ania15 Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Jakie są według was dobre hodowle sznaucerów miniaturowych . Niedługo mam zamiar prawdobodobnie być posiadaczką sznaucera mini :D . Niestety kompletnie nie wiem jaką hodowle mam wybrać . Napiszcie jakieś dobre i sprawdzone hodowle sznaucerów mini :) Quote
Evita* Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='ania15']Jakie są według was dobre hodowle sznaucerów miniaturowych . Niedługo mam zamiar prawdobodobnie być posiadaczką sznaucera mini :D . Niestety kompletnie nie wiem jaką hodowle mam wybrać . Napiszcie jakieś dobre i sprawdzone hodowle sznaucerów mini :)[/QUOTE] Ponawiam .Szukam dobrej hodowli miniaturek pieprz i sól .Czy ktoś może mi napisać cokolwiek o hodowli Sovello?Pozdrawiam Quote
marako Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 [quote name='Evita*']Ponawiam .Szukam dobrej hodowli miniaturek pieprz i sól .Czy ktoś może mi napisać cokolwiek o hodowli Sovello?Pozdrawiam[/QUOTE] Hodowli Sovello akurat nie znam, ale wiele o hodowlach i wszystkim, co dotyczy sznaucerów możesz dowiedzieć się ze sznaucerowego forum. [URL]http://www.forum.e-sznaucery.pl/[/URL] lub wchodzisz przez stronę główną e-sznaucery.pl Jest oddzielny wątek o hodowlach, oddzielny o wystawach, wiele innych. Jak poczytasz, to zorientujesz się, jakie są dobre hodowle w pobliżu Twojego miejsca zamieszkania, bo jest ich w Polsce trochę. Ania15, a co to za sznaucerek na Twoim avatarku? Quote
Recommended Posts