anett Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 (edited) Nora latami wegetowała w kojcu... jeszcze rok temu przeciskała przez kraty, szukając kontaktu z człowiekiem... obecnie wycofana, w depresji, nie wychodzi z budy jedzenie!!!!!!! Nora od 7.05. przebywa w hoteliku u p. Ewy, bardzo prosimy o wsparcie: [FONT=Arial]Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt OTOZ "ANIMALS" Inspektorat w Lublińcu nr konta 35 8457 0008 2006 0081 7813 0001 z dopiskiem "dla Nory"[/FONT] R o z l i c z e n i e: Wpłaty: 80zł od Betki (60zł z bazarku + 20zł) 50zł Janina A. P. Kraków 24.06. 250zł od p. Klaudii B. razem: 380zł Wydatki: 7.05. - 6.06. hotel 300zł 7.06. - 28.06. hotel 220zł razem: 520zł stan konta: minus 140zł Edited July 17, 2013 by anett Quote
anett Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 We wtorek Nora została odebrana!!!!! pojechała do hoteliku, nie mamy na nią żadnych deklaracji... jak zwykle prosimy o pomoc:-( Nora jest wspaniałym psiakiem, po wyciągnięciu z budy i tego syfu okazało się, że jest niesamowicie kontaktowa, lgnie i tuli się do ludzi, u Ewy biega luzem z całym stadem, łagodna, akceptuje wszystkie psiaki, przekochany pies:loveu: a latami wegetowała w takim gnoju, bez kontaktu z człowiekiem!!!!!! po wyciągnięciu z budy okazało się, że Nora wygląda tak:lol: Quote
anett Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Betka, Jessii dzięki, że jesteście :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 pierwsze fotki z hoteliku: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
anett Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Nora jest coraz śmielsza:lol: za innymi psiakami zaczęła już wchodzić do domu:lol: Quote
anett Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Jessii napisał(a):kapnęła się co to łóżko? pewnie błyskawicznie by się kapnęła ale nie da rady już się wcisnąć:evil_lol: nie wiem jakim cudem p. Ewie się udaje jeszcze spać w łóżku a nie obok na legowisku bo tam pół stada się wciska:cool3: nawet Adusia (ta sunia po wypadku) mimo, że trzyma się raczej z boku to nocą p. Ewa znajduje ją przytuloną na swoich plecach:-D:-D Quote
Jessii Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Aaaa nie mów!!! Adusia w łóżku??!! to znaczy że już jest lepiej niż dobrze?? kryzys minął i nic złego się nie zdarzy?? Boże jak ja się cieszę!!! :loveu::loveu:kurcze p. Ewa mogłaby raz ustąpić miejsca Norci;) Ona jest po przejściach, musi wiedzieć co to łóżko:smile: Quote
anett Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 [quote name='Jessii']Aaaa nie mów!!! Adusia w łóżku??!! to znaczy że już jest lepiej niż dobrze?? kryzys minął i nic złego się nie zdarzy?? Boże jak ja się cieszę!!! :loveu::loveu:kurcze p. Ewa mogłaby raz ustąpić miejsca Norci;) Ona jest po przejściach, musi wiedzieć co to łóżko:smile: Norci to znajdziemy własne łóżko ze swoim człowiekiem;) A Adusia czuje się fizycznie bardzo dobrze!!! objawy neurologiczne ustąpiły, no i mam nadzieję, że już nic złego (tfu, tfuuu) się nie wydarzy; jedynie nadal jest wystraszona, zachowuje dystans w stosunku do innych psów, a kontakt z człowiekiem nie sprawia jej jeszcze wielkiej radości; jak już offuję trochę to jeszcze fotki wstawię;) Adusia:loveu: [quote name='Gabi79']Melduję się u Noreczki Witaj Gabi:loveu: dzięki, że jesteś u Nory:) Quote
Jessii Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Widać w Adusi iskierkę:loveu: strasznie się cieszę:sweetCyb: Quote
betka Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 (edited) Zapraszam na bazarek, m.in. dla Nory Patera, album w skórze, kosmetyki, psie figurki dla ON-ków do 27.05 Edited May 17, 2013 by betka Quote
anett Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 wow!! Beatko bardzo dziękuję!!!:loveu::multi: Muszę Ją intensywnie poogłaszać! mam nadzieję, że znajdzie świetny dom, w ogóle nie widać po Norze wieku, to nie jest starsza poważna pani tylko radosny psiak w bardzo dobrej kondycji:lol::lol: Nora szczególnie upodobała sobie naszego Tobisia:cool3: no cóż o gustach się podobno nie dyskutuje :eviltong: stale mu towarzyszy, jak Tobiś leży w budzie to Nora pilnuje obok, Jaśka ustawiła bo Jasiek-głupol zaczepia Tobisia;) Quote
DONnka Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Zapisuję wątek Nory :loveu: I podklejam link do wątku, który jakiś czas temu założyłam jej na owczarku - można podglądać ;) http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=22583 Quote
kika22 Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 nigdy nie zrozumiem po co ludziom pies w kojcu/na łancuchu Quote
anett Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 Kika tego się nie da zrozumieć... to trzeba mieć mentalność takiego ćwoka! A Nora jest niesamowicie spragniona człowieka, jak tylko widzi Ewę przykleja się do nogi, podaje łapkę, kładzie głowę na kolanach, żeby tylko być jak najbliżej! Quote
betka Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 I taki skarb siedział 8 lat w kojcu... Z bazarku powinno być dla Norci 60zł. Czekam jeszcze na wpłaty. Mało ludzi tu zagląda. Może zgłosić ją na skarpecie? Quote
Amadorka Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Zaglądam do Norci biedna,ale na szczęście znalazła dobre dusze które ją wyciągnęły z więzienia i pokazały inny świat. Quote
DONnka Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Anett, masz już ten tekst do ogłoszeń Nory ? Pamiętaj, że to ja mam jej zrobić tablicę :razz: Mam zgodę w sprawie aukcji na allegro tych kolczyków akrylowych, o których Ci mówiłam :multi: No i wystawię te dziecięce ciuszki Kiedy trzeba płacić za hotelik ? Quote
Recommended Posts