ewatr Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='Kaya93']http://img141.imageshack.us/img141/1290/Nie Krecik:loveu: jak zwykle piekny:loveu: ale ta dziewczyna:crazyeye: (to wolontariuszka jest tak?:siara:) ....w takim razie, może nie będe sie wypowiadać na jej temat:cool1::scared::diabloti::diabloti: Wiesz ja to nie wiem czy to wolontariuszka :hmmmm: ;) chodza czasem tacy młodzi ludzie po schronisku , czesza te nasze psy , obcalowuja , przytulaja , bawia sie z nimi ...jednym słowem rozpieszczja jak dziadowki bicz :evil_lol: i czasem w kadr mi wejda a jak dobrze sie na zdjeciu z psami komponują to czasem nawet na ogłoszenie trafią :eviltong: tak ze wiesz ..trzeba byc czujnym bo mozna byc sprzedanym w dwupaku z psem na allegro :diabloti: ps . ładnie tu wyszłaś :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ewatr napisał(a):Wiesz ja to nie wiem czy to wolontariuszka :hmmmm: ;) chodza czasem tacy młodzi ludzie po schronisku , czesza te nasze psy , obcalowuja , przytulaja , bawia sie z nimi ...jednym słowem rozpieszczja jak dziadowki bicz :evil_lol: i czasem w kadr mi wejda a jak dobrze sie na zdjeciu z psami komponują to czasem nawet na ogłoszenie trafią :eviltong: tak ze wiesz ..trzeba byc czujnym bo mozna byc sprzedanym w dwupaku z psem na allegro :diabloti: ps . ładnie tu wyszłaś :loveu: haha oj to trzeba sie miec teraz na bacznosci:evil_lol::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 ewatr napisał(a):Wiesz ja to nie wiem czy to wolontariuszka :hmmmm: ;) chodza czasem tacy młodzi ludzie po schronisku , czesza te nasze psy , obcalowuja , przytulaja , bawia sie z nimi ...jednym słowem rozpieszczja jak dziadowki bicz :evil_lol: i czasem w kadr mi wejda a jak dobrze sie na zdjeciu z psami komponują to czasem nawet na ogłoszenie trafią :eviltong: tak ze wiesz ..trzeba byc czujnym bo mozna byc sprzedanym w dwupaku z psem na allegro :diabloti: ps . ładnie tu wyszłaś :loveu: To ja w takim razie zaczen chodzic w masce:diabloti::evil_lol: A tymczasem porywam Krecie na 1:multi: Quote
Chikinchan Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Moniek193 napisał(a):To ja w takim razie zaczen chodzic w masce:diabloti::evil_lol: Nie ma co się chować! ;):lol: Kreciu, zaniedbałam Cie ostatnio :roll: Bardzo przepraszam! :oops: Przesyłam wirtualnego buziaka :buzi: a Wolontariuszki prosze o specjalne miziadła dla Kreci! Quote
Moniek193 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Chikinchan']Nie ma co się chować! ;):lol: Kreciu, zaniedbałam Cie ostatnio :roll: Bardzo przepraszam! :oops: Przesyłam wirtualnego buziaka :buzi: a Wolontariuszki prosze o specjalne miziadła dla Kreci! [FONT=Arial Narrow]Ja sie nie chowam ze jestem wolontariuszka, ale moją twarz to ja lepiej schowam:diabloti::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial Narrow]Miziadla najprawdopodobniej w poniedzialek przekaze, a teraz fotki zbyscie nie zapomnieli jak Krecik wygląda :D:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial Narrow][/FONT] :loveu::loveu: Quote
Chikinchan Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Moniek193'] [FONT=Arial Narrow]Ja sie nie chowam ze jestem wolontariuszka, ale moją twarz to ja lepiej schowam:diabloti::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial Narrow]Miziadla najprawdopodobniej w poniedzialek przekaze, a teraz fotki zbyscie nie zapomnieli jak Krecik wygląda :D[/FONT] Ładną twarz trzeba pokazywać ;) A jeszcze z psiakami! sama przyjemność, nie? :razz: Dzięki za fotki Krecika! Mam nadzieję, że miziaki już dla niej były przekazane :loveu: Quote
matinestka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [CENTER]Krystyno zapraszam na pierwszą w tak doborowym tutaj towarzystwie:) :loveu: :bluepaw: [/CENTER] Quote
Moniek193 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Chikinchan']Ładną twarz trzeba pokazywać ;) A jeszcze z psiakami! sama przyjemność, nie? :razz: Dzięki za fotki Krecika! Mam nadzieję, że miziaki już dla niej były przekazane :loveu: Ładna to tak:evil_lol: Ale moja:-o:evil_lol: Focenie Krecika sama przyjemnsc, choc czasem mi zmyknie prosto sprzed obiektywu:diabloti: Taaak miziaki przekazane:loveu: Quote
