Jump to content
Dogomania

Rolf - ideał psa, bernardyna, przyjaciela ... [']['][']

Recommended Posts

• Replies 921
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia, dziewczyno, to nie poród, to tylko MP :evil_lol: Oddychaj : wdech, wydech, spokojnie, jeszcze raz: wdech, wydech, noo, ładnie :evil_lol:

Podołamy, podołamy :loveu: Już nawet nie chodzi mi o lokaty, tylko żeby ładnie z Franią pobiec :loveu: W Sosnowcu chyba nie było tak źle? :hmmmm:

Posted

Nie było tak źle, ale musisz pamiętać o tym co Ci mówiłam, o pozycji głowy i łańcuszka i będzie super :loveu::loveu: I nie możesz jej głaskać jak źle biegnie albo jak nie stoi :p

Hmmm - przy porodzie tak się nie stresowałam jak przy wystawach i MP :evil_lol:
Padnę tam na zawał :)

Posted

[quote name='panienkabubu']Nie było tak źle, ale musisz pamiętać o tym co Ci mówiłam, o pozycji głowy i łańcuszka i będzie super :loveu::loveu: I nie możesz jej głaskać jak źle biegnie albo jak nie stoi :p

Hmmm - przy porodzie tak się nie stresowałam jak przy wystawach i MP :evil_lol:
Padnę tam na zawał :)[/quote]
Pamiętam wszystkie Twoje rady :)
Ty już ćwicz a się nie stresuj, jak tylko będzie w Polsce Senior Handling to Cię zgłaszam kobito :evil_lol:

Posted

[quote name='marymek']Pamiętam wszystkie Twoje rady :)
Ty już ćwicz a się nie stresuj, jak tylko będzie w Polsce Senior Handling to Cię zgłaszam kobito :evil_lol:[/quote]
Hehehe, szykuj się już :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']wpadłam się przywitać :)[/quote]
Hej :loveu: Dawno Cie nie było :mad: swoją drogą ja też mam u was zaległości :oops:

[quote] Będę wam kibicować :smile:
Kiedy idziecie? W sobotę?[/quote]Narazie nie dziękujemy :)
Tak jak napisała Kasia:
[quote] W sobote i w niedziele :mdleje:[/quote] ;-)

Kasia wyluzuj kobito, bo nerwowo wysiądziesz :p

Posted

[quote name='marymek']Hej :loveu: Dawno Cie nie było :mad: swoją drogą ja też mam u was zaległości :oops:

[/quote]
Aaaa jakoś tak wypadło:oops: Szybko, szybko nadrabiaj:mad: Tym bardziej, że masz sporo stron do nadrobienia:razz: