Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj się pogrilowało dzisiaj sie odsypia:cool3:
dzień leniwy ale na szczęście wolny;) wczoraj Lirka ganiała jak dziki lampart po polach. ale pachniało i taki wiatr.. oby to wiatr w żagle

Posted

szczerze współczuje :lol:
idziemy na spacer popodglądać sage cygańskiego rodu na żywo...:roll:
i poszabrować troche w różach bo teraz kwitnie druga partia różowych :cool3:
biorę zatem spodnie z paskiem bo dzień jasny ...:evil_lol: (dla tych co pamiętają ....:p )

Posted

nastała pora kolacji, zwierzaki kłębiąc się po kątach przeczuły nadejście przyjemności. Zeskoczyło się jednemu z okna, zlazło się drugiemu z kanapy i razem udały się na miejsca gdzie stoją równo miseczki. pochrupały, popiszczały. no ogólnie wydziwiały. zazdrośnie patrzyły na pełne sąsiedzkie miski.
teraz czas wieczorneg filmu, chrupania i leniwego drapania... ot i całe przyjamności. takie codzienne rytuały sa bardzo bardzo przyjamne.

a czy opowiadałam już jak Lira mnie budzi?? chyba nie. własciwie to nie budzi. jest bardzo łaskawym dla śpiochowej pani , psem.
codziennie rano Lirka wslizguje się do łóżka . Spać w nim nie lubi ale rano zawsze przychodzi. No więc gramoli się łapa po łapie. te tylne wolniej i niezdarnie bo czasem pupa ciąży jednak małemu pieskowi. wdrapie się i rozciąga przy mnie. wtula się cała długością ciałka. głowe wtula tuż przy mojej twarzy i czeka aż otworzę oczy. czasami czekając przyśnie, bo nie skora jestem do wstawania... jak tylko otworzę oczy , chocby nawet jedno to ona już wie ,ze jestem jej. liże, podgryza turla się i dusi. no pełne szaleństwo!!
i dzień od razu jest piękniejszy!!:loveu: i jak miło zasypiać wiedząc jak się zacznie:lol:

Posted

oofotek tak szybko nie będzie ;)
a jutro wyjeżdzam z Lirką na 2-3 dni :multi: po powrocie na pewno wstawie zdjęcia bo tam są fajne tereny do biegania :cool1:
Lirka pozna moją Babcie. Trochę się boje bo jade leczyć zęby i będą musiały zostać same w domu. No ale Babcia doświadczona i ze zwierzętami obyta . Lirka obcych nie lubi bardzo. ale Obcy , przestaje być obcym po np 4 spotkaniach :cool3: . Chyba,że jest niedobry jak pan od beagla ale tacy też się zdarzają. no więc będą to babskie 3 dni bo będzie tam też moja mama :multi: a poniewaz wszystkie 3 mamy mało okazji do spotkań i bycia razem nic nie robiąc to na pewno będzie to miły czas.

a zdjęcie wkleje na razie jedno,żebyście zobaczyli jak mało mam miejsca przy komputerze :p właściwie chcąc pisać muszę się przeciskać między osmioma łapami i broń Boże nikogo nie budząc klikać cichutko :diabloti:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/20/daaf7a6c845289c3.jpg[/IMG][/URL]
zdjęcie robione nocą więc kiepskie, Inka leży w miejscu klawiatury, która przeszkadzała i musiała się usunąć a Liruś w nogach... Krzesła i mnie nie widać bo nie ma dla mnie miejsca :evil_lol:

Posted

zapomniałam napisać wszystkim zainteresowanym:
W IKEI są woreczki na psie kupy !! 50szt za 3,99 :multi:
folia porządna i wszystko ok.polecam!!wczoraj nabyłam 3 paczki.w porównaniu do ceny z psiego pakietu: ok 20 zł za 5o szt to jest super.

Posted

Ta ostatnia informacja bardzo nam się przyda, bo w Krk chyba się po psie sprzata:roll: Chyba powinnam zacząć trenować, a co tam sąsiedzi:evil_lol:

Bardzo przytulnie masz przy komputerze, sama przyjemność tam zasiąść;)

Posted

:evil_lol: uuu ale masz tłok przy tym kompie :evil_lol: ja mam często podobny, jak się Kreon wyłoży po jednej stronie krzesła,Foxi po drugiaj, to musze uważać przy wstawaniu coby którego nie nadepnąć :evil_lol:
zyczę miłego pobytu u rodziny:lol: przwieź nam mnóstwo fotek :lol:

Posted

Dla Liruni będzie to z pewnościa nowe przeżycie:lol: , ale dla Ciebie Od-Nowa cel tej wycieczki chyba niezbyt przyjemny:cool3: . Ale pewnie znajdą sie też milsze chwile, czego Wam życzymy:loveu: .