marymek Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 [quote name='panienkabubu']taaaaaaaaaaaaaaaaaak:evil_lol: zostawie wszystkie :evil_lol:[/quote] kurcze :loveu: powiedzmy że będzie 10 maluszków, za rok ... wyjdziesz na spacer, 12 smyczy w dłoni i pomyśl sobie że każdy pies pobiegnie w inną strone :lol: matko, ale Ci zazdroszcze :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='marymek']heja :loveu: dopiero teraz Cie zauważyłam :lol: tzn. że nie tylko rolfik sie ślini, dzięki pocieszyłaś mnie :evil_lol:[/quote] Jejku.... wydało się:oops::oops::oops::oops::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='marymek']kurcze :loveu: powiedzmy że będzie 10 maluszków, za rok ... wyjdziesz na spacer, 12 smyczy w dłoni i pomyśl sobie że każdy pies pobiegnie w inną strone :lol: matko, ale Ci zazdroszcze :evil_lol:[/QUOTE] hahahah, już to sobie wyobrażam, musiałabym mieć 10metrowe smycze, żeby móc je wszystkie utrzymać, hahaha, błagam nie pisz tak, bo jeszcze wykrakasz, że naprawde z nimi zostane i nikt nie kupi :evil_lol: Quote
EveL_ Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Marysia, wklej jakieś nowe fotki Rolfika, no przecież my się już za nim stęskniliśmy :cool3: :loveu: :loveu: Quote
marymek Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 [quote name='goldenka245']Jejku.... wydało się:oops::oops::oops::oops::evil_lol:[/quote] no widzisz sierotko? :lol: teraz sie pewnie ślinisz skulona pod biurkiem ze strachu :evil_lol: [QUOTE]hahahah, już to sobie wyobrażam, musiałabym mieć 10metrowe smycze, żeby móc je wszystkie utrzymać, hahaha, błagam nie pisz tak, bo jeszcze wykrakasz, że naprawde z nimi zostane i nikt nie kupi :evil_lol:[/QUOTE] oj tam, najwyżej sie podzielimy, Ty pięć i ja pięć i będzie gites :razz: :evil_lol: [QUOTE]Marysia, wklej jakieś nowe fotki Rolfika, no przecież my się już za nim stęskniliśmy :cool3: :loveu: :loveu:[/QUOTE] nie ma sprawy, tylko musze poszukać jakichś na których rolfo jest czysty, pachnący i bez ślin :loveu: :cool3: [QUOTE]Rolfik jest imponujacy :razz:[/QUOTE] miło mi to słyszeć :loveu: mi to on imponuje tylko tym, ze nawet jak coś zbroi to sie nie przejmuje, robi mine jakby chciał powiedzieć ,,No co? w końcu żyje sie tylko raz" i idzie dalej do swoich zajęć :p Quote
goldenka245 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='marymek']no widzisz sierotko? :lol: teraz sie pewnie ślinisz skulona pod biurkiem ze strachu :evil_lol: [/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Skąd wiesz? :O Skąd wiesz?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dzień dobry:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
marymek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 [quote name='goldenka245']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Skąd wiesz? :O Skąd wiesz?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dzień dobry:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] No widzisz, przede mna nic sie nie ukryje :evil_lol: bry dzionek :loveu: Quote
goldenka245 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Bry dzionek, dzionek bry dzik ma bardzo ostre kły:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Już się nie moge doczekać wiesz czego:loveu: RYWALIZACJA!:diabloti: :evil_lol: Quote
marymek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 [quote name='goldenka245']Bry dzionek, dzionek bry dzik ma bardzo ostre kły:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Już się nie moge doczekać wiesz czego:loveu: RYWALIZACJA!:diabloti: :evil_lol:[/quote] wiem, wiem :loveu: tez sie nie moge doczekać :cool3: ale bedziemy w innych grupach wiekowych :eviltong: w każdym razie ... podbijemy ringi (a raczej pobijemy sędziów :lol:) :multi: Quote
