ewatr Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Chikinchan napisał(a):Dziękuję Kreci za piekny usmiech :buzi: i ewatr za zamieszczenie zdjecia z usmiechem dla mnie :calus: Głaskać, głaskać kiedy tylko można ;) Troszkę też ode mnie, jeśli mogę prosić o przysługę :razz: Dobrze bedzie tez troszke od Ciebie :lol: ale ja mysle , ze najlepiej by było jakbyś zjechała osobiscie na jakieś głaskanie :eviltong:;) ...... no w koncu ile mozna na saksach siedziec ????;) Quote
Moniek193 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Prezydenta w swoim nowym domku:eviltong: Quote
Selenne Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Krecia na prezydenta z willą i kochającym panem! xD Quote
Moniek193 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Zdjecia Kreci:loveu: Nie jest ich duzo ale Krecia jest bardzo nieuchwytna ostatnio:roll: Quote
Kaya93 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Moniek193 napisał(a): Nie jest ich duzo ale Krecia jest bardzo nieuchwytna ostatnio:roll: No fakt coś ostatnio z Kreciuki sie wstydniś zrobił. Do miziania pierwsza, ale, żeby fotke jej zrobić to już nie taka chętna. Ja mam chyba tylko jedno zdjęcie (potem dodam)... udało mi sie ją z nienacka pstryknąć, ale jak sie zorientowała, że jej zrobiłam to juz później do mnie nie przyszła:roll: Oj Kreciulko:loveu: Kreciulko :loveu: hopsaj w góre Quote
Moniek193 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Kreciula wstydziuszek:loveu:Podniose Quote
Chikinchan Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 ewatr napisał(a):Dobrze bedzie tez troszke od Ciebie :lol: ale ja mysle , ze najlepiej by było jakbyś zjechała osobiscie na jakieś głaskanie :eviltong:;) ...... no w koncu ile mozna na saksach siedziec ????;) Dzieki! :lol: Bardzo chetnie bym przyjechala na glaskanie i przytulanie, ale niestety sie nie da:shake::roll: Moge sobie tylko pomarzyc o odwiedzeniu schroniska i poki co glaskanie z daleka Twoimi rekami ;) musi wystarczyc. Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma ;) Quote
DogMaster Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Kreciu co tam u ciebie??:eviltong: Masz już jakiś domek na oku:cool3: Quote
Kaya93 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Krecikowa:loveu: skaczemy skarbku:multi: Quote
Moniek193 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A Krecia nie była dzis juz takim wstydziuszkiem :roll:,było wręcz przeciwnie:diabloti: Quote
DogMaster Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 To fajnie że się nie wstydziła :eviltong: Quote
Kaya93 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 To jedyne zdjęcie jakie udało mi sie zrobić:oops: Quote
Recommended Posts