brydzia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Pies, przyjacielem człowieka zwany, Lecz jak my mu za to odpłacamy? W schroniskach psów płacze wiele. Po ulicach wędrują dziś byli przyjaciele. Pies towarzyszem niedoli jest człowieka Z nim na ulicy na pieniążek czeka. Często zbity niesłusznie zostaje, Piszczy i skomli, lecz to nic nie daje. Przyjaciółmi pies i człowiek na zawsze zostaną, Gdy nawzajem siebie pokochają!!!! Maurycuś czeka na domek:loveu: Quote
Mi. Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 ale pieknosci:loveu: http://images21.fotosik.pl/242/1a1355fea3ca9e10.jpg szybko hopaj po domek slonko:) Quote
kasia14 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 jaki piękny:cool1: zakochałam sie w nim:loveu: ale nie mogę Go wziąć...:placz: czy naprawdę nikt nie chce tego piękniego pieska:roll: czy to zdjęcie, na którym jest z piłeczką jesn na schroniskowym wybiegu? na pierwszej stronie... jeśli tak to fajnie pieski mają, że mogą pobiegać...:razz: Quote
ewatr Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 kasia14 napisał(a): czy to zdjęcie, na którym jest z piłeczką jesn na schroniskowym wybiegu? na pierwszej stronie... jeśli tak to fajnie pieski mają, że mogą pobiegać...:razz: Tak sa wybiegi i psiaki ganiaja po nich kilka razy dziennie to wielka frajada dla nich ale najlepiej jest jak sa z nimi ludzie :lol: Quote
kasia14 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 to fajnie mają ... u nas psiki nie wychodzą... Quote
Migdal_Eder Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Maurycy, galopem do góry :) :dog: Kto ma oczy, niechaj patrzy, jaki to cudowny piesiu!! :laola: Quote
kasia14 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 nic tu u niego nie słychać o domku, a to taki piekny piesek, moze dziewczyny jakies ogłoszenie... ma cos poza dogo? allegro? a moze plakaty w waszej okolicy ( bo ja to pod łodzią mieszkam)...? Quote
Recommended Posts