Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

Posted

Witamy z zimnej (15 st),deszczowej Danii.
Lirka na zdjeciu powyzej wyszla cudownie!!Inusia tez fotogeniczna dziewczynka jest:).Czekamy na zdjecia kiedy obie panienki beda razem.

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

o jaki miły dzionek, chłodno i nawet szanse spore na deszcz:multi: wreszcie oddech.
w psio-kotowym stadzie postępy powoli nadchodzą. ale jeszcze duga droga do sukcesu :razz:
Lirkownik dopiero do klubu się zapisze wiec na razie nie ma nam co iść ;) a zapisze sie jak se zapłaci :evil_lol: no ale na razie zapoznaje się z terenem, i tymi dziwnymi rzeczami które są porozstawiane. bo na razie sie ich boi. ale widze że ten strach szybko mija :p no i w ogóle to bardzo madra i kochana z niej bestia:loveu: co do agillity to my tak jakoś powoli... tzn chciałabym,żeby umiała ale starty na zawodach wcale a wcale kuszą.
no moze flyball ??... ona pięknie łapie piłki!! w domu robi jej ćwiczenia różne, chodzimy na ściane odbijać i Lirut wyłapuje w 100%. no zobaczymy. ona ma dopiero 8 miesiecy przecież.co bardziej polubi sama pokaże.
ot i takie wieści.
a Ineczka chyba strasznie pokochała TZ :cool3: jak tylko się pojawi to zaraz do niego goni. chociaż do mnie też ale mniej chętnie. chyba wie,że jak pojawiam się ja to i ta "kudłata" bo Lirka przecież za mną drepta krok w krok. nawet do tego stopnia,że jak czasem za mną nie pójdzie to jestem bardzo zdziwiona co się z Lirką stało!!:lol: ale jak zamykam się z Inką w pokoju jest inaczej. wariuje bawi się przytula. no bardzo widać tego spragniona. a tu "Kudłata" zawsze pierwsza przy pańci :oops:
no jak chcą obie być blisko to niestety muszą się dogadać bo się nie rozdwoje :lol: zaraz może jakieś zdjęcie jeszcze wygrzebię.
A ciotki kochane widzę,że mimo upału i sesji dzielnie odwiedzają!!:loveu:
wyruszamy więc z re-wizytą:p

Posted

natelewizornik ;)
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/160/14c2a9b13cf784fd.jpg[/IMG][/URL]

malinowy portrecik :loveu:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/160/51bb10f4543ea741.jpg[/IMG][/URL]

i pierwsze wspólne zdjecia!! hotest - latest!!:multi:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/160/dfb47eef030f766d.jpg[/IMG][/URL]

luzuje kota jak może. tutaj bawi się piłka i wcale nie zwraca uwagi na czarnego fuka;)
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/160/4c0d4486163c76ff.jpg[/IMG][/URL]

tutaj nie widać ale Lirka skacze do zabawki,która TZ bawił się z fukiem:lol:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/160/829f41df0c28b73f.jpg[/IMG][/URL]
jak jeszcze czarny fuk przestanie fukać to będzie super!!:loveu:

Posted

hej Ciotki hejjjj. zmieniłam tytuł bo się zdezaktualizował troszku...:lol:
tak tak kocia dostojność zwinność, gracja to taki kontrast z gapiowatością i ciekawością wyrażoną w śmieszny sposób przez psa to cudny kontrast!!:loveu:
gapiowatość śpi a gracja harcuje:evil_lol:

Posted

Co tu się dzieje?? halo wsiakło towarzystwo z okazji sesji??
Eria buszuje w Warszawie to wiem, a Dobcia sesjuje na całego. a reszta?? ech no tak czasami jest ;)
ale wpadajcie Cioteczki!!
Psio-kocia rodzinka żyje sobie jak znienawidzony zięć z tesciową :lol: ale poniewaz oboje kochają jedna osobe to muszą się zaakceptować:evil_lol:

Lirka baluje z bandą , która nawet czasami się powiększa. tak jak dziś ,,, stadko już 7psiowe:loveu: Lirka przeobraża się we wspaniałego psa mówcie co chcecie!!:p
no a co u Was?? trzymamy kciuki za wszystkie poczynania!! niedługo wakacje.. moze komuś uda się na urlop skoczyć;)
wielkie buźki

Posted

Pozdrowienia dla Lirkowo Ineczkowej rodzinki :multi:
Ani sie obejrzymy a Ineczka bedzie ugniatala Liruni brzuchalka i mruczala do tego nieziemsko :kociak:

A co do wpsanialego psa , to zgadzam sie z tym w zupelnosci. Z takimi genami nie mogloby byc inaczej :evil_lol: ;)

Pozdrawiamy :lol:

Posted

A ja się nigdzie na dłużej we wakacje nie wybieram, więc jak skończą mi się egzaminy będę częstym gościem:loveu:
Zięć i teściowa też rodzina, w końcu będzie dobrze;)

Posted

:p przyszli hyhy:multi:
andzia69 czy Ty jedziesz taaam na cały sezon?? chyba macie tam internet, bo ja nie wiem co to się stanie jak będą Cię odwiedzać sami dogomaniacy uzależnieni. odwyk moze okazać się trudny :evil_lol: no ale trzymam kciuki żeby było obłożenie pełne i to samymi ciekawymi ludźmi!!

