Gamba Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Jestem już po rozmowie z Pania Małgorzatą (osobą chetną na Julkę) i Pani Małgorzata jest zdecydowana zaadoptować Julkę!:multi: Zgodziła się na kontrolę przedadopcyjną domu i nie ma problemu z umową adopcyjną!Pani wydaje się bardzo sympatyczna i konkretna! Co wy na to ? ;)Teraz trzeba kogoś znaleźć aby sprawdzić dom, no i ewentualny transport suczki !Pomożecie ? Quote
marola Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 :lol: Czułam, że się uda. mam nadzieję, że rozmowa przedadopcyjna wypadnie super. Co ja piszę?! Inaczej być nie może. :cool3: Nie wiem, jak mogę pomóc. mieszkam bardzo daleko, więc na izytę się nie wybiorę, Julci też nie zawiozę. Allegro się już chyba skończyło, nie będę go wznawiać. Quote
Gamba Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 marola napisał(a)::lol: Czułam, że się uda. mam nadzieję, że rozmowa przedadopcyjna wypadnie super. Co ja piszę?! Inaczej być nie może. :cool3: Nie wiem, jak mogę pomóc. mieszkam bardzo daleko, więc na izytę się nie wybiorę, Julci też nie zawiozę. Allegro się już chyba skończyło, nie będę go wznawiać. Narazie niee ma potrzeby wznawiać Allegro, teraz trzeba poszukac osoby chetnej do kontroli domku ! Quote
marola Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Gamba może zmień tytuł i napisz, że potrzebny ktoś z Krakowa do wizyty przedadopcyjnej Quote
oktawia6 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='marola'] Gamba może zmień tytuł i napisz, że potrzebny ktoś z Krakowa do wizyty przedadopcyjnej super!!!! :):):)w takim razie jest potrzebna osoba do sprawdzenia domu dla Julci!! trzeba zmodyfikowac tytuł!!! niech ta katowana sunia ma dom! jakie to miasto? Quote
marola Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='oktawia6'] jakie to miasto? Moim zdaniem najpiękniejsze miasto w Polsce - Kraków :loveu: Quote
wtatara Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 kraków do dyspozycji, mogę jakos pomóc. Jaka to dzielnica, czy coś wiadomo. Quote
oktawia6 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 wtatara napisał(a): kraków do dyspozycji, mogę jakos pomóc. Jaka to dzielnica, czy coś wiadomo. KRAKÓW-fiu fiu:cool3: - Wtatara cudownie, że pomożesz-Marola daj cynk najlepiej na pw z adresem i dzielnicą i tak dalej Wtatarze:p Quote
oktawia6 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Marola nie zapomnij jutro by skontaktowac się z Wtatarą:lol: Quote
marola Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 oktawia6 napisał(a):Marola nie zapomnij jutro by skontaktowac się z Wtatarą:lol: Oktawia6 to Gamba kontaktuje się z Panią w sprawie Julki. Napiszę Jej zaraz priva, że jest Wtatara z Krakowa. Quote
Gamba Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Dostałem PW!Skontaktuję sie z Panią Małgorzatą odnosnie wizyty przedadopcyjnej i dam znać wtatarze !Dziękuję bardzo za chęc pomocy i przepraszam, ze nie za często bywam na watku ale praca, szkoła itd! :razz: Quote
wtatara Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 mam wszystkie namiary, postaram się jak najszybciej . Dzisiaj po południu mam zajęcia i cała sobotę, więc te dni odpadaja. Quote
marola Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 wtatara napisał(a):mam wszystkie namiary, postaram się jak najszybciej . Dzisiaj po południu mam zajęcia i cała sobotę, więc te dni odpadaja. wtatara a umówiłaś się już z tą Panią? Quote
wtatara Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 jeszcze nie dzwoniłąm ponieważ muszę porozmawiac z mężem kiedy może ze mną podjechać. Tak jak pisałam nie jest daleko ale ja Nowej Huty nie znam nic a nic. A tak to podjedziemy samochodem . Mąż nie będzie miał nic przeciwko temu, juz wiele razy pomagał, woził pieski . Quote
marola Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 wtatara napisał(a): Mąż nie będzie miał nic przeciwko temu, juz wiele razy pomagał, woził pieski . Fajny mąż ;) Mój jest leśnikiem i bardziej interesują go "leśne" zwierzaczki. Kiedyś mieliśmy sarenkę ze złamaną nóżką przez 3 miesiące na rekonwalescencji. Quote
wtatara Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Zadzwonię jutro i jak się zgodzi to pojadę w niedzielę. Dzisiaj byłam najpierw w pracy, później na wykładach. Jutro do 17 wykłady, mąż wraca około 20 z pracy . Tez nie da rady. Myślę że w niedzielę uda się załatwić. Mam jeszcze jedno na głowie. Córki kotek miał dzisiaj poważna operację. Usunięcie sutków z jednej strony, sterylkę i usunięcie przepukliny. Też prosiła aby ją odwiedzić. Quote
Gamba Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Dziewczyny zmieniamy temat na " potrzebny transpoort" czy czekamy na wizytę przedadopcyjną ? Quote
oktawia6 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Gamba napisał(a): Dziewczyny zmieniamy temat na " potrzebny transpoort" czy czekamy na wizytę przedadopcyjną ? Gamba, moim skromnym zdaniem:oops: Wtatara zadeklarowała się sprawdzic dom więc w tytule mżna napisac "PILNIE TRANSPORT POTRZEBNY" Quote
wtatara Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 jestem z panią omówiona na godzinę 17, po wizycie odezwę się Quote
wtatara Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 prostuję , umówiona na jutro tz. na niedzielę Quote
Recommended Posts