goldenka245 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='marymek']wiem, wiem :loveu: tez sie nie moge doczekać :cool3: ale bedziemy w innych grupach wiekowych :eviltong: w każdym razie ... podbijemy ringi (a raczej pobijemy sędziów :lol:) :multi:[/quote] Ej to i tak ja będe sama i ty!:diabloti: :evil_lol: Quote
marymek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 [quote name='goldenka245']Ej to i tak ja będe sama i ty!:diabloti: :evil_lol:[/quote] tak, więc obie mamy zapewnioną I lokate, a kto zgarnie Zw. Dnia to sie okaże :diabloti: :megagrin: Quote
goldenka245 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='marymek']tak, więc obie mamy zapewnioną I lokate, a kto zgarnie Zw. Dnia to sie okaże :diabloti: :megagrin:[/quote] Wiadomo, że ja:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Bo ja jestem IDEALNA:diabloti: :evil_lol: Quote
marymek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 [quote name='goldenka245']Wiadomo, że ja:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Bo ja jestem IDEALNA:diabloti: :evil_lol:[/quote] no baaa :lol: nawet nie śmiem zaprzeczyć :cool3: Quote
goldenka245 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='marymek']no baaa :lol: nawet nie śmiem zaprzeczyć :cool3:[/quote] No widzisz:cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiesz, że masz do mnie przyjechać :P Quote
marymek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 [quote name='goldenka245']No widzisz:cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiesz, że masz do mnie przyjechać :P[/quote] No jasne, ale dopiero przez wakacje :eviltong: nie mam chwilowo aparatu, pożyczyłam kuzynkowi ale jak mi odda to wam nowe fotki powstawiam :loveu: Quote
goldenka245 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='marymek']No jasne, ale dopiero przez wakacje :eviltong: nie mam chwilowo aparatu, pożyczyłam kuzynkowi ale jak mi odda to wam nowe fotki powstawiam :loveu:[/quote] Kuzynowi?:-o A co on chce zdjęcia samochodom robić?:-o Pfff.... my wolimy Rolfka!:loveu::loveu: Quote
EveL_ Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Hej sierrroto A ja dzisiaj w Radomiu bernardynki oglądałam.... A ty nie e :eviltong: (tylko, że sprzed obiektywu uciekały...:cool3:) I wkurzyłam się bo p.Marcinkowska przedłużyła MP o dwie godziny, miałam nadzieję, że zostanę, a musiałam spieszyć na pociąg... :shake: :shake: :angryy: Pogadamy na gg :cool3: Jeszcze coś- o czym się tu gada?! Hem? Be ze mnie? :eviltong: (Bez emnie, Bez mnie- Boże, jak to się pisze? :o) Goldenka, Maryśka, mówicie o Ustroniu czy Krakowie? Bo jak o Krakowie tio wiecie... możecie sobie marzyć o Zw Dnia bo... ja wsio zgarne z grzywaczem :fadein: :cool3: (:grin: :grin: :grin:) Quote
basia bonnie Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 no! ja też będę w krk i ustroniu :cool3::loveu: Quote
panienkabubu Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='EveL']Hej sierrroto A ja dzisiaj w Radomiu bernardynki oglądałam.... A ty nie e :eviltong: (tylko, że sprzed obiektywu uciekały...:cool3:) I wkurzyłam się bo p.Marcinkowska przedłużyła MP o dwie godziny, miałam nadzieję, że zostanę, a musiałam spieszyć na pociąg... :shake: :shake: :angryy: Pogadamy na gg :cool3: Jeszcze coś- o czym się tu gada?! Hem? Be ze mnie? :eviltong: (Bez emnie, Bez mnie- Boże, jak to się pisze? :o) Goldenka, Maryśka, mówicie o Ustroniu czy Krakowie? Bo jak o Krakowie tio wiecie... możecie sobie marzyć o Zw Dnia bo... ja wsio zgarne z grzywaczem :fadein: :cool3: (:grin: :grin: :grin:)[/QUOTE] jak masz zdjęcia, to bardzo proszę, bo oba bernardyny, to moje znajome, bo dwie suczki były :loveu::loveu: marymek, JH sie szykuje? :cool3: z rolfikiem?:cool3: Quote
