Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kaya93']http://img141.imageshack.us/img141/1290/Nie Krecik:loveu: jak zwykle piekny:loveu: ale ta dziewczyna:crazyeye: (to wolontariuszka jest tak?:siara:) ....w takim razie, może nie będe sie wypowiadać na jej temat:cool1::scared::diabloti::diabloti:

Wiesz ja to nie wiem czy to wolontariuszka :hmmmm: ;)
chodza czasem tacy młodzi ludzie po schronisku , czesza te nasze psy , obcalowuja , przytulaja , bawia sie z nimi ...jednym słowem rozpieszczja jak dziadowki bicz :evil_lol: i czasem w kadr mi wejda a jak dobrze sie na zdjeciu z psami komponują to czasem nawet na ogłoszenie trafią :eviltong: tak ze wiesz ..trzeba byc czujnym bo mozna byc sprzedanym w dwupaku z psem na allegro :diabloti:

ps . ładnie tu wyszłaś :loveu:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatr napisał(a):
chodza czasem tacy młodzi ludzie po schronisku , czesza te nasze psy , obcalowuja , przytulaja , bawia sie z nimi ...jednym słowem rozpieszczja jak dziadowki bicz :evil_lol: i czasem w kadr mi wejda a jak dobrze sie na zdjeciu z psami komponują to czasem nawet na ogłoszenie trafią :eviltong: tak ze wiesz ..trzeba byc czujnym bo mozna byc sprzedanym w dwupaku z psem na allegro :diabloti:

haha oj to trzeba sie miec teraz na bacznosci:evil_lol::evil_lol:

Posted

ewatr napisał(a):

To ja w takim razie zaczen chodzic w masce:diabloti::evil_lol:

A tymczasem porywam Krecie na 1:multi:

Posted

Moniek193 napisał(a):
To ja w takim razie zaczen chodzic w masce:diabloti::evil_lol:

Nie ma co się chować! ;):lol:

Kreciu, zaniedbałam Cie ostatnio :roll: Bardzo przepraszam! :oops:
Przesyłam wirtualnego buziaka :buzi: a Wolontariuszki prosze o specjalne miziadła dla Kreci!

Posted

[quote name='Chikinchan']Nie ma co się chować! ;):lol:

Kreciu, zaniedbałam Cie ostatnio :roll: Bardzo przepraszam! :oops:
Przesyłam wirtualnego buziaka :buzi: a Wolontariuszki prosze o specjalne miziadła dla Kreci!
[FONT=Arial Narrow]Ja sie nie chowam ze jestem wolontariuszka, ale moją twarz to ja lepiej schowam:diabloti::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Miziadla najprawdopodobniej w poniedzialek przekaze, a teraz fotki zbyscie nie zapomnieli jak Krecik wygląda :D:evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial Narrow][/FONT]

:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Moniek193'] [FONT=Arial Narrow]Ja sie nie chowam ze jestem wolontariuszka, ale moją twarz to ja lepiej schowam:diabloti::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Miziadla najprawdopodobniej w poniedzialek przekaze, a teraz fotki zbyscie nie zapomnieli jak Krecik wygląda :D[/FONT]

Ładną twarz trzeba pokazywać ;) A jeszcze z psiakami! sama przyjemność, nie? :razz:

Dzięki za fotki Krecika! Mam nadzieję, że miziaki już dla niej były przekazane :loveu:

Posted

[quote name='Chikinchan']Ładną twarz trzeba pokazywać ;) A jeszcze z psiakami! sama przyjemność, nie? :razz:

Dzięki za fotki Krecika! Mam nadzieję, że miziaki już dla niej były przekazane :loveu:
Ładna to tak:evil_lol: Ale moja:-o:evil_lol:
Focenie Krecika sama przyjemnsc, choc czasem mi zmyknie prosto sprzed obiektywu:diabloti: Taaak miziaki przekazane:loveu:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ładna to tak:evil_lol: Ale moja:-o:evil_lol:
Focenie Krecika sama przyjemnsc, choc czasem mi zmyknie prosto sprzed obiektywu:diabloti: Taaak miziaki przekazane:loveu:

A ja się będę upierać, że trzeba się (od czasu do czasu przynajmniej) na zdjęciach z psiakami pokazać. Im przecież z ładnymi buźkami dziewczyn jest 'do twarzy' ;):lol:

Dzięki za miziadła dla Kreci! :Rose:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
Wszystkiego Naj Kreciu ( dogomaniacy gdzie życzonka dla Kreci z tego pięknego dla psów dnia ??):)

A tam... ja Kreci życzę szczęścia odkąd ją pierwszy raz zobaczyłam... i jakoś to szczęście nadejść nie może... :shake:

Na pierwszą Kreciku!! :loveu::loveu:

Posted

[quote name='ewatr']Wiesz ja to nie wiem czy to wolontariuszka :hmmmm: ;)

Haha dokładnie :evil_lol:
To tylko Mati tak umie sie komponować z psami :diabloti::loveu:
Jak ktoś zobaczy TAKIE ogłoszenie to marny los psa :evil_lol:
Teraz to wiem :evil_lol: byłam pewna, że mnie nie ujełaś :roll:
.... No oczywiście:megagrin:, przecież ja zawsze piknie wychodze :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaya93']Haha dokładnie :evil_lol:
To tylko Mati tak umie sie komponować z psami :diabloti::loveu:
Jak ktoś zobaczy TAKIE ogłoszenie to marny los psa :evil_lol:
Teraz to wiem :evil_lol: byłam pewna, że mnie nie ujełaś :roll:
.... No oczywiście:megagrin:, przecież ja zawsze piknie wychodze :evil_lol:

no no Ktoś tu se wielkie jajo poczynia........ :shake::shake::shake: my bedziemy focić psy z wszystkimi wolontariuszami a co :evil_lol: bo wszyscy z Was - Nas pięknie "wkomponowują" się w ich serca......

tymczasem mały misz masz krecikowy dla przypomnienia:)

:bluepaw:

Posted

Moniek193 napisał(a):

Teraz fotki, "niestety" beze mnie:evil_lol:

Oj jak przykro ;) widzisz od razu mniejszy wyraz artystyczny zdjecia :eviltong:

Posted

ewatr napisał(a):
Oj jak przykro ;) widzisz od razu mniejszy wyraz artystyczny zdjecia :eviltong:

Haha dobre:evil_lol:

Ogłoszenia dla Krecika:loveu:Dziś tylko 4, ale będzie więcej;)

Adopcja psów - Psy.pl / Adopcje / Krystynka/Krecia

Krecikowa z Rzeszowa- szukamy domku

Schroniska dla zwierz�t - Przygarnij.pl

Krystynka- pi�kna suczka szuka domku - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t

Edit: Dorobiłam jeszcze Kreci piąte ogłoszenie na www.spacerek.net ale czeka na akceptacje u admina;)