sara_rokitnica Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 a Ty Szrekuś nie podslu**** co tu ciotki gadają i leć na pierwsza!! Quote
Sabina02 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Niedyskretny tez nasz Szrekus...;). Moze chce trafic na domek z jakas ladna suczka i w ten sposob sie reklamuje...;) Quote
Mysia_ Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 prawdę mówiąc wczesniej tego nie zauważyłam, ale po tej fotce, to teraz na zywo też mi się rzuca w oczy :evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 chyba jego zdjecia tesh mam z dzisiaj... Quote
sara_rokitnica Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):prawdę mówiąc wczesniej tego nie zauważyłam, ale po tej fotce, to teraz na zywo też mi się rzuca w oczy :evil_lol: no wiesz co Mysia? :shake: nieladnie nieladnie :shake: (nie zeby mi sie to tez teraz rzucalo w oczy :evil_lol:) Quote
sara_rokitnica Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 no i widzisz Szrekuś? zawstydzili Cie i poszli :P Quote
Sabina02 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 sara_rokitnica napisał(a):no i widzisz Szrekuś? zawstydzili Cie i poszli :P Ja nigdzie nie poszlam...:lol: Quote
sara_rokitnica Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 hehe a tak se napisałam bo się nikt nie odzywał :P ;) a Ty Szrekusiu zawodowy "skakaczu po głowie" śmigaj w górę!!! Quote
sara_rokitnica Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 kto chce Szrekusia?? u nas taki tylko jeden! brać i to od zaraz bo już takiego psiaka więcej nie będzie! Quote
sara_rokitnica Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 biedny Szrekuś :shake: jak go ludziom reklamuje to raczą tylko na niego rzucić okiem i pytają czy są jeszcze jakieś inne psiaki do obejrzenia :/ Quote
Recommended Posts