dzięki za kciuki dla kociska i psiska. no szalone te baby. na dodatek kazda z wielkim ładunkiem energetycznym. Inka szuka guza i nie może się wyszaleć a Lirka po kilku godzinach ganiania odsypia... pół godzinki i wstaje świeżutka jakby tydzień nie ganiała :crazyeye: :evil_lol: no i jak tu spokojnie zapoznawać?? uch no liczę na spadek ciśnienia i migreny u panienek... :evil_lol:

kiedy się kończą te szalone sesje?? Dobciu kochana mając takie tereny i "sąsiedztwo" jest się już jak na wakacjach :lol:
a ja bym chciała nad wode znów...:cool1:
Izunia mówiła coś o genach... udaję że nic nie rozumiem, co by nie było że nieobiektywna :evil_lol: :diabloti: [SIZE=1]brawo!! Misiowy klan górą!!:lol: [/SIZE]

Posted

Biedna Inka...jak będzie tak intensywnie szukać tego guza, to go jeszcze znajdzie:cool3:

[quote name='Od-Nowa']kiedy się kończą te szalone sesje?? Dobciu kochana mając takie tereny i "sąsiedztwo" jest się już jak na wakacjach :lol: [SIZE=1][/SIZE][/quote]

Doceniłam to dopiero, jak zaczęłam pomieszkiwać w Krakowie;) Teraz tak się właśnie czuje, jak wracam do domu... jak na wakacjach;)

Posted

a gdzie się nasza Nówka podziewa ??? cicho tu i pusto i fot żadnych, tylko rozmowy o sesji, o genach:evil_lol: o wakacjach :loveu:

Posted

jest jest ;) . nie wiem od czego zacząć!! ten brak netu mnie dobija!!
jutro jadę na wycieczke a zwierzaki zostają z TZ em i może uda im się nad wode skoczyć. a ja ruszam na zagraniczne wojaże ale 1 dniowo :p
zdjeć nie wstawię bo nie mam już dziś czasu:placz: jestem przelotem tylko.

W zwierzakowie postępy. są juz nie tylko spotkania w korytażu ale i coraz dłuższe przebywanie blisko siebie. Czasem Inka śpi koło mnie na kanapie a Lirutek leży w nogach. Popatrzą na siebie i tyle. to duża zmiana i u Inki, bo do tej pory to ona prowokowała Lire. a teraz Inka wreszci zaczyna rozumieć ,że to dobry Lirutek i nic jej nie zrobi. więc jak są obok siebie to nie udaje kaktusa , nie syczy i nie macha pazurami na wszystkie strony.

Jedzą sobie o tych samych porach. Lirka dzieki temu oducza się niejedzenia. Idzie do swoich misek , chrupie. nie chce już ale patrzy do góry na kota. ten chrupie no to i ona dalej też :lol:

I takie to przyjemności:loveu:

no a dzisiaj była też nieprzyjemność... brak słów! wychodziłam z Lirką na spacer i na dole ktoś stał przy domofonie. okazało się że to jakiś poczciwie wygladający starszy pan. Lirka ze strachu ( jak to ma w zwyczaju) rozplaszczyła się na schodach i nie chciała iść. Pan otworzył drzwi i czekał a ja powiedziałam ,żeby szedł bo my tak szybko nie pójdziemy ;) no a on na to ,ze on się boi koło psa . ja sie uśmiechnęłam i powiedziałam ,że to pies sie bardziej go boi. no jakoś wyszłyśmy a on zaczał gadać że jak to tak bez kagańca prowadzać ( pies na smyczy, łagodny, nawet nie burknął nic do faceta bo sie bał!!) no i ja się odwróciłam i mówię: "Proszę Pana, nie ma obowiązku zakładania kagańcom małym psom" (no Lirka średnia ale rozplaszczona ze strachu jest malutka jak york!)
a on (ten poczciwy dziadek) na to : " Spier***laj świnio!!"
no szczeka mi opadła do ziemi:angryy:

Posted

[quote name='Od-Nowa']jest jest ;) [/quote]
Nareszcie :lol:

[quote name='Od-Nowa']

Lirka dzieki temu oducza się niejedzenia. Idzie do swoich misek , chrupie. nie chce już ale patrzy do góry na kota. ten chrupie no to i ona dalej też :lol:
[/quote]
To u mnie tak samo. Najpierw Misia nie zawsze miala apetyt ,ale teraz jak tylko Marianek je to ona przeciez tez musi :p

[quote name='Od-Nowa']

no a dzisiaj była też nieprzyjemność... [/quote]

Chyba sie tym nie przejmujesz , facecik jakis niezrownowazony troszke :roll:
Psycho dziadzio :evil_lol:

Pozdrawiam Lirutka i Ineczke oraz oczywiscie wszystkich innych domownikow , oraz wszystkich dogomaniakow :lol:

Posted

aż mi szczęka opadła jak przeczytałam o poczciwym starszym panu :angryy: :angryy: :angryy:
normalnie kocham ludzi:angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Izunia86']Ja tez chce zdjecia :cool: Szybciutko klikaj na komputerku ;):user:[/quote]

[CENTER][FONT=Comic Sans MS]my też czekamy....[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][IMG]http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/something/RULER/bGirl_.gif[/IMG][/FONT]
[SIZE=1][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/SIZE][/FONT][/SIZE]
[SIZE=1][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][URL="http://tinypic.com/view.php?pic=2daarue"][IMG]http://tinypic.com/2daarue_th[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT][/SIZE][/CENTER]