Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odpisali, że być może kiedyś tak będzie, tylko nikt nie wie kiedy. To nieuczciwe w stosunku do zwierzaka, który ma pieniądze na działalność, żeby mu pomóc, ale pomóc nie mozna, bo AFN nie chce oddac pieniedzy!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Ale przeczytałam ten zapis i dlatego tylko prosiłam o wpłaty na AFN, zeby było jasne, ile, od kogo itp.

Przecież ja nie mam do Ciebie pretensji dziewczyno, tylko mówię , że wpłacam na AFN z mieszanymi uczuciami , bo już nie pierwszy raz spotykam się z sytuacją , że trudno wydobyć pieniądze wpłacone na konkretnego psiaka.

Posted

jezeli stwierdza ze nie ma mowy to po prostu bedziemy wybierac pieniadze na podstawie faktur na jedzenie czy wizyty u weta wybierzemy wszystko i np gdybys sie zgodzila agusiazet to moglibysmy wplacac i trzymac kase na twoim koncie

Posted

Nie wnoszę sprzeciwu, ale ja wyjeżdżam na wakacje do Anglii, do męża i na Kanary do siostry, więc muszę pamiętać o kodach jednorazowych, aby wpłaty na DT były czasowe!!! Liczę jednak, że stały domek szybko się znajdzie!!!

Posted

[FONT=Georgia]Dzień dobry :loveu: [/FONT]

[FONT=Georgia]zabierałam się za przelew na czerwiec - tak jak obiecałam na PW, i teraz co z tym fantem: na prywatne konto czy AFN-u? [/FONT]

[FONT=Georgia]Pieniążki wpłacam różnie, mogę to robić i na konta prywatne osób zaangażowanych w niesienie pomocy psiakom.[/FONT]

Posted

agusiazet napisał(a):
Ago, droga imienniczko, wstrzymaj się, jesli nie uda się pozytywnie rozwiązać sprawy z AFN-em, podam Cio numer konta, chociaż do poniedziałku po Bożym ciele!!!

[FONT=Georgia]Pewnej dekady był wysyp Agnieszek[/FONT] :evil_lol:

[FONT=Georgia]Dobrze poczekam na spokojnie, w następnym tygodniu przeleję pieniążki tam, gdzie będzie wygodniej.[/FONT]

Posted

koniecznie musi to Mrówa przeczytać...

Bo żeby niewyszła niemiła sprawa, że nie będzie miała na Maksi...pieniażków :shake:

Posted

czy ja dobrze zrozumialam ze w takim ukladzie wrocilismy do pkt wyjscia czyli zwracania kosztow za rachunki i paragony na karme weta itd?ehhh wole pytac bo jak widac mozna pisac jedno a rozumiec na 1000 sposobow...

Posted

Tak myślę, że to oznacza to samo i teraz musimy zbierac rachunki na prawie 800 zl, paranoja, ale cóż oieniądze są Maksi i my je odzyskamy!!! Aga76, przeslę Ci mój numer konta, żeby było na wpłatę dla Maksi, jesli nie masz nic przeciwko!

Posted

a tak mnie oswiecilo co z ta benzyna bo moze za rachunki na benzyne bym to wyciagnela? w koncu kupuje duzo tej benzyny to by sie sumka na hotelik uzbierala szybko, i jak to jest z tymi fakturami ja to wysylam w kopercie poczta do siedziby afn-u czy skany czy jak? bo ja troche zielona w tym temacie bo zawsze wplacano mi na konto bezposrednio...:roll:

Posted

witam wszystkich, witam...

wiesz Mrówa...ja kwotę którą obiecałam, to CCi bezpośrednio na konto będę słać. Bo widzę, że tu mocno trzeba się wyginaćaby uzbieranąkasę otrzymać.

Posted

[quote name='agusiazet']Tak myślę, że to oznacza to samo i teraz musimy zbierac rachunki na prawie 800 zl, paranoja, ale cóż oieniądze są Maksi i my je odzyskamy!!! Aga76, przeslę Ci mój numer konta, żeby było na wpłatę dla Maksi, jesli nie masz nic przeciwko!

[FONT=Georgia]Dobrze, to na konto Agusi wpłacam kaskę dla Maksi? Tak? [/FONT]