Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Ja też się oczywiście zobowiązuje![/B] A może jakby się więcej osób zobowiązało to można by było zabrać też ze schronu tego przyjaciela Dinusia??

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma się rozumieć, że ja sie też deklaruję. Tylko najpierw Cioteczki muszą się zorientować czy jest taki hotelik, w którym byłoby miejsce dla Dinusia

Posted

Myślę że najlepiej w pierwszym poście umieścić liste osób które się zdeklarowały bo potem wszystko się nam pomyli!! Jeżeli w Obornikach by nie było miejsca w hotelu to może w Poznaniu...?

Posted

Ja też, jak wcześniej i drugie 15zł na Kremka kolegę Dinka, żeby sam w jednej klatce nie siedział.
A jak szczęście nam dopisze, to domy im znajdziemy :)

Posted

[quote name='Sabina02']Hala! Ty znowu watki chcesz zamykac???? Pomysl co by sie stalo z Kropka gdybys zamknala jej watek...a tez to chcialas zrobic...:shake:[/quote]
Dlaczego znowu?

Posted

[quote name='Gosiapk']Dlaczego znowu?[/quote]

...bo ciocia Hala raz juz chciala zamknac watek Kropki z Poznania.... ale dzieki Bogu nie zrobila tego... bo sunka znalazla domek i grzeje pupke we wlasnym domku... :loveu:

Oto Kropeczka:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53047&highlight=kropencja[/URL]

[B]Cioteczko Halu!!! ...bo znowu dostaniesz ochrzan!!![/B]

Posted

heheh...Sabinka, no nie mogę sięTobie przecież narazać!

Dino na pierwszą...może siękto zakocha w psie?

Posted

[quote name='haker11']Piękny to mało powiedziane...:cool3: Trzeba go jak najszybciej z tego schronu wyciągnąć razem z Kremkiem![/quote]
Tylko jak to zrobić?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...