marymek Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Dziękujemy za życzenia i wzajemnie :loveu: Kasiu - u krótkowłosych psów rękawica świetnie zdaje egzamin :) Quote
panienkabubu Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 No to muszę kupić, może w Katowicach pokażesz mi jaka to? Quote
marymek Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Chętnie :) W takim razie idziemy razem na zakupy rano w Kato, OK? :loveu: Quote
marymek Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Po ocenie jest MP :p W takim razie po MP :) Quote
panienkabubu Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Miałam na myśli właśnie Twoje (Wasze) MP!:) ps. ale się denerwuję:mdleje: podołacie, prawda?? Quote
Martinee Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [B][COLOR="YellowGreen"]zapraszam na chat [url]http://www.dogomania.pl/chat/flashchat.php[/url] czekamy na was [/COLOR][/B] Quote
EveL_ Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='panienkabubu']ps. ale się denerwuję:mdleje:[/quote] Chyba bardziej od Marysi, co? :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='EveL']Chyba bardziej od Marysi, co? :evil_lol:[/QUOTE] tak :mdleje:!!!! Quote
marymek Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Kasia, dziewczyno, to nie poród, to tylko MP :evil_lol: Oddychaj : wdech, wydech, spokojnie, jeszcze raz: wdech, wydech, noo, ładnie :evil_lol: Podołamy, podołamy :loveu: Już nawet nie chodzi mi o lokaty, tylko żeby ładnie z Franią pobiec :loveu: W Sosnowcu chyba nie było tak źle? :hmmmm: Quote
panienkabubu Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Nie było tak źle, ale musisz pamiętać o tym co Ci mówiłam, o pozycji głowy i łańcuszka i będzie super :loveu::loveu: I nie możesz jej głaskać jak źle biegnie albo jak nie stoi :p Hmmm - przy porodzie tak się nie stresowałam jak przy wystawach i MP :evil_lol: Padnę tam na zawał :) Quote
marymek Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='panienkabubu']Nie było tak źle, ale musisz pamiętać o tym co Ci mówiłam, o pozycji głowy i łańcuszka i będzie super :loveu::loveu: I nie możesz jej głaskać jak źle biegnie albo jak nie stoi :p Hmmm - przy porodzie tak się nie stresowałam jak przy wystawach i MP :evil_lol: Padnę tam na zawał :)[/quote] Pamiętam wszystkie Twoje rady :) Ty już ćwicz a się nie stresuj, jak tylko będzie w Polsce Senior Handling to Cię zgłaszam kobito :evil_lol: Quote
Dorkaa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='marymek']Pamiętam wszystkie Twoje rady :) Ty już ćwicz a się nie stresuj, jak tylko będzie w Polsce Senior Handling to Cię zgłaszam kobito :evil_lol:[/quote] Hehehe, szykuj się już :evil_lol: Quote
aleb Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Będę wam kibicować :) Kiedy idziecie? W sobotę? Quote
marymek Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']wpadłam się przywitać :)[/quote] Hej :loveu: Dawno Cie nie było :mad: swoją drogą ja też mam u was zaległości :oops: [quote] Będę wam kibicować :smile: Kiedy idziecie? W sobotę?[/quote]Narazie nie dziękujemy :) Tak jak napisała Kasia: [quote] W sobote i w niedziele :mdleje:[/quote] ;-) Kasia wyluzuj kobito, bo nerwowo wysiądziesz :p Quote
Rahl Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='marymek']Hej :loveu: Dawno Cie nie było :mad: swoją drogą ja też mam u was zaległości :oops: [/quote] Aaaa jakoś tak wypadło:oops: Szybko, szybko nadrabiaj:mad: Tym bardziej, że masz sporo stron do nadrobienia:razz: Quote
marymek Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Narazie nie :p Mnie stres dopadnie dopiero o 10:00 rano w sobote :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Heeej :loveu: a ja będę Wam kibicować :) będzie dobrze!!! :) Quote
aleb Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 To przyjdę was odwiedzić, ale w sobotę, bo w niedzielę jestem sekretarzem ;) Kasiu, nie stresuj się tak ;) Będzie dobrze :loveu: Quote
Dorkaa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='basia bonnie']Heeej :loveu: a ja będę Wam kibicować :) będzie dobrze!!! :)[/quote] My będziemy :evil_lol: Quote
Recommended Posts