Jump to content
Dogomania

Odnaleziona Julka czeka na wymarzony dom!Julka już w NOWYM DOMU w Krakowie!

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem już po rozmowie z Pania Małgorzatą (osobą chetną na Julkę) i Pani Małgorzata jest zdecydowana zaadoptować Julkę!:multi: Zgodziła się na kontrolę przedadopcyjną domu i nie ma problemu z umową adopcyjną!Pani wydaje się bardzo sympatyczna i konkretna! Co wy na to ? ;)Teraz trzeba kogoś znaleźć aby sprawdzić dom, no i ewentualny transport suczki !Pomożecie ?

Posted

:lol: Czułam, że się uda. mam nadzieję, że rozmowa przedadopcyjna wypadnie super. Co ja piszę?! Inaczej być nie może. :cool3:

Nie wiem, jak mogę pomóc. mieszkam bardzo daleko, więc na izytę się nie wybiorę, Julci też nie zawiozę.
Allegro się już chyba skończyło, nie będę go wznawiać.

Posted

marola napisał(a):
:lol: Czułam, że się uda. mam nadzieję, że rozmowa przedadopcyjna wypadnie super. Co ja piszę?! Inaczej być nie może. :cool3:

Nie wiem, jak mogę pomóc. mieszkam bardzo daleko, więc na izytę się nie wybiorę, Julci też nie zawiozę.
Allegro się już chyba skończyło, nie będę go wznawiać.

Narazie niee ma potrzeby wznawiać Allegro, teraz trzeba poszukac osoby chetnej do kontroli domku !

Posted

[quote name='marola']
Gamba może zmień tytuł i napisz, że potrzebny ktoś z Krakowa do wizyty przedadopcyjnej

super!!!! :):):)w takim razie jest potrzebna osoba do sprawdzenia domu dla Julci!!
trzeba zmodyfikowac tytuł!!!

niech ta katowana sunia ma dom!

jakie to miasto?

Posted

wtatara napisał(a):

kraków do dyspozycji, mogę jakos pomóc. Jaka to dzielnica, czy coś wiadomo.

KRAKÓW-fiu fiu:cool3: - Wtatara cudownie, że pomożesz-Marola daj cynk najlepiej na pw z adresem i dzielnicą i tak dalej Wtatarze:p

Posted

oktawia6 napisał(a):
Marola nie zapomnij jutro by skontaktowac się z Wtatarą:lol:

Oktawia6 to Gamba kontaktuje się z Panią w sprawie Julki. Napiszę Jej zaraz priva, że jest Wtatara z Krakowa.

Posted

Dostałem PW!Skontaktuję sie z Panią Małgorzatą odnosnie wizyty przedadopcyjnej i dam znać wtatarze !Dziękuję bardzo za chęc pomocy i przepraszam, ze nie za często bywam na watku ale praca, szkoła itd! :razz:

Posted

wtatara napisał(a):
mam wszystkie namiary, postaram się jak najszybciej . Dzisiaj po południu mam zajęcia i cała sobotę, więc te dni odpadaja.

wtatara a umówiłaś się już z tą Panią?

Posted

jeszcze nie dzwoniłąm ponieważ muszę porozmawiac z mężem kiedy może ze mną podjechać. Tak jak pisałam nie jest daleko ale ja Nowej Huty nie znam nic a nic. A tak to podjedziemy samochodem . Mąż nie będzie miał nic przeciwko temu, juz wiele razy pomagał, woził pieski .

Posted

wtatara napisał(a):
Mąż nie będzie miał nic przeciwko temu, juz wiele razy pomagał, woził pieski .

Fajny mąż ;)
Mój jest leśnikiem i bardziej interesują go "leśne" zwierzaczki. Kiedyś mieliśmy sarenkę ze złamaną nóżką przez 3 miesiące na rekonwalescencji.

Posted

Zadzwonię jutro i jak się zgodzi to pojadę w niedzielę. Dzisiaj byłam najpierw w pracy, później na wykładach. Jutro do 17 wykłady, mąż wraca około 20 z pracy . Tez nie da rady. Myślę że w niedzielę uda się załatwić. Mam jeszcze jedno na głowie. Córki kotek miał dzisiaj poważna operację. Usunięcie sutków z jednej strony, sterylkę i usunięcie przepukliny. Też prosiła aby ją odwiedzić.

Posted

Gamba napisał(a):

Dziewczyny zmieniamy temat na " potrzebny transpoort" czy czekamy na wizytę przedadopcyjną ?

Gamba, moim skromnym zdaniem:oops: Wtatara zadeklarowała się sprawdzic dom więc w tytule mżna napisac "PILNIE TRANSPORT POTRZEBNY"