panienkabubu Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 [quote name='EveL']No niestety nie mam fotek :placz:[/QUOTE] no nic szkoda :placz: Quote
marymek Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 [quote]Hej sierrroto A ja dzisiaj w Radomiu bernardynki oglądałam.... A ty nie e :eviltong: (tylko, że sprzed obiektywu uciekały...:cool3:) I wkurzyłam się bo p.Marcinkowska przedłużyła MP o dwie godziny, miałam nadzieję, że zostanę, a musiałam spieszyć na pociąg... :shake: :angryy: Pogadamy na gg :cool3: Jeszcze coś- o czym się tu gada?! Hem? Be ze mnie? :eviltong: (Bez emnie, Bez mnie- Boże, jak to się pisze? :-o) Goldenka, Maryśka, mówicie o Ustroniu czy Krakowie? Bo jak o Krakowie tio wiecie... możecie sobie marzyć o Zw Dnia bo... ja wsio zgarne z grzywaczem :fadein: (:grin: :grin: :grin:)[/quote]mówimy Evel o Ustroniu, bo wiemy że w KrK nie mamy z Tobą szans :p (ile dałaś w kopercie? :cool3:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote]o! ja też będę w krk i ustroniu :cool3::loveu:[/quote]jak miło :loveu: [quote]ak masz zdjęcia, to bardzo proszę, bo oba bernardyny, to moje znajome, bo dwie suczki były :loveu::loveu: marymek, JH sie szykuje? :cool3: z rolfikiem?:cool3:[/quote]ano sie szykuje :cool3: bez rolfka :eviltong: ale w sprawie JH mam do Ciebie interes (a raczej do mnie, ale bedziesz miała w nim swój "udział" :lol:), ocz. nie chce pożyczać Halszki, nic związanego z pozyczaniem psa, cosik inego, ale wstydze sie zapytać :oops: [quote]No niestety nie mam fotek :placz:[/quote]i kto tu jest sierotą? :cool1::cool1: Quote
EveL_ Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 [quote name='marymek']mówimy Evel o Ustroniu, bo wiemy że w KrK nie mamy z Tobą szans :p (ile dałaś w kopercie? :cool3:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] No i po jakiego bernardyna piszesz takie rzeczy na publicznym forum?! Już ci nie powiem żadnej tajemnicy bolku :diabloti: [quote name='marymek']ale w sprawie JH mam do Ciebie interes (a raczej do mnie, ale bedziesz miała w nim swój "udział" :lol:), ocz. nie chce pożyczać Halszki, nic związanego z pozyczaniem psa, cosik inego, ale wstydze sie zapytać :oops:[/quote] Bolku, pytaj się Kasi, bo nie zdążysz do Krakowa, mimo, że poszli ci na ręke i przedłużyli termin do końca maja :cool3: [quote name='marymek']i kto tu jest sierotą? :cool1::cool1:[/quote] Eeee? Ty bolku...:eviltong: Quote
marymek Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 [quote name='EveL']No i po jakiego bernardyna piszesz takie rzeczy na publicznym forum?! Już ci nie powiem żadnej tajemnicy bolku :diabloti: [/quote] pseplasam Loleczku :loveu: nigdy więcej nie powiem, że dajesz sędziom łapówki, obiecuje :loveu: :lol: [quote]Bolku, pytaj się Kasi, bo nie zdążysz do Krakowa, mimo, że poszli ci na ręke i przedłużyli termin do końca maja :cool3: [/quote] a nie mówiłam że przedłużą? :cool3: Kasi zapytam jak sie jakoś w sobie pozbieram, bo troche sie boje :roll: a nie wiem czy do Kraka sie odważe :eviltong: ale Ustron - musze byc :cool3: [quote]Eeee? Ty bolku...:eviltong:[/quote] widze że musze Cie oświecić - Ty Lolas :evil_lol: Quote
Recommended Posts