Chikinchan Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Moniek193 napisał(a):Ładna to tak:evil_lol: Ale moja:-o:evil_lol: Focenie Krecika sama przyjemnsc, choc czasem mi zmyknie prosto sprzed obiektywu:diabloti: Taaak miziaki przekazane:loveu: A ja się będę upierać, że trzeba się (od czasu do czasu przynajmniej) na zdjęciach z psiakami pokazać. Im przecież z ładnymi buźkami dziewczyn jest 'do twarzy' ;):lol: Dzięki za miziadła dla Kreci! :Rose: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Wszystkiego Naj Kreciu ( dogomaniacy gdzie życzonka dla Kreci z tego pięknego dla psów dnia ??):) Quote
gosiulaa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):Wszystkiego Naj Kreciu ( dogomaniacy gdzie życzonka dla Kreci z tego pięknego dla psów dnia ??):) A tam... ja Kreci życzę szczęścia odkąd ją pierwszy raz zobaczyłam... i jakoś to szczęście nadejść nie może... :shake: Na pierwszą Kreciku!! :loveu::loveu: Quote
Kaya93 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='ewatr']Wiesz ja to nie wiem czy to wolontariuszka :hmmmm: ;) chodza czasem tacy młodzi ludzie po schronisku , czesza te nasze psy , obcalowuja , przytulaja , bawia sie z nimi ...jednym słowem rozpieszczja jak dziadowki bicz :evil_lol: i czasem w kadr mi wejda a jak dobrze sie na zdjeciu z psami komponują to czasem nawet na ogłoszenie trafią :eviltong: tak ze wiesz ..trzeba byc czujnym bo mozna byc sprzedanym w dwupaku z psem na allegro :diabloti: ps . ładnie tu wyszłaś :loveu: Haha dokładnie :evil_lol: To tylko Mati tak umie sie komponować z psami :diabloti::loveu: Jak ktoś zobaczy TAKIE ogłoszenie to marny los psa :evil_lol: Teraz to wiem :evil_lol: byłam pewna, że mnie nie ujełaś :roll: .... No oczywiście:megagrin:, przecież ja zawsze piknie wychodze :evil_lol: Quote
matinestka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Kaya93']Haha dokładnie :evil_lol: To tylko Mati tak umie sie komponować z psami :diabloti::loveu: Jak ktoś zobaczy TAKIE ogłoszenie to marny los psa :evil_lol: Teraz to wiem :evil_lol: byłam pewna, że mnie nie ujełaś :roll: .... No oczywiście:megagrin:, przecież ja zawsze piknie wychodze :evil_lol: no no Ktoś tu se wielkie jajo poczynia........ :shake::shake::shake: my bedziemy focić psy z wszystkimi wolontariuszami a co :evil_lol: bo wszyscy z Was - Nas pięknie "wkomponowują" się w ich serca...... tymczasem mały misz masz krecikowy dla przypomnienia:) :bluepaw: Quote
Moniek193 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Chikinchan'] Dzięki za miziadła dla Kreci! :Rose: Nie ma za co:multi: Teraz fotki, "niestety" beze mnie:evil_lol: Quote
ewatr Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Moniek193 napisał(a): Teraz fotki, "niestety" beze mnie:evil_lol: Oj jak przykro ;) widzisz od razu mniejszy wyraz artystyczny zdjecia :eviltong: Quote
Moniek193 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ewatr napisał(a):Oj jak przykro ;) widzisz od razu mniejszy wyraz artystyczny zdjecia :eviltong: Haha dobre:evil_lol: Ogłoszenia dla Krecika:loveu:Dziś tylko 4, ale będzie więcej;) Adopcja psów - Psy.pl / Adopcje / Krystynka/Krecia Krecikowa z Rzeszowa- szukamy domku Schroniska dla zwierz�t - Przygarnij.pl Krystynka- pi�kna suczka szuka domku - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Edit: Dorobiłam jeszcze Kreci piąte ogłoszenie na www.spacerek.net ale czeka na akceptacje u admina;) Quote
Moniek193 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Kolejne ogłoszenia dla Kreci:loveu: Krystynka- pi�kna szuczka szuka domku : Og�oszenie w Dwukropek.pl Animalia.pl :: Ogłoszenia :: kundel suczka czarno-biały Rzeszów Krystynka to pi�kna, 3-letnia suczka, sz / inna / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Krecikowa z Rzeszowa- śliczna sunia szuka domku! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl http://tlenek.pl/oferta/czarno-biaa-licznotka-krecia-EG4886618624 http://www.rozglos.net/ogloszenie-91538.html Dodane także na e-zwierzak ale coś mi potwierdzenie na maila nie dochodzi:roll: Jak nie przyjdzie do jutra, to zrobie jeszcze raz;) Quote
gosiulaa Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Na akceptacje u admina czasami trzeba dość długo czekać... mi przy jednym ogłoszeniu dopiero po 3 dniach przyszło :roll: więc niebawem Tobie też dojdzie :loveu: Quote
Kaya93 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Tak tak:multi: piękna Krystynka sie przypomina!:loveu: Quote
Selenne Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Krecia - ť OFFICIAL SITE ALL DOGS ť R A S O W I E C - Onet.pl Blog Napisałam o Kreci Quote
Recommended Posts