Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Hej :loveu: Mam nadzieję, że lada dzień będą nowe fotki - Luna rośnie w oczach, z trzech kilogramów zrobiło się dziesięć :crazyeye:

Posted

Dziękujemy :loveu: Mamy od dłuższego czasu tak ohydną pogodę, że z nowymi fotami kiepsko - wrzucam jeszcze jednego śpiocha sprzed zmiany struktury futra, a i obiecuję jak najszybciej się poprawić i wstawić nowe fotki :c W przypadku szczeniaka to aż przerażające, jak szybko zdjęcie sprzed dwóch tygodni staje się nieaktualne... D:

• 2 weeks later...
Posted

Przedwczoraj była próba zrobienia fotek - ale Luniak miał taki przypływ energii, że na większości wyszła jak szatan z rozmazaną głową :evil_lol:

Drugie nie najlepszej jakości, bo zaczęło się robić ciemno, i za trudno było uchwycić ją przez chwilę w miejscu :<

Posted

Ostatnio mamy debet spacerkowy, bo temperatura na dworze sięga 40 w słońcu... D: Niestety, ja upału nie toleruję do tego stopnia, że nie jestem w stanie wyjść z psiną na dłużej ._. Wychodzimy na spacery o dziwnych porach, wcześnie rano albo w środku nocy.
Ponadto, mam taki mały dylemat - powiedzcie mi, jak sądzicie. Mam od tygodnia stały aparat na zębach, hyrax, podniebienny, w związku z czym, niestety, seplenię. Czy dalej szkolić Lunę, czy przeczekać, aż mi go zdejmą? Może to durne, ale boję się, że później nie będzie reagowała na moją normalną wymowę.

Posted

W takim razie, będę dalej próbować ;) Po prostu jakoś tak boję się, bo nie umiem wyraźnie wypowiedzieć niektórych komend... ale na te, które już zna, reaguje nawet wypowiadane z "wadą wymowy", więc myślę, że faktycznie nie będzie źle.
O, zdejmą mi dopiero za pół roku, a i wtedy będę mieć od razu założony kolejny, łukowy ^^'

A to z dziś - tak znosimy upały. (Tak, wynosi swoje spanka i kocyki z mojego pokoju i targa po całym domu)

Posted

Fakt, gniewać się na nią za łatwo nie jest, więc uroda jest po jej stronie - bo psotnik okropny :3 Dzięki za komplementy :loveu:

Wrzucamy trochę fociałków z brawurowymi hopami do patyka :razz: