Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Nora latami wegetowała w kojcu...
jeszcze rok temu przeciskała przez kraty, szukając kontaktu z człowiekiem...

obecnie wycofana, w depresji, nie wychodzi z budy

jedzenie!!!!!!!

Nora od 7.05. przebywa w hoteliku u p. Ewy, bardzo prosimy o wsparcie:

[FONT=Arial]Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt OTOZ "ANIMALS"
Inspektorat w Lublińcu
nr konta 35 8457 0008 2006 0081 7813 0001
z dopiskiem "dla Nory"
[/FONT]

R o z l i c z e n i e:

Wpłaty:

80zł od Betki (60zł z bazarku + 20zł)
50zł Janina A. P. Kraków
24.06. 250zł od p. Klaudii B.

razem: 380zł

Wydatki:
7.05. - 6.06. hotel 300zł
7.06. - 28.06. hotel 220zł

razem: 520zł

stan konta: minus 140zł

Edited by anett
  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

We wtorek Nora została odebrana!!!!! pojechała do hoteliku, nie mamy na nią żadnych deklaracji... jak zwykle prosimy o pomoc:-(

Nora jest wspaniałym psiakiem, po wyciągnięciu z budy i tego syfu okazało się, że jest niesamowicie kontaktowa, lgnie i tuli się do ludzi, u Ewy biega luzem z całym stadem, łagodna, akceptuje wszystkie psiaki, przekochany pies:loveu: a latami wegetowała w takim gnoju, bez kontaktu z człowiekiem!!!!!!

po wyciągnięciu z budy okazało się, że Nora wygląda tak:lol:

Posted

Jessii napisał(a):
kapnęła się co to łóżko?

pewnie błyskawicznie by się kapnęła ale nie da rady już się wcisnąć:evil_lol: nie wiem jakim cudem p. Ewie się udaje jeszcze spać w łóżku a nie obok na legowisku bo tam pół stada się wciska:cool3: nawet Adusia (ta sunia po wypadku) mimo, że trzyma się raczej z boku to nocą p. Ewa znajduje ją przytuloną na swoich plecach:-D:-D

Posted

Aaaa nie mów!!! Adusia w łóżku??!! to znaczy że już jest lepiej niż dobrze?? kryzys minął i nic złego się nie zdarzy?? Boże jak ja się cieszę!!! :loveu::loveu:kurcze p. Ewa mogłaby raz ustąpić miejsca Norci;) Ona jest po przejściach, musi wiedzieć co to łóżko:smile:

Posted

[quote name='Jessii']Aaaa nie mów!!! Adusia w łóżku??!! to znaczy że już jest lepiej niż dobrze?? kryzys minął i nic złego się nie zdarzy?? Boże jak ja się cieszę!!! :loveu::loveu:kurcze p. Ewa mogłaby raz ustąpić miejsca Norci;) Ona jest po przejściach, musi wiedzieć co to łóżko:smile:

Norci to znajdziemy własne łóżko ze swoim człowiekiem;) A Adusia czuje się fizycznie bardzo dobrze!!! objawy neurologiczne ustąpiły, no i mam nadzieję, że już nic złego (tfu, tfuuu) się nie wydarzy; jedynie nadal jest wystraszona, zachowuje dystans w stosunku do innych psów, a kontakt z człowiekiem nie sprawia jej jeszcze wielkiej radości;
jak już offuję trochę to jeszcze fotki wstawię;)
Adusia:loveu:

[quote name='Gabi79']Melduję się u Noreczki

Witaj Gabi:loveu: dzięki, że jesteś u Nory:)

Posted

wow!! Beatko bardzo dziękuję!!!:loveu::multi:
Muszę Ją intensywnie poogłaszać! mam nadzieję, że znajdzie świetny dom, w ogóle nie widać po Norze wieku, to nie jest starsza poważna pani tylko radosny psiak w bardzo dobrej kondycji:lol::lol:
Nora szczególnie upodobała sobie naszego Tobisia:cool3: no cóż o gustach się podobno nie dyskutuje :eviltong:

stale mu towarzyszy, jak Tobiś leży w budzie to Nora pilnuje obok, Jaśka ustawiła bo Jasiek-głupol zaczepia Tobisia;)

Posted

Kika tego się nie da zrozumieć... to trzeba mieć mentalność takiego ćwoka!

A Nora jest niesamowicie spragniona człowieka, jak tylko widzi Ewę przykleja się do nogi, podaje łapkę, kładzie głowę na kolanach, żeby tylko być jak najbliżej!

Posted

I taki skarb siedział 8 lat w kojcu...

Z bazarku powinno być dla Norci 60zł. Czekam jeszcze na wpłaty.

Mało ludzi tu zagląda. Może zgłosić ją na skarpecie?

Posted

Anett, masz już ten tekst do ogłoszeń Nory ?
Pamiętaj, że to ja mam jej zrobić tablicę :razz:
Mam zgodę w sprawie aukcji na allegro tych kolczyków akrylowych, o których Ci mówiłam :multi:
No i wystawię te dziecięce ciuszki
Kiedy trzeba płacić za hotelik ?