Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chikinchan napisał(a):
Dziękuję Kreci za piekny usmiech :buzi: i ewatr za zamieszczenie zdjecia z usmiechem dla mnie :calus:

Głaskać, głaskać kiedy tylko można ;) Troszkę też ode mnie, jeśli mogę prosić o przysługę :razz:

Dobrze bedzie tez troszke od Ciebie :lol:
ale ja mysle , ze najlepiej by było jakbyś zjechała osobiscie na jakieś głaskanie :eviltong:;) ...... no w koncu ile mozna na saksach siedziec ????;)

Posted

Moniek193 napisał(a):

Nie jest ich duzo ale Krecia jest bardzo nieuchwytna ostatnio:roll:

No fakt coś ostatnio z Kreciuki sie wstydniś zrobił. Do miziania pierwsza, ale, żeby fotke jej zrobić to już nie taka chętna. Ja mam chyba tylko jedno zdjęcie (potem dodam)... udało mi sie ją z nienacka pstryknąć, ale jak sie zorientowała, że jej zrobiłam to juz później do mnie nie przyszła:roll:

Oj Kreciulko:loveu: Kreciulko :loveu: hopsaj w góre

Posted

ewatr napisał(a):
Dobrze bedzie tez troszke od Ciebie :lol:
ale ja mysle , ze najlepiej by było jakbyś zjechała osobiscie na jakieś głaskanie :eviltong:;) ...... no w koncu ile mozna na saksach siedziec ????;)

Dzieki! :lol:
Bardzo chetnie bym przyjechala na glaskanie i przytulanie, ale niestety sie nie da:shake::roll: Moge sobie tylko pomarzyc o odwiedzeniu schroniska i poki co glaskanie z daleka Twoimi rekami ;) musi wystarczyc. Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma ;)