mrowa23 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 juz go szukam bo nie wiedzialam ze taki jest... Quote
agusiazet Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Odpisali, że być może kiedyś tak będzie, tylko nikt nie wie kiedy. To nieuczciwe w stosunku do zwierzaka, który ma pieniądze na działalność, żeby mu pomóc, ale pomóc nie mozna, bo AFN nie chce oddac pieniedzy!!! Quote
anula1959 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 agusiazet napisał(a):Ale przeczytałam ten zapis i dlatego tylko prosiłam o wpłaty na AFN, zeby było jasne, ile, od kogo itp. Przecież ja nie mam do Ciebie pretensji dziewczyno, tylko mówię , że wpłacam na AFN z mieszanymi uczuciami , bo już nie pierwszy raz spotykam się z sytuacją , że trudno wydobyć pieniądze wpłacone na konkretnego psiaka. Quote
mrowa23 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 juz tam kroczylam tez....przeciez to bezsensu co oni pisza...grrr... Quote
agusiazet Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 No i kurczę jak teraz te pieniądze wydostać, żeby Maksi mogła pójść do DTP? Quote
mrowa23 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 jezeli stwierdza ze nie ma mowy to po prostu bedziemy wybierac pieniadze na podstawie faktur na jedzenie czy wizyty u weta wybierzemy wszystko i np gdybys sie zgodzila agusiazet to moglibysmy wplacac i trzymac kase na twoim koncie Quote
agusiazet Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Nie wnoszę sprzeciwu, ale ja wyjeżdżam na wakacje do Anglii, do męża i na Kanary do siostry, więc muszę pamiętać o kodach jednorazowych, aby wpłaty na DT były czasowe!!! Liczę jednak, że stały domek szybko się znajdzie!!! Quote
Aga76 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Georgia]Dzień dobry :loveu: [/FONT] [FONT=Georgia]zabierałam się za przelew na czerwiec - tak jak obiecałam na PW, i teraz co z tym fantem: na prywatne konto czy AFN-u? [/FONT] [FONT=Georgia]Pieniążki wpłacam różnie, mogę to robić i na konta prywatne osób zaangażowanych w niesienie pomocy psiakom.[/FONT] Quote
agusiazet Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ago, droga imienniczko, wstrzymaj się, jesli nie uda się pozytywnie rozwiązać sprawy z AFN-em, podam Cio numer konta, chociaż do poniedziałku po Bożym ciele!!! Quote
Aga76 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 agusiazet napisał(a):Ago, droga imienniczko, wstrzymaj się, jesli nie uda się pozytywnie rozwiązać sprawy z AFN-em, podam Cio numer konta, chociaż do poniedziałku po Bożym ciele!!! [FONT=Georgia]Pewnej dekady był wysyp Agnieszek[/FONT] :evil_lol: [FONT=Georgia]Dobrze poczekam na spokojnie, w następnym tygodniu przeleję pieniążki tam, gdzie będzie wygodniej.[/FONT] Quote
Hala Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 wszystko sięułozy...zobaczycie..a jak już Maksi się oswoi..to szybko ją wydamy, bo ona piekna dziewczynka Quote
Hala Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Agusia...ja w to wierzę, że razem damy radę jej pomóc i że ona będzie szczęśliwa ze swoimi ludźmi. Quote
agusiazet Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Tak wg GreenEvil, mozna odzyskać pieniądz: Jest zawirana podobna umowa jak ta powyzej. Domek tymczasowy ma refundowane poniesione koszty (na podstawie paragonow, rachunkow), lecz np w wysokosci nie wyzszej niz zawarta w umowie... (no prosciej juz nie potrafie :-( ) http://www.stargard.zhp.pl/hal/umowa...ntariuszem.doc Quote
Hala Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 koniecznie musi to Mrówa przeczytać... Bo żeby niewyszła niemiła sprawa, że nie będzie miała na Maksi...pieniażków :shake: Quote
mrowa23 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 czy ja dobrze zrozumialam ze w takim ukladzie wrocilismy do pkt wyjscia czyli zwracania kosztow za rachunki i paragony na karme weta itd?ehhh wole pytac bo jak widac mozna pisac jedno a rozumiec na 1000 sposobow... Quote
agusiazet Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Tak myślę, że to oznacza to samo i teraz musimy zbierac rachunki na prawie 800 zl, paranoja, ale cóż oieniądze są Maksi i my je odzyskamy!!! Aga76, przeslę Ci mój numer konta, żeby było na wpłatę dla Maksi, jesli nie masz nic przeciwko! Quote
Jagoda1 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Hala napisał(a):wszystko sięułozy...zobaczycie..a jak już Maksi się oswoi..to szybko ją wydamy, bo ona piekna dziewczynka Też tak sądzę... Quote
mrowa23 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 a tak mnie oswiecilo co z ta benzyna bo moze za rachunki na benzyne bym to wyciagnela? w koncu kupuje duzo tej benzyny to by sie sumka na hotelik uzbierala szybko, i jak to jest z tymi fakturami ja to wysylam w kopercie poczta do siedziby afn-u czy skany czy jak? bo ja troche zielona w tym temacie bo zawsze wplacano mi na konto bezposrednio...:roll: Quote
agusiazet Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ponoć wszystko jest opisane na watku AFN-u, zaraz poczytam i może coś się dowiem! Quote
Hala Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 witam wszystkich, witam... wiesz Mrówa...ja kwotę którą obiecałam, to CCi bezpośrednio na konto będę słać. Bo widzę, że tu mocno trzeba się wyginaćaby uzbieranąkasę otrzymać. Quote
mrowa23 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 spoko kochana :) no wyginanie jest niesamowite.... Quote
Aga76 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='agusiazet']Tak myślę, że to oznacza to samo i teraz musimy zbierac rachunki na prawie 800 zl, paranoja, ale cóż oieniądze są Maksi i my je odzyskamy!!! Aga76, przeslę Ci mój numer konta, żeby było na wpłatę dla Maksi, jesli nie masz nic przeciwko! [FONT=Georgia]Dobrze, to na konto Agusi wpłacam kaskę dla Maksi? Tak? [/FONT] Quote
agusiazet Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Aga76, to ja Ci pośle w PW dane moje i nr konta, a rozliczenia za Maksi, kto wpłacił i ile (do sprawdzenia) będę umieszczać na tym wątku! Quote
Recommended Posts