brazowa1 Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Ostatnio trafiło kilka wręcz cukierkowatych psiaków do schroniska. Miłe, młodziutkie, aż niemozliwe, że miały takiego pecha w swoim krótkim zyciu i trafiły na głupich lub niegodziwych właścicieli.. .Wpierw poznajcie sunię a la mop.Mieszanka shih-tzu,wet ocenił na 2 lata,ale sunia ma około roku. Nigdy nie była dotykana grzebieniem,jest cała w kołtunie,ale na strzyżenie musi poczekać,niech się zrobi odrobine cieplej. Wtedy zrobi się dwa razy mniejsza. Typ psa o którym nie wiadomo,gdzie głowa,gdzie tył. Lubi branie na ręce,lubi szczekac i jest suuuuper :) Wszystkie suczki wydane ze schroniska są sterylizowane,więc jeżeli komus marzy się hodoffla,to może się nie fatygować. Numer suni to 44/13. Najlepiej podac nr pieska,przy kontakcie ze schroniskiem . Tel 58 551 24 57 Ręce się same wyciągaja,prawda? Cudowna mała. Quote
brazowa1 Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 Szczeniak nr 52/13 Malutki,6 miesięcy ,śmieszne sreberko,które chce lizac po twarzy i skakac w ramiona. Słodki i spragniony ludzi.Dzieciak jeszcze...około 7 kg. Jest tak słodki,że wszyscy myślą,ze to dziewczynka-ja tez tak myślałam. A tu ups-niespodzianka :) Quote
lika1771 Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Kudlaczka sliczna moj typ.Brazowa po obcieciu bedzie taka jak myslisz? Kicza moje słoneczko Quote
niunia1234 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Śliczna jest, jestem zainteresowana, ale dzwonię do schronu i niestety nie mogę się skontaktować, czy sunieczka nadal przebywa w schronie? proszę o informację Quote
brazowa1 Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Tak,suczka jest w schronisku. Telefon w biurze jest czynny do 17,potem odbiera stróż (czyli tylko telefony awaryjne o psach po wypadkach,nie udziela info o psach,bo ich nie zna) ,najlepiej dzwonic 10-17. Sunia dostała na imie Bella. Będzie wydana tylko po sterylizacji. Od razu po adopcji powinna zostac umówiona do fryzjera na ścięcie na łyskolka. Lilko,Kicza chyba była sznaucerkowata,Bella jest w zupełnie innym typie,tak mi się wydaje. Quote
Recommended Posts