Migdal_Eder Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Czytam i płaczę i oczom nie wierzę:( kto mógł być tak podły i skazać na okrutną śmierć tak ślicznego psiaczka!!! :mad: Czipowanie WSZYSTKICH piesków od zaraz i surowe karanie nieodpoiedzialnych właścicieli!! Maurycku, ja się w tobie zakochałam, kto cię pokocha tak, żeby przygarnąć?? Quote
brydzia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 wędruj na pierwszą stronkę,szukaj domku bo mrozy idą. Quote
brydzia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 co to mojego skarbeczka dzisiaj nikt nie odwiedza. Zmykaj na pierwszą stronę, szybciutko !!!!! Quote
brydzia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Moja kochana psinko wędruj na pierwszą stronę :loveu: Quote
brydzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Bardzo proszę o domek, niech mnie w końcu ktoś pokocha Quote
brydzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Szukam , szukam i nic domku gdzie jesteś? :-o Quote
brydzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 i znów wracamy na pierwszą stronkę ! (nie wiadomo na jak długo):p Quote
Migdal_Eder Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 niech domek Maurycego, który napewno gdzieś jest, odezwie się!! Pani/Pan szuka Maurycego, Maurycy szuka Pana/PAni!!!! DOMKU! KOCHASZ JUŻ MAURYCKA! TO PROSZĘ, PRZYJEDŹ !! :painting: Quote
brydzia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Kochany,piękny kudłacz szuka wspaniałego domku. Czy znajdzie się serducho, które pokocha Maurycego Quote
brydzia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 wracamy na pierwszą Słodziaku. Szukaj domku :painting: Quote
brydzia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 W górę psinko,pada,wieje zimno a ty cały czas bez swojego ludzia. Czy ktoś się zlituje nad tobą.:glaszcze: Quote
Recommended Posts