Zw Dnia bo... ja wsio zgarne z grzywaczem :fadein: :cool3:
(:grin: :grin: :grin:)[/QUOTE]
jak masz zdjęcia, to bardzo proszę, bo oba bernardyny, to moje znajome, bo dwie suczki były :loveu::loveu:

marymek, JH sie szykuje? :cool3: z rolfikiem?:cool3:

Posted

[quote]Hej sierrroto
I wkurzyłam się bo p.Marcinkowska przedłużyła MP o dwie godziny, miałam nadzieję, że zostanę, a musiałam spieszyć na pociąg... :shake: :angryy:
Jeszcze coś- o czym się tu gada?! Hem? Be ze mnie? :eviltong: (Bez emnie, Bez mnie- Boże, jak to się pisze? :-o) Goldenka, Maryśka, mówicie o Ustroniu czy Krakowie? Bo jak o Krakowie tio wiecie... możecie sobie marzyć o Zw Dnia bo... ja wsio zgarne z grzywaczem :fadein:
(:grin: :grin: :grin:)[/quote]mówimy Evel o Ustroniu, bo wiemy że w KrK nie mamy z Tobą szans :p
(ile dałaś w kopercie? :cool3:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote]o! ja też będę w krk i ustroniu :cool3::loveu:[/quote]jak miło :loveu:

[quote]ak masz zdjęcia, to bardzo proszę, bo oba bernardyny, to moje znajome, bo dwie suczki były :loveu::loveu:

marymek, JH sie szykuje? :cool3: z rolfikiem?:cool3:[/quote]ano sie szykuje :cool3:
bez rolfka :eviltong:
ale w sprawie JH mam do Ciebie interes (a raczej do mnie, ale bedziesz miała w nim swój "udział" :lol:), ocz. nie chce pożyczać Halszki, nic związanego z pozyczaniem psa, cosik inego, ale wstydze sie zapytać :oops:

[quote]No niestety nie mam fotek :placz:[/quote]i kto tu jest sierotą? :cool1::cool1:

Posted

[quote name='marymek']mówimy Evel o Ustroniu, bo wiemy że w KrK nie mamy z Tobą szans :p
(ile dałaś w kopercie? :cool3:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
No i po jakiego bernardyna piszesz takie rzeczy na publicznym forum?! Już ci nie powiem żadnej tajemnicy bolku :diabloti:

[quote name='marymek']ale w sprawie JH mam do Ciebie interes (a raczej do mnie, ale bedziesz miała w nim swój "udział" :lol:), ocz. nie chce pożyczać Halszki, nic związanego z pozyczaniem psa, cosik inego, ale wstydze sie zapytać :oops:[/quote]
Bolku, pytaj się Kasi, bo nie zdążysz do Krakowa, mimo, że poszli ci na ręke i przedłużyli termin do końca maja :cool3:

[quote name='marymek']i kto tu jest sierotą? :cool1::cool1:[/quote]
Eeee? Ty bolku...:eviltong:

Posted

[quote name='EveL']No i po jakiego bernardyna piszesz takie rzeczy na publicznym forum?! Już ci nie powiem żadnej tajemnicy bolku :diabloti: [/quote]

pseplasam Loleczku :loveu:
nigdy więcej nie powiem, że dajesz sędziom łapówki, obiecuje :loveu: :lol:

[quote]Bolku, pytaj się Kasi, bo nie zdążysz do Krakowa, mimo, że poszli ci na ręke i przedłużyli termin do końca maja :cool3: [/quote]

a nie mówiłam że przedłużą? :cool3:
Kasi zapytam jak sie jakoś w sobie pozbieram, bo troche sie boje :roll:
a nie wiem czy do Kraka sie odważe :eviltong:
ale Ustron - musze byc :cool3:

[quote]Eeee? Ty bolku...:eviltong:[/quote]

widze że musze Cie oświecić - Ty Lolas :evil